Известие

Collapse
No announcement yet.

Баумакс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ВСИЧКО е по-скъпо в строителните хипермаркети Баумакс, Практикер, Бриколаж, Нам-Си-Кой - нееднократно съм го доказвал на себе си и на приятели.
    Просто създават удобство, защото всичко е събрано на едно място и спестяват време, НО аз предпочитам да си планирам деня в обиколка на специализирани магазини и да спестя 30-40% от парите
    За да не бъда голословен, ще дам пример с последната си покупка от преди три дни - ролка заваръчна тел 5кг. в Бриколаж струва 42лв., а в специализирано магазинче на гъбра на блок в квартала, същата струва 19.80лв.
    То бива надценка, бива надценка....
    Няколко дни преди това си направих труда да проверя цените на ламинирания паркет - "промоционален" в Практикер струваше 9.90лв., а в склад в кв.Левски същия струва без промоция 7.00лв.
    sigpic

Comment

Съгласен.Коляно ПВЦ 110 мм в Практикер беше близо 5 лв, в един друг магазин 1,40.Мивка алпака 600/500 в Практикер 280 без дозатора за течен сапун/бил аксесоар и се плащал допълнително/ същата мивка в оня магазин 92 лв с "аксесоара".Единствено което ми харесва е че си накупих доста ел инструменти на промоция - Budget.Ъглошлъф 850w за 38 лв иначе е към 75,винтоверт на 3,7 v за 12 лв иначе е 28 мисля, и други.Ъглошлойфчето е доста яко, 2мм стоманена ламарина не ги усеща, не е като хептен ментетата дето изгарят на втората минута, дори е по яко от елтоското.За домашна работа са идеални.В Баумакс - ходих ,видях и повече не стъпвам там.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

И като добавим обслужването в строителните хипермаркети ... Те в селските кръчми са по-любезни ебаси ...
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
        X