Известие

Collapse
No announcement yet.

Audi A3 - новия Голф ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Една такава лелка в климактериума един път ми скъса нервите. Кара с 50 в най-лява лента по Цариградско. Дали имаше и толкова и упорито отказва да се прибере поне в средна лента, за да не се налага да слаломираш между колите да я заобикаляш. Особено когато и тея в средната лента карат с по толкова, понеже някой непрекъснато се включва в движението Светкане, клаксон....тя седи като пукел и ме зяпа в огледалото и ми се злоби. А пред нея километър сигурно празно платно, а зад нас вече се заформи задръстване. Естествено накрая не ми издържаха нервите и се наложи да заобиколя. После няма да разказвам какво направих, понеже не е много повод за гордост, ама тетката "зацапа свещите" и спря. Имах подобен случай и на магистралата, когато някво пловдивско леке говореше по телефона и караше със забележете 60 км/ч в най-лява лента, при условие, че е единствена кола в радиус на няколко км. Аз се виждам отдалече светкания клаксони, нема никой. Заобикалям го и гледам с приятелчето си с неясна сексуална ориентация си се пощипват и "шофьорчето" си лафи по телефона. Прдставяте ли си как излизаш от завой със 120-130 км/ч и хоп пред теб някой почти спрял си лафи в лява лента...Ами ако имаше няко в средната лента??/Кво правиме? Апропо, внимавайте вечер по Цариградско Вече 3 пъти виждам самоубийци да пресичат по тъмно и то в най-мрачните участъци с някви тъмни дрехи. Само виждам как някъв силует минава малко пред мен. Направо ми настръхват . Другите култови са баби и дедовци, които решават, че е по-безопасно да пресекат Ботевградско отгоре, понеже не и се слиза по стълбите. Виждат, че идва кола и тръгват точно пред нея притичвайки. За къде бързат?? Никой не знае...
    Last edited by ivo_red; d.m.y г., 15:12.
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Е тва с лявата лента у Варна си е нещо съвсем нормално.Като се ядосам нещо паля колата и винаги има кого да напсуваш.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Във Варна...и аз си карам под ограниченията...там няма пътища...незнам как за 6-7 г. не ги оправиха...сега с ремонта на Варненчик е ужаст...ебаси задръстванията.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

е, сега ще има една чисто нова улица в града... Цяла една годна за каране улица...
          AR 166 2,4 jtdm
          NT II 2,7 tdi
          Peugeot 206 1,1
          AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Преди няколко дни един урод направо ме накара да откача. За малко да го подгоня, да го извадя от колата и пребия. Прибирам се от работа, карам зад някакъв идиот, който се движи с 30 км/ч по средата на двулентов път в Надежда, който има и островче между двете посоки за движение. Нашият образ кара по средата, не е възможно да го изпревариш. Наближаваме светофар, нашият намали още, минах на първа, а светофара свети зелено. Свети си свети си, накрая на 5 метра преди да го стигнем, светофара светна червено. Нашия отпред спря отново по средата, осовата линия му е под барчето. След 2-3 секунди би е дна първа и айде на червено през кръстовището, а можехме да минем и двамата на зелено, само ако си караше нормално. Направо откачих.

Та ето как и тия каращите бавно могат да бъдат супер опасни. Въобще е пълно с идиоти на пътя.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Преди няколко дни един урод направо ме накара да откача. За малко да го подгоня, да го извадя от колата и пребия. Прибирам се от работа, карам зад някакъв идиот, който се движи с 30 км/ч по средата на двулентов път в Надежда, който има и островче между двете посоки за движение. Нашият образ кара по средата, не е възможно да го изпревариш. Наближаваме светофар, нашият намали още, минах на първа, а светофара свети зелено. Свети си свети си, накрая на 5 метра преди да го стигнем, светофара светна червено. Нашия отпред спря отново по средата, осовата линия му е под барчето. След 2-3 секунди би е дна първа и айде на червено през кръстовището, а можехме да минем и двамата на зелено, само ако си караше нормално. Направо откачих.

Та ето как и тия каращите бавно могат да бъдат супер опасни. Въобще е пълно с идиоти на пътя.
              А като събереш такива като тоя и психо лелката с псевдо "рацери" и става Texas Cainsaw masacre
              Онзи ден един типаж в най-голямото задръстване на Румънското в 18:00 часа и дъжд, реши, че трябва да прелети 30 метра към светещия червено светофар с новата си спортна кола. Спря на милиметри от престрояващия се автобус 120. Просто вече го виждах под автобуса. За къде бързаше, не ми стана ясно при условие, че пред него задръстване, зад него също. Човек трябва да има вече очи и на гърба по нашите пътища. Светът е голям и идиоти дебнат отвсякъде!

