Известие

Collapse
No announcement yet.

AlfaRomeo на път да стане Audi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• поредната безсмислена тема ...

Алфа НЕ се купува за да може после да я продадеш на далвера ...
    Алфа не може да се сравни с БМВ 5-та и нагоре серия.
    Алфа не може се сравни с модел на Ауди над А4.
    Но пък в сравнение, Алфа е в пъти по добър избор от колкото скучен (стандартен) 3-та серия или А4 или пък някакъв глупав пасат/Жетта.

Ако вкараме новото 4С в сметките, то 4С е уникален избор пред Лотус Елис или някой Z4.

Ако искате модел италянка по-така си взимате Мазерате Куатропорте !!
    Ако и това не ви стига си взимате едно Феррари Италя 458 (може и 430 / 430 Скудерия)
    Ако пък и това не ви стига , вземете си едно Феррари Берлина / ФФ

Разбирате ли на къде бия?

Ауди имат няколко модела САМО, които наистина си заслужава човек да ги оцени. RS моделите, А7 и А8. Всичко друго просто е скучно и е лъснат VW.

БМВ реално моделите от 1ва и 3та (без М-серията) са си просто за конкуренция на ниския и средния евтин пазар, и хората които ги купуват им пише на челото: "нямах пари за купе 6-та серия"

Алфа Ромео е символ на Италия и не вярвам ФИАТ да го даде на швабите! НЕ ГО И ИСКАМЕ! Предпочитам да си остане ИТАЛЯНО от колкото да гледам как една скучна шваба ми представя новия модел в Женева.

Маркионе и Фиат Груп се опитват да оправят нещата с марката, модела 4С си е много добър и мисля, че ще бъде харесан в Щатите и Канада. За Европа не говоря , тъй като нещата в Европа са доста нестабилни , да се надяваме скоро ще се оправят нещата.

И последно да кажа, пазарната цена на един модел не прави модела по добър! Това, че Алфа 156/147 с умряла душа /дроб/ струва като на някой хора от форума телефона не прави колата по-зле от един глупав модел Голф 4.
    Факт е че Алфите губят много от цената си година след година, но това не прави подържаните модели по-зле или изостанали.

Поздрави

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
    AR 155 2.0 16v SUPER
    Toyota Corolla 2014 S Premium
    Moskvich 2140

Comment

• Да ама като се кача в моята белисима ще си чупят вратъ из пътя да е оглеждат щот е алфа.
      И е голям кеф да караш нещо което другите не го предпочитат,кефа е голям когато с 147 издухам някой с 200 коня като х5 или някой с класа,а кефа е голям когато се закъчи да ме гони и му сваля с 2 стрелки от резервоара умиарм от кеф щот съм с алфа 140 коня и им правя ластици,аз лично друга кола не познавам освен алфа ромео и ще си умра в алфа.
      Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Е тва последното мисля, че е перфектен завършек на темата. Секта от секъде, щом и хора започнаха да умират в Алфи! Просто няма какво повече да се каже!
        www.facebook.com/workshox

Comment

• Етровски, и ти някой ден ще си купиш Автомобил, след Алфата...
          Last edited by Доко; d.m.y г., 09:19.

Comment

• Изчетох темата от край до край на един дъх - малко странно, но във всяко мнение виждам смисъл и определена логика, но... напоследък автомобилите са всичко друго, но не и италиански, немски, японски и т.н. - те са просто интернешънъл корпорейт сбирщайн.
            Например в моята Либра, най-големи главоболия ми създават внедрените изделия на Бош и Пиербург... от друга страна се оказа, че БМВ-то ми е със стартер Магнети Марели (не знам дали оригинално се вгражда с такъв или е подменян в последствие) установих го като се скапа пусковата бобина и стартера се запали.
            Скромният ми опит с возила немско и италианско производство, не свидетелства за превъзходство на немските автомобили - просто проблемите са от различно естество. Всеки който има желание може да разгледа форумите на Ауди, БМВ и Фолксфаген и ще установи какви са характерните проблеми за всеки от моделите. За Алфа не мога да кажа нищо, но за Либра със сигурност знам, че е един от най-добрите избори в съотношение цена-качество.
            Колкото до закупуването на Алфа, не се притеснявам, дори и това да стане факт. Все пак Ламборджини са 60% собственост на Ауди, скоро групата купи и Итал Дизайн Джуджаро (именно в стремежа си да облагороди фейса). Та италианското и немското автомобилостроене са на път да се интегрират още повече, както преди ІІ-та Световна война. Лошото е, че немското качество вече не е това, което беше някога, когато си извоюва славата. Въобще като цяло новите коли драстично влошиха качеството си... вероятно заради съвременните тенденции и появата на Китай като пазар от една страна и като производител от друга...

