Известие

Collapse
No announcement yet.

Баумакс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Това не е ли само за продукти в промоция, както е и в Кауфланд?
    батки негри майниииии

Няма по евтино от Баумакс!!!

Гаранция за най-добра цена

Ние гарантираме най-добрата цена.

Ако решите да закупите дадена стока от магазин на bauMax, но същевременно я намерите в друг строителен хипермаркет в града на цена, по-ниска от нашата, може да закупите същата стока от нас на по-ниската цена с допълнително намаление в размер на 15 % от тази цена.

Ако до 14 дни след покупка на дадена стока от магазин на bauMax я намерите в друг строителен хипермаркет*в града на по-ниска цена, тогава в bauMax ще Ви платим разликата между цените и ще ви дадем допълнително намаление в размер на 15% от по-ниската цена.

http://www.baumax.bg/c/%D0%93%D0%B0%...cms.10157.html
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      батки негри майниииии

Няма по евтино от Баумакс!!!

Гаранция за най-добра цена

Ние гарантираме най-добрата цена.

Ако решите да закупите дадена стока от магазин на bauMax, но същевременно я намерите в друг строителен хипермаркет в града на цена, по-ниска от нашата, може да закупите същата стока от нас на по-ниската цена с допълнително намаление в размер на 15 % от тази цена.

Ако до 14 дни след покупка на дадена стока от магазин на bauMax я намерите в друг строителен хипермаркет*в града на по-ниска цена, тогава в bauMax ще Ви платим разликата между цените и ще ви дадем допълнително намаление в размер на 15% от по-ниската цена.

http://www.baumax.bg/c/%D0%93%D0%B0%...cms.10157.html
      Еми точно ДЕ!!!!!!!!!!!
      Само продукти с този СТИКЕР, с това ОБОЗНАЧЕНИЕ. Само за тях важи.
      Виж, че надолу са си дали и другите обозначения.
      И Кауфланд са така.

Обади се и питай.
      Не съм сигурен.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Точно там е уловкага - "строителен хипермаркет"
        А същите стоки в спициализираните магазини са два /ДВА/ пъти по-евтини
        sigpic

Comment

Еми точно ДЕ!!!!!!!!!!!
          Само продукти с този СТИКЕР, с това ОБОЗНАЧЕНИЕ. Само за тях важи.
          Виж, че надолу са си дали и другите обозначения.
          И Кауфланд са така.

Обади се и питай.
          Не съм сигурен.
          абе няма никви стикери бе, за всички стоки с не търговска цел до 10 бр. т.е. за нормален човек да иди и да си купи за вкъщи

"„Гаранция за най-добра цена” - е парично изразената стойност на обещанието от страна на „Баумакс България” ЕООД за предлагане на стоките в магазина на най-ниска цена в сравнение с други строителни хипермаркети на територията на населеното място, в което се намира „магазин бауМакс”."

Точно и ясно, няма какво да пробвам по евтино от там няма колкото и да търсите Поне това е за стара загора... ама не вярвам в софия да са надути изкуствено... и то си пише стока с еднакъв бар код ако е по скъпа даваш касовата бележка и ти я дават на тая цена + 15% още отстъпка
          Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 14:07.
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Току що звъннах на телефон на потребителя, и не можаха да ми отговорят

---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 12:06 ----------

„Строителен хипермаркет” – е магазин с площ по-голяма от 3000 кв.м, в който се предлагат за продажба строителни материали и стоки за дома.

• ”Допълнително намаление” – е част от Гаранцията за най-добра цена и се изчислява като съотношение в размер на 15 % от по-ниската цена, която клиент на магазин бауМакс е открил в друг строителен хипермарект в града.

• „Удостоверяване на цена” – е представянето на доказателство пред служител на магазин бауМакс за наличието на по-ниската цена на стока, предлагана в друг строителен хипермаркет в съответния град. Удостоверяването се извършва чрез представяне на касов бон/фактура или актуална към момента на предявяването на „Гаранцията” брошура на конкурентния строителен хипермаркет.

хахахаха, тъпаци...................
            К.М.

Comment

е що да са тапаци бе за мен по добри условия другите не предлагат а и имат всичко... отделно ако нещо не те кефи го връщаш до 1 месец... на много от нещатата имат големи гаранция и т.н.
              Ходи си купи в кварталния магазин ъглошлайш и след 1 месец като изгори увисваш а тука гаранцията за всички е 5 години...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                е що да са тапаци бе за мен по добри условия другите не предлагат а и имат всичко... отделно ако нещо не те кефи го връщаш до 1 месец... на много от нещатата имат големи гаранция и т.н.
                Ходи си купи в кварталния магазин ъглошлайш и след 1 месец като изгори увисваш а тука гаранцията за всички е 5 години...
                Аз започнах с мнението, че съм доволен от Баумакс.
                Просто споделих нещо, което ме тормози, но то е в един по глобален смисъл.
                К.М.

Comment

Преди време отидох в Баумакс да си купя една мивка от алпака. Харесах си една на цена 110 лв. Посочих я на консултанта и той ми посочи една табела с разни числа.
                  Така трябвало на направя следното:
                  1 - да видя номера на мострата, която съм избрал.
                  2 - да погледна в една таблица срещу този номер, дали я има в наличност.
                  3 - да погледна в друга таблица срещу въпросния номер, стои друг номер, съответстващ да комплекта сифони за тази мивка.
                  4 - да погледна в още една таблица срещу номера на сифоните, дали ги има в наличност..........

Извърших въпросната проверка и установих, че мивката я има, но нямат сифони за нея.

Тръгнах си и влязох в първата срещната по-голяма железария.
                  Там намерих същата мивка в комплект със сифоните на цена 70 лв.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Има мн примери за неща които струват двойно в Баумакс...като всеки голям маркет си има и изгодни цени.
                    Но в никакъв случай там не е най-евтино...Има много други магазини, които предлагат по-изгодни цени на същите неща...дори и марката.
                    Обновявам балкона сега с минерална мазилка и там ми я предлагаха с 15лв повече на бака...Има адски мн такива примери.
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Раздвоен съм за баумакс
                      Преди 4 месеца си купих на някаква промоция ударна малко бормашинка, винтовърт на батерия (една батерия) и зеге на общата сума от 60 лева. Некви китайски са , смотани, но вършат до момента перфектна работа. Особено зегето, което уморих от рязане и още работи ( вече трето ножче сменям)
                      Обаче, преди два месеца си купих една интериорна врата пак на промоция . Имаше я изложена сглобена на някаква каса. Питам там един работник, тая цена 127 лева мисля беше за тая врата, така както я гледам ли е ! Той, дааа бее.
                      Оказа се, обаче, че към вратата не се давала бравата с дръжките - тоест работника ме излъга, а съм сигурен ,че го попитах и за въпросните дръжки, щото те ми харесаха повече от самата врата.
                      След това на касата плащам аз вратата и, за да ми я докарат до нас ми взеха още 16 лева за 4 километра. Ок до тук добре , ама слагам вратата аз, тя крива - тоест вратаа не пасва на нейната си каса. Правия ъгъл не е прав и се получава луфт на финала между вратата и касата от порядъка на половин сантиметър.
                      Както и да е , сложих леко касата долу под напрежение, за да не стои грозно, но добре, че това е врата за мазето, че, ако беше за у нас.....
                      Та, раздвоен съм.
                      Има много готини полилеи и абажури ,както и лампи , и аплици, но цените им пък съвсем не са най-ниските.

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Та, някой тук би ли ми обяснил, защо се случи това?
                        Влязохме в ЕС, за да разширят пазара си големите динозаври. Това е едно от доказателствата, че ЕС имаше по-голяма сметка от нас да бъдем приети. Казах, едно от доказателствата
                        А в колко други сектора се случи същото
                        И тук идва логичният въпрос, защо първо не създадохме някаква работеща капиталова икономика, преди да сваляме гащи и да се навеждаме на "добрите инвеститори", които попиляха едва зараждащия се БГ "бизнес".

Грух, разсъжденията ти са леко повърхностни! Не е луд който яде баницата, а този който му е дава! Защо в Гърция в "Лидл" и "Карфур" а и не само, поне половината стока е с гръцки произход.....и не е само това, условията за българските производители в тези вериги са убийствени, и това е така защото някой отговорен орган е взел парата под масата и създал правила в полза на чуждите търговци.
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Подразни ме просташката самоувереност, която цареше отвсякъде. Съвсем произволните цени. Сякаш изсмукани от пръстите.
                          проявата на пълно неуважение към нас като нация.
                          Номерът е да пуснат 5-6 масови стоки дори под себестойност и всичко друго с яка надценка. Това са номера стари, като света...
                          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Грух, разсъжденията ти са леко повърхностни! Не е луд който яде баницата, а този който му е дава! Защо в Гърция в "Лидл" и "Карфур" а и не само, поне половината стока е с гръцки произход.....и не е само това, условията за българските производители в тези вериги са убийствени, и това е така защото някой отговорен орган е взел парата под масата и създал правила в полза на чуждите търговци.
                            Гръцката икономика няма нищо общо с тези от бившия източен блок.
                            Повърхностен ти е примера.
                            Гърция е пазарна икономика от колко години?
                            К.М.

Comment

Айде и аз да разлая кучетата...
                              Have A Nice Day
                              o/_______\o
                              (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                              []=о===о=[]

Comment

Да споделя паралелен опит от Украйна.
                                Там си ги има същите големи магазини - хипер маркети и супер хипер дупер маркети. Пълни са до горе със стока и народ.
                                Обаче - частника си е направил на всеки базар по едно магазинче и тези базари само в град Одеса са сигурно над 10, отделно има един хипер базар с размерите на един среден български град, казва се "7 километър" и само паркинга му е колкото половин Варна. Продават на едро и дребно, по-ниска цена, натъпкани със стока и пълни с хора, от цялата страна навярно. Излишно е да ви казвам, че аз нищо не купувам от Варна, защото първо няма избор, а където все пак намеря нещо - цената е х 2 от цената в Одеса.
                                Защо в Украйна могат да съществуват и малките и големите без да си пречат, а у нас не могат - за мен е пълна загадка...

Интересен факт обаче ще споделя - търсихме в интернет надувен пояс за глава за бебе - слагаш бебока в него от 1 месец и той си плува. Струва някъде около 30-на лева. Намерихме го в интернет, звъним по телефона, жената казва - на базара са ми нещата, до 2 часа ви го пращам по човек. След час и половина звънят на вратата с пояса, без това да оскъпява стоката.
                                AR 166 2,4 jtdm
                                NT II 2,7 tdi
                                Peugeot 206 1,1
                                AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Working...
                                X