Известие

Collapse
No announcement yet.

AlfaRomeo на път да стане Audi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Alfa 159 SW ширина на багажника 94см
    Audi A4/S4 Avant ширина на багажника 104см

Както по-рано казах - по тесен е.

PS: Think outside the box!, че нещо много сляпо сте се влюбили в марката!
    www.facebook.com/workshox

Comment

А бе човек зарежи ги тия багажници. Алфа Ромео е марка насочена към хора, които не търсят практичност на първо място, а съвсем други работи.

Една кола като я погледна и нищо не ме трогне и вътре като седна не ме накара да се чувствам като у дома няма как да си я купя, пък ако ще да е най-практичната на света.

Има и Аудита, които ми харесват, ама са мноооого далеч от възможностите на обикновения гражданин.
      Last edited by Peak1; d.m.y г., 20:23.
      Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        Аз затова го питах колко е голям багажника на А4 -ката, барем да си беше взел Пасат или Суперб, та да обяснява за обема на багажниците
        И аз това казвам, в това отношение наистина са огромни, особено на комбитата им.Въпреки, че аз в 156 спокойно се натъпквам с две деца, жена и куