Първоначално публикувано от ShoxXx
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Audi A3 - новия Голф ?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеСиреч евтина...
Comment
-
Начи излиза, че ако купиш немско до 4000лв си селянин, ако е фринско си педерасТ, а ако е италианско имаш стил и си уникален... що па точно днес един келеш с 156 прави изпълнения при положение, че сигурно самия той знае, че в случая половината коли около него са 2 пъти по-мощни.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение... за поддръжка и идиото устойчива. Селянина обича само да сипва и кара, ако ще да прилича на кенеф...Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Айде па Вие, всички сме били млади и сме правили простотии, кой с Голф, кой с Ауди, кой с Алфа, това е нормално и се израства с годините. Разбира се не го удобрявам ама хич. Все пак не е зле да се позамислят за последиците, но то това е малко и от възпитанието което май пък ние се опитваме да създадем..., и те така....
Това определение "селски" автомобил или "селянин" не говори добре за хората които ги използуват. Всеки и всичко което не ме кефи е селянин и селско, да го духат бедните...., айде моля ви се не падайте толкова ниско!Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Значи излиза добре че не съм се вързал на акъла... Тц,тц - големи бегачки тия нови аудита... Излиза че алфите са за пенсионерките да пазарят портокали от лидл... Мислех си с мойте 175 коня мога поне малкото Ауди да пошляпам, пък то какво било...AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
175 си е сериозна цифра. Внимавай как ги удържаш и не се закачай с Аудита - те са за селяните.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение175 си е сериозна цифра. Внимавай как ги удържаш и не се закачай с Аудита - те са за селяните.Просто ми се набива на очи това А3, че доста хулиганят с него...
AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
Нямаш никакви проблеми да се придвижваш с Голф по-бързо от останалите участници в движението не за друго, а окачването му е лигаво и не го тревожат никакви дупки. В завой обаче почват едни драми и полягания ..sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Факт или не ама това си е самата истина.Тия които кара Ауди,Фолксваген и БМВ или хаиде да не ги слагам по един знаменател всичките да няма засегнати хора но голяма част от тях се имат за най-големите Баровци на пътя и всеки трябва да се съобразява със тях.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеМалко ги омеша различните години, но от 1во поколение има и 1.8 125, а от второто има и 2.0 150 и двете атмосферки. От втора генерация има и 3.2 250 пак атмосферка, както и 2.0Т 200 кс.
Всички до тук изброени бият безпроблемно 166.
---------- Post added at 13:45 ---------- Previous post was at 13:42 ----------
Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщениеЕ как ги удържам - никак... аз обикновено карам между 2000 и 3000 об. макар с тоя автомат да си е трудна задача... С никой не се закачам, просто като ме засече на светофара поредния келеш, ми се вдига адреналина... Минал съм през боища и гонки, вече съм дърт за такива работи...Просто ми се набива на очи това А3, че доста хулиганят с него...
да не говорим и масата по 300-400кс
Между другото с алфата ще падаш от а3ки 1,9тди и 130кс които са... нагоре няма какво да коментираме156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеАбе в Алфите си се седи ниско, във всички модели. Имам предвид обаче, тия Алфи дето са си правени от Алфа, а не тия дето са Фиатове с емблема на Алфа. Аз като си взех 145-цата направо не можах да го преживея това и изхвърлих механизма за повдигане на седалката, но и това не помогна. Пак се седи като в Икарус, в сравнение с 33-ките ми. А в червената ми 33-ка се седи по-ниско отколкото в ГТВ - модела след 95-та. Всъщност в 166 позицията е добра, но и арматурното табло там седи ниско.
Но това си е нармално за Фиат. Във Фиатовете винаги се е седяло високо.
Аз също обичам по-старите алфи. Даже първата Алфа, която помня беше някъде преди 10-на години една лачена росо 33 1.7 16в Перманент 4. Невероятна красавица, всяка сутрин я срещах на капки от сутрешната роса.
Всяко поколение обаче си има и своите недостатъци. 33 също не прави изключение и ти го знаеш - проблемите с ръждата особено при първата серия на 33, ненадеждните скоростните кутии при боксерите. Отделно да не говорим, че е имало цели модели недоразумения като Арна например.
Крайностите никога не са хубаво нещо. Надявам се да ме разбереш правилно. Поздрави!Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение....а интелигентния човек обича да виси по сервизите и да си дава цялата заплата за нещо което от време на време и евентуално ако не се счупи може да го закара от точка А до точка БНа тоя свят винаги е едно за сметка на друго. Няма безплатен обяд. Иначе "селска" кола е тази, чийто собственик е бесен комплексар и "селтик". В България важи Закона на джунглата и тея с по-скъпи коли смятат,че са повече хора от останалите и могат да си правят каквото си искат. За тва се изпоубиха толкова хора с БМВта. Истината е, че народът тук съвсем изпростя и селеняса. Наскоро един дебил щеше да ме блъсне с една п*ча въшка Мерц А класа, понеже беше решил да се прави на Найджъл Менсъл в дъжда и задръстването. Така че за простотията граници няма, нито ограничение за марки и модели кола.
(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
Comment