Comment

А да сте се замисляли че 159 е следващата 156...особенно как им падат цените.Пък още плюйте аудитата ма те си държат стабилни цени.
                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                  А да сте се замисляли че 159 е следващата 156...особенно как им падат цените.Пък още плюйте аудитата ма те си държат стабилни цени.
                  Държат, ма тва е още инерцията от Ауди 80/100, които бяха големи катъри. Следващите модели са "плаче майката" що се отнася до съотношението цена/качество и Ганьо много скоро ще изтрезнее
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                    ... Марката на автомобила има малко общо с манталитета на собственика.
                    Моите дългогодишни наблюдения обаче сочат точно обратното... Може би защото доста отдавна бях на 19 години.
                    ...
                    155 1,6 TS 16V `96
                    166 2,4 JTD `99
                    147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Мда, имам един комшия тука дето си подпира багажника на Джетата с една сопа и с гордост обяснява че му е останала от Москвича и щял да си я вземе в следващата кола, щото Джетата е за скрап вече.Не знам какво ще си купи, но и Мерцедес да е пак ще е с манталитета си.Всяка втора приказка му е - аз навремето Москвича.....Както казват че кучето приличало на стопанина си така и колата и отношението към са огледало на манталитета на собственика и.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Приятелю, преди 4-ри години за малко да си купя ауди а3 2004г., като цената му тогава беше от 22к лв най-евтиното...в Бг...сега са по 7-8к лв...

Разходи се малко по автокъщите и ги виж тези 159 за без пари...се стреснеш...колко хора го направиха...както и приятели...арна алфа в добро състояние под 15к лв много трудно ще намериш.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първо ти препоръчвам да си отровиш браузъра, после напиши избери Ауди А6 и ще видиш колко се продават на цената на Алфа 166. Впрочем Кларксън е прав за шофъорите на Ауди, повечето задници на пътя се возят в Ауди. Сега се сетих за едни познати си взеха Пасат комби В6 тди за 2500, но ремонтите по него ще му излязат повече. На нашия пазар за морги най много държат цена Голфовете и Мерцедесите.
                          No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                          Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                          e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Междудругото не знам за А3ките, ама забелязвам, че напоследък тежките катастрофи все с БМВта стават. Днес на Владая. Снощи в Русе. Преди това по Тракия тези дето се размазаха в бетонен стълб. Имаше и още няколко, едната от които с Х6...Прави ли ви впечатление?

Comment

Има го един елемент на психологията.Много хора от малки им е набито в главата примерно колко е як москвича и че най-добрите коли са немските, а донякъде слагам и славата в миналото.Даже хора, които нямат книжки имат такова мнение за немските коли.

---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:20 ----------

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                              Междудругото не знам за А3ките, ама забелязвам, че напоследък тежките катастрофи все с БМВта стават. Днес на Владая. Снощи в Русе. Преди това по Тракия тези дето се размазаха в бетонен стълб. Имаше и още няколко, едната от които с Х6...Прави ли ви впечатление?
                              А днес попаднах на това-карал е зрял човек, както се вика, ама пил.....
                              http://fakti.bg/bulgaria/62992-trima...nsko-snimki-18

Да, някъде бях чел, че най агресивни на пътя били собствениците на БМВ(от чуждата преса) .Та има нещо вярно.Преди месец подскачах по вълнообразния път към околовръстното в Люлин и от една пресечка изскочи един с мръсна газ и занасяща се задница.На сфетофара на Бриколажа естествено го застигнах и надниках-един като мен с прошарена коса...мислех, че е пубер някой.А тия по-младите обикновено са и млади шофьор, без много опит, но с прекалени мераци.
                              Last edited by fred; d.m.y г., 08:22.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Има го един елемент на психологията.Много хора от малки им е набито в главата примерно колко е як москвича и че най-добрите коли са немските, а донякъде слагам и славата в миналото.Даже хора, които нямат книжки имат такова мнение за немските коли.[COLOR="Silver"]
                                Колега работя в автоморга и трябва да знаеш че съм далеч от мисълта че немското е най-доброто,бих споделил че има страшни кенефи.Няма коли които не се чупят.Затова незнам каква кола ще си купя ако продам моята.
                                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                                X