Comment

• Много съдържателна тема.
              Обеми, дължини, свирки, гей-мобили....
              Аз ще ви кажа, че нищо няма да стане.
              Алфа ромео никога не може да стане Ауди, както и обратното.
              Собствениците могат да се променят и това не означава нищо.
              На практика те се променят непрекъснато и какво от това?!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Че то има ли нещо италианско в Алфа, освен духа и емблемата?
                Окачване, електроника, озвучаване??? Ми тя си е чист немец с американски привкус.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Че то има ли нещо италианско в Алфа, освен духа и емблемата?
                  Окачване, електроника, озвучаване??? Ми тя си е чист немец с американски привкус.
                  И коя Алфа е с немско окачване ??????
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    И коя Алфа е с немско окачване ??????
                    Казах американски привкус бре, чети...

Comment

Фиат Груп не правят двигатели, нали? Шасито? Трансмисията ? Дизайна? ... Списъка е безкраен ...

Това, че модула за пускане на чистачките го взимат от Валео (правен в Ботевград) или някой компонент , който им е по-евтино да си го купят и да го интегрират от колкото да хвърлят пари те да си го правят не прави модела по-малко италиански.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                      AR 155 2.0 16v SUPER
                      Toyota Corolla 2014 S Premium
                      Moskvich 2140

Comment

• Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
                        Фиат Груп не правят двигатели, нали? Шасито? Трансмисията ? Дизайна? ... Списъка е безкраен ...

Това, че модула за пускане на чистачките го взимат от Валео (правен в Ботевград) или някой компонент , който им е по-евтино да си го купят и да го интегрират от колкото да хвърлят пари те да си го правят не прави модела по-малко италиански.
                        Има си хас цялата да е немска, чети иронията, не филосовствай.

Comment

• Що не престанете вече !
                          Всеки да си кара това което най-много го кефи.
                          Аз си карам Алфата щото си ме кефи, въобще не ме ебе колко е по-смотана от Ауди. На пътя като се движа да срещна друга като нея е рядкост, а Аудита бол.
                          Не искам да приличам на останалите.

Въобще не ми дреме колко и е голям багажника. На мен си ми събира принадлежностите + тези на жената + тези на 2-те хлапета. И не съм дал 20 бона за кочина втора употреба.
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Сега ще ти скочат, че си заблуден и не си взел някоя "велика" тройка или а4-ка. А вместо 166 трябваше да си вземеш хАуди А6, "лимузината" с цял мост отзад...

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                              Що не престанете вече
                              Ами щото се вързвате...

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                              Сега ще ти скочат, че си заблуден и не си взел някоя "велика" тройка или а4-ка. А вместо 166 трябваше да си вземеш хАуди А6, "лимузината" с цял мост отзад...
                              Не ми давай "храна за душата" бе човек...
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 12:10.

Comment

Ами щото се вързвате...

Не ми давай "храна за душата" бе човек...
                                Доко ти кво караш?

---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:08 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                Каде е това немско окачване,виж писал си?Дай по обстойно държа да науча .

---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:10 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                Етровски, и ти някой ден ще си купиш Автомобил, след Алфата...
                                Градски не забравяй че сме от Бургас и винаги можем да се видим,и да видим кой кво кара нали?За коли освен алфи и фияти два три форда и чупена а4 други съм нямал,смятам лятото да зема една 156 в6 190 коня да им правя по големи ластици на аудидата и великите бмв та
                                Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Working...
                                X