Известие

Collapse
No announcement yet.

Audi A3 - новия Голф ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Audi A3 - новия Голф ?

Прави ми впечатления по улиците, че селските рацери вече не са с Голф 2, който поостаря, а са се качили на А3. Няколко различни такива аудита вече ми направиха впечатление със странни селски изпълнения - слалом между колите, гонки с много рев и малко коне, засичания на светофари... Преди няколко дена бях с 166-цата и за потвърждаване на съмненията, ме засякоха два такива "пилота" с различни номера, но и двамата с А3.
    Не вярвам да има заводско А3, което да дръпне моята 166, ама и не се пробвах, че бях с децата, пък и ако им отвърнеш - и ти ставаш селски рацер.. ...
    AR 166 2,4 jtdm
    NT II 2,7 tdi
    Peugeot 206 1,1
    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

не знам как ги смяташ тея работи, ама баш си има - заводски 1.8 Т - най-бързото а3, което не е S, е 7.5 до 100
    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 19:09.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      не знам как ги смяташ тея работи, ама баш си има - заводски 1.8 Т - най-бързото а3, което не е S, е 7.5 до 100
      нямам никаква идея - беше предположение, нали е малък модел, предположих че няма такива 150 + коня... Явно има
      AR 166 2,4 jtdm
      NT II 2,7 tdi
      Peugeot 206 1,1
      AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Те тва е една от най-селските марки (заради притежателите). На такива мечтата им е някое Q7 или Туарег (пораснал голф).

Comment

Да, това у нас е мерило заради такива, а иначе не е лошо аудито.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Именно. Шофьорската позиция на първо четене е много по-ниска от на масовите италианки.
            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
              Именно. Шофьорската позиция на първо четене е много по-ниска от на масовите италианки.
              Абе в Алфите си се седи ниско, във всички модели. Имам предвид обаче, тия Алфи дето са си правени от Алфа, а не тия дето са Фиатове с емблема на Алфа. Аз като си взех 145-цата направо не можах да го преживея това и изхвърлих механизма за повдигане на седалката, но и това не помогна. Пак се седи като в Икарус, в сравнение с 33-ките ми. А в червената ми 33-ка се седи по-ниско отколкото в ГТВ - модела след 95-та. Всъщност в 166 позицията е добра, но и арматурното табло там седи ниско.

Но това си е нармално за Фиат. Във Фиатовете винаги се е седяло високо.

А иначе по темата, ми не ми прави впечатление тия с Ауди А3 да са с нещо по-различни от всички останали. Даже в последно време ми се набиват на очи много изпростели рацери с Алфи. Премерно със 145 1.4 или пък 156 1.6 и 1.8 , които на са по-малко спрели от въпросните Аудита. Имаче А3 S3 за съжаление на алфистите ще отвее почти всички масови Алфи. Тъжно, но е факт.
              Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 20:57.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

На мен друго ми е направило впечатление....тия с голф 2-ките се заглеждат или купуват ауди3...тия с голф 3 се озъртат или си вземат ауди 4......а тея с голф 4 си вземат голф 5.......наблюденията са ми от няколко години....и все в тоя ред се развиват нещата...
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                  На мен друго ми е направило впечатление....тия с голф 2-ките се заглеждат или купуват ауди3...тия с голф 3 се озъртат или си вземат ауди 4......а тея с голф 4 си вземат голф 5.......наблюденията са ми от няколко години....и все в тоя ред се развиват нещата...
                  Че тия ГоУфове не са ли скъпи все още? Гледам, че все още не са масовки или пък не ми правят впечатление може би, не знам.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Новият Голф е 147 и 156... Факт дори и чисто статистически.
                    www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                      Че тия ГоУфове не са ли скъпи все още? Гледам, че все още не са масовки или пък не ми правят впечатление може би, не знам.
                      Имаш предвид 5-ците ли?...... селската гъзария нема граници,братче...а то по-грозен от 5-цата просто няма....

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                      Новият Голф е 147 и 156... Факт дори и чисто статистически.
                      ..мдааа изпънаха стоповете....
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

А като цяло някой може ли да даде определение за селска марка автомобил?

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                          А като цяло някой може ли да даде определение за селска марка автомобил?
                          Москвич.

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                            Не вярвам да има заводско А3, което да дръпне моята 166, ама и не се пробвах, че бях с децата, пък и ако им отвърнеш - и ти ставаш селски рацер.. ...
                            без само 2 двигателя всички останали ще те ометат като куцо пиле домат
                            Сам си ги брой...
                            1.8T 150ks
                            1.8T 160ks
                            1.8T 180ks
                            1.8T 209ks
                            1.8T 225ks
                            2.0T 265ks
                            3.2 250ks

всички с опция да са 4Х4, като всички над 209кс са 100% такива
                            Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 22:49.
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Малко ги омеша различните години, но от 1во поколение има и 1.8 125, а от второто има и 2.0 150 и двете атмосферки. От втора генерация има и 3.2 250 пак атмосферка, както и 2.0Т 200 кс.

Всички до тук изброени бият безпроблемно 166.
                              Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 22:57.

Comment

Working...
                              X