Известие
Collapse
No announcement yet.
AlfaRomeo на път да стане Audi
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНай добре е това, Гришата да купи Алфа Ромео, а Стоичков ще е лице на марката"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Единствения вариант АР да просъществува е това. В противен случай остава още 20 години с 3 спортни модела ограничена серия и толкоз. Рано или късно ще фалира тотално.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеВ противен случай остава още 20 години с 3 спортни модела ограничена серия и толкоз. Рано или късно ще фалира тотално.
Ако бъде продадена на въпросните напудрени Холцвагини, Алфа Ромео няма да има дизайн, а само един модел, компресор и чук - също като Алди.
Компресор за надуване на А4 до А8 и на А1 до Ку7, както и тежък чук за спортно сплескване на "купетата".
Баси, разликата между А4, А6 и А8 е само налягането на въздуха в компресора на "дизайнера". А да, вярно, А8 няма комби, но пък се продава и като Файтон или Бентли.
Comment
-
Ма иначе ви текат лигите по Lamborghini-та и Bentley-та или па Bugatti. Дизайна не пречи на никого да си остане италиански. Аз не виждам нещо лошо в марката да има бъдеще, защото това, което се случва с нея в момента е гавра с историта й.
Comment
-
Аз не знам Ауди дали ще купи Алфа, но вече е факт сделката на века: БМВ купи Опел...
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2kkozf
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕ, ти пък, лице на АР ще бъде Костов, и ще се казва "аз мога да ви оправя /финансово/ за 4 години"Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Бате недей! VAG ще ги купи и съсипе. Виж какво направи със Шкода. Бяха лидери, а след като VAG ги купи сега са на дъното! Немислимо е простия немец да се добере до AR. Ще ги докара сигурно до там да имат поне 4-5 модела в продуктовата гама, което не се е случвало от.........20 години.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеАз не знам Ауди дали ще купи Алфа, но вече е факт сделката на века: БМВ купи Опел...
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2kkozf155 1.8 8v SUPER MY95
Comment
-
Аз се чудя сред толкова заклети фенове на марката защо като има някаква светлина в тунела и сами си затваряте очите. Нима предпочитате сегашната ситуация и гама от модели? Може да не ви кефи нито едно Ауди или ФВ или Сеат, може и Ламбо да не ви кефи грам, но кефи ли ви да няма нови модели, а наличните такива да не са особено конкурентоспособни?
@ fred стига три. Кажи си кво'т ти е на сърце.
Comment
Comment