Известие

Collapse
No announcement yet.

AlfaRomeo на път да стане Audi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Еми евала тогава.Аз лично ще си купя немско , като се пенсионирам или ми сложат пейсмейкър/да пази господ/.Дотогава ще си остана заблуден любител на макароните.
    Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
      Еми евала тогава.Аз лично ще си купя немско , като се пенсионирам или ми сложат пейсмейкър/да пази господ/.Дотогава ще си остана заблуден любител на макароните.
      Много добре се формулира, но не е нужно да събираш толкова дълго, може и на лизинг.
      Last edited by Доко; d.m.y г., 00:03.

Comment

• Малееееееее,все едно сте деца,мир бе хора.
        Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Пичове от всяка марка има читави модели и модификации на двигател. За всяка марка си има любители...
          Кое е по-по не е от значение...всеки сам си решава.
          Да се каже, че немските са по-здрави...също трудно доказуем факт...мн бивши собственици твърдят обратното.
          И там има едни ремонти...от които те боли сърцето.

п.с. Лично мен спидер-а ми е мн грозен.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Явно са му набутали някой алфа с 2 цилиндъра и след това колата е виновна,стисната работа,ше сравняват немски дараци с алфа,ако ти е дам тази алфа спайдар сигурно ше забрайш за всякви марки.Ама от де да изцъцате толкоз лев,затова карайте немски щайги.Етови още една да се кефите маняци на алфи

http://www.cars.bg/b818061
            Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• A такава имали в България?

flash@major-auto.ru
              Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                Екстри
                Паразитни шумове
                Поведение в пътя
                Килограми
                Практичност
                Сервизиране

Ми изброй какво има например едно Ауди С Лайн,и ще видим дали е повече от 159 ТИ,двете с дизелови двигатели например 2.0/1.9
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Тук явно има хора, които предпочитат да си карат 156 или 159 ако ще и 5 милиона пари да им дадат, щото колите са с дух и много специални.

Разберете...
                  Хахха...и къде точно трябва да са тия хора, ако не тук?
                  И какво точно трябва да разберем - твоите въжделения и ценности ли? Каза си мнението много пъти и който е искал го е разбрал. Ти си направил своя избор, престани да натякваш на всички останали, колко им е грешен избора, само защото не е като твоя.
                  На теб 5 милиона ли ти дадоха, та се обзаведеш с мечтаното ауди ? Добре си си сметнал уравнението, явно, но грешно си прочел условието .
                  Виж пак какво пише в адрес бар-а .
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• ShoxXx няма нужда да ни запознаваш с техническата си неграмотност и липса на вкус.
                    No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                    Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                    e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• Аз го разбирам човека че е фен на ауди и се радва на колата, но не е нужно да ни убеждава какви сме балъци, понеже сме се "набутали" с тези Алфи... Колегата bager го каза много точно, тук е Club Alfa и пишем за Алфа. Не е нужно да си затваряме очите за недостатъците на нашите коли, но и не е хубаво и да хейтим по тях... Не са съвършени колите, но си имат и добри страни. На който не му харесва, да си смени марката...

Comment

• Събудих се тази сутрин и след като прочетох последните мнения промених всички свои виждания. Мисля да продам всичко, което имам. Защо?

Първо ще си продам телефона и ще си взема 156.
                        После ще си продам 2-та лаптопа и ще си взема 147.
                        Накрая ще продам апартаменти, коли, вили, чаршафи, прибори, чаши и ще си купя мноооооого 156-ци и 159-тки.

Mury ти верно ми е интересно какво точно ще си купиш след 159-тката?

Иначе за въпросната снима на А4-ката по-горе. Тя излиза като модел 1995 и не блести с особена красота, но Е46, което излиза по времето на 156-цата е доста приятно. Но тук май говорим вече за вкус, а там знаем, че "на вкус и на цвет..."

Сравнение между 159ti на Иво мога да направя и моята - неговата е 2011 година и е с най-най-високото оборудване, моята е 2003.
                        Общо взето като изключим всичко останало, което го имаме и двамата аз имам седалки с памет, преден парктроник, електрохроматични странични огледала. Тъй като моята няма всички екстри, като екстри сигурно има още няколко, които могат да бъдат поръчани.

Що се отнася до това на какво съм фен - това си е мой проблем. Хора, които не ме познават да не ми обясняват на кое съм фен.
                        Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 12:27.
                        www.facebook.com/workshox

Comment

• Тия аудита фолксвагени итн.... приличат на аквариуми особенно комбитата.Изобщо ме ги говорете.Някога ако реша да си сменя моята кошница ще я сменя само със Японска кола.
                          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Пак е вариант - и японците си имат всичко, не са с два кръстосани модела.
                            То май само италианците са на тоя хал....
                            sigpic

Comment

Събудих се тази сутрин и след като прочетох последните мнения промених всички свои виждания. Мисля да продам всичко, което имам. Защо?

Първо ще си продам телефона и ще си взема 156.
                              После ще си продам 2-та лаптопа и ще си взема 147.
                              Накрая ще продам апартаменти, коли, вили, чаршафи, прибори, чаши и ще си купя мноооооого 156-ци и 159-тки.

Mury ти верно ми е интересно какво точно ще си купиш след 159-тката?

Иначе за въпросната снима на А4-ката по-горе. Тя излиза като модел 1995 и не блести с особена красота, но Е46, което излиза по времето на 156-цата е доста приятно. Но тук май говорим вече за вкус, а там знаем, че "на вкус и на цвет..."

Сравнение между 159ti на Иво мога да направя и моята - неговата е 2011 година и е с най-най-високото оборудване, моята е 2003.
                              Общо взето като изключим всичко останало, което го имаме и двамата аз имам седалки с памет, преден парктроник, електрохроматични странични огледала. Тъй като моята няма всички екстри, като екстри сигурно има още няколко, които могат да бъдат поръчани.

Що се отнася до това на какво съм фен - това си е мой проблем. Хора, които не ме познават да не ми обясняват на кое съм фен.
                              То е ясно,че няма каква Алфа да си купя след 159,затова и се отказах.

За сравнението с на Иво колата ок,ама колко струва неговата кола като нова и колко твойта.Точно с него съм си говорил на тази тема,че преди да си поръча ТИ-ката е обиколил навсякъде-БМВ,Мерцедес и Ауди за премиум лимузини,еми поне това което ми е казвал,че цените нямт нищо общо.
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Кой ненормален ще даде 88к лв за бмв кабрио с две седалки, дори не е ново...както се пее в една песен...Луди хора...много луди хора.
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X