Известие

Collapse
No announcement yet.

AlfaRomeo на път да стане Audi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Проблемът при италианците преди беше,че имат твърде малко варианти на моторизация и оборудване. Т.е. няма голи като пушка, но няма и топ изпълнения. При немците, особено при БМВ, е друго - ако искаш само емблема, плащаш едни пари за емблема плюс мотор и оборудване като за ФВ Поло. Ако искаш истински висок клас кола - плащаш още толкова пари. Въпрос на политика. Коя е по-успешна - мисля, че пазарът го показа и няма какво да го коментираме.
    Отделна тема е, че както е смешно да сравняваш несрваними нива на Алфа и немските марки, така е смешно да твърдиш, че едно БМВ с ръчки на прозорците, седалки като на Москвич и тдс двигател е по-добро от една 166 дистинктив например.
    Тук стана като яйцето и кокошката - кое е първо? Алфа не слагат мощтни мотори защото никой не ги купува, а струват много пари за разработка, а пък вие казвате, че никой не купува Алфа защото нямала мотори Параграф 22. Опел като имат 300 коня дали не е на зауба?
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
      Тук стана като яйцето и кокошката - кое е първо? А
      Анджък, а остава и въпросът кой може да държи Господ за шлифера, ако това може въобще да е критерий
      Last edited by fred; d.m.y г., 20:35.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Даже не съм забелязал че тази м-ка е с 4-ри седалки...ужас...явно мн бързо съм я прелистил обявата.

Та преди малко повече от година, се бях замислил какво ще е следващата ми кола, гледах...мислех между бмв 3 или 5 след 2006...xd..АР 159...
        Еми бмв-то не става...влизам вътре и едно дърво насреща...отврат, няма да ме жегне, да ме накара да изпитам чувство. Да не говорим, че собственик на 3-ка ме кара да бягам далеч от нея.
        Ауди има едно моделче, което харесвам а5. Скоро пътувах до Банско с едно Q7...моя приятел го плащаха 140-150к лв преди 4-5 години...еми не виждам за какво се плаща толкова...не видях нещо специално...нито ми хареса поведението на автомобила толкова...
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Абе може да не ти е харесало ама това е Аууди бе човек,как няма да ти хареса. .
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
            Абе може да не ти е харесало ама това е Аууди бе човек,как няма да ти хареса. .
            Че то никое Ауди/изключаем супер спортните модификации/ няма пътно поведение като на 159 например
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Че то никое Ауди/изключаем супер спортните модификации/ няма пътно поведение като на 159 например
              Вярно е това което казваш, от А5 нагоре няма Ауди което да вози толкова зле.
              И мога ли да вметна А8 на което само амортисьорите струват колкото цяла 159-ка, или пак сравнявам кон с кокошка ?
              Last edited by Доко; d.m.y г., 21:59.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Вярно е това което казваш, от А6 нагоре няма Ауди което да вози толкова зле.
                И мога ли да вметна А8 на което само амортисьорите струват колкото цяла 159-ка, или пак сравнявам кон с кокошка ?
                Говорим за коли от един клас мойто пате,демек 159 с А4 И тва с цената на амортисьорите нещо според теб за гордост ли е ???????

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Говорим за коли от един клас мойто пате,демек 159 с А4 И тва с цената на амортисьорите нещо според теб за гордост ли е ???????
                  Сега това по-горе не съм го писал аз, все пак ти твърдиш ли още, че никое Ауди/исключаем супер спортните модификации/ няма пътно поведение като на 159 ?
                  Звучиш като Геша, който твърди, че немска талигата си е талига , без значение колко пари струва.
                  Сега ще натъртя пак старата поговорка за евтиното и хубавото, нали я знаеш, има ги, но поотделно, има евтини, има и хубави.
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 22:31.

Comment

• Хубава тема се е заформила, много се забавлявам. Но ми стана интересно, с колко литра е по-голям багажника на А4-ката от на 159-ката? Питам, защото няколко пъти се писа, че е много важен обема.
                    sigpic
                    SCUDERIA ITALIA
                    BMW 5-er
                    BMW 7-er
                    Fiat GP

Comment

Сега това по-горе не съм го писал аз, все пак ти твърдиш ли още, че никое Ауди/исключаем супер спортните модификации/ няма пътно поведение като на 159 ?
                      Звучиш като Геша, който твърди, че немска талигата си е талига , без значение колко пари струва.
                      Сега ще натъртя пак старата поговорка за евтиното и хубавото, нали я знаеш, има ги, но поотделно, има евтини, има и хубави.
                      Според теб изкючено ли е една студентка във ВИАС, която ходи по дънки и блузки да е по-хубава и да прави по-хубави свирки от "натокана" манекенка, която не облича дреха под 500 лева?

---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Вярно е това което казваш, от А5 нагоре няма Ауди което да вози толкова зле.
                      То и окачването на 166 струва колкото една 155-ца, ама няма по-добро пътно поведение.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Само като дойдеш другия път в сервиза,да не мо говориш пак цял ден за Алфи молятса.Аз когато сравнявам коли,винаги са от един клас,не като вас С8 със 159

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                        Хубава тема се е заформила, много се забавлявам. Но ми стана интересно, с колко литра е по-голям багажника на А4-ката от на 159-ката? Питам, защото няколко пъти се писа, че е много важен обема.
                        Няма кой да то отговори,щот са почти еднакви

---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Според теб изкючено ли е една студентка във ВИАС, която ходи по дънки и блузки да е по-хубава и да прави по-хубави свирки от "натокана" манекенка, която не облича дреха под 500 лева?

---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

То и окачването на 166 струва колкото една 155-ца, ама няма по-добро пътно поведение.
                        Доко не разбира нищо от коли,все пак искаше да си купува Мини купър,няма как да ти отговори на този въпрос

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86
                          ....
                          Рус, не знам, кой те кара да бягаш от 3-ка, ама сигурно е много заблуден
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Рус, не знам, кой те кара да бягаш от 3-ка, ама сигурно е много заблуден
                            А според мен само много заблуден може да си купи е90.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Доко не разбира нищо от коли,все пак искаше да си купува Мини купър,няма как да ти отговори на този въпрос
                              Батка навремето толкова много разбирах от коли, че сега само ги употребявам и заменям.
                              Че кво му е на Минито бре, разтривам едно S от време на време, забавно е, ама на чужд гръб...
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 00:42.

Comment

• е90

Куку, мн ми е скучно, нито ми харесва интериорно, екстериорно става..но не е нищо специално. Страдат от електрониката...има и други проблеми...Като цяло не ми харесва...ако ми я подаряват я вземам...ма за нея пари не давам.

Мини купър ме кефи...не бих си купил, но ме радват много...имам арни спомени с такова от САЩ 2008 г. една красива булка караше такава.

Имам приятел фен на бмв..само такива кара...смени мн бъроз 3-ката с 5-ца...за нея говореше добри думи...но тя външно ме дразни...малко пенсионерско ми блъска..все едно съм някой бивш кумунист-мутра!
                                От майстора ми чувам доста лоши думи за дизеловите агрегати...и как мн бмв-та късат веригата на по 80к км...вече няколко такива случай на скъсана верига.
                                Той също кара 3-ка и една х5-ца...и той фен

Ако трябва да сравняваме ауди а4 и ар 159...трябва да не ти пука много много и да си отраснал с мисълта: 'немското си е немско', за да вземеш аудито.
                                Лично мнение, не искам да обидя никой с думите си!
                                Аз лично ката се нарадвам на 159-та..ще се насоча към джип, инфинити имат няколко страхотни модела...
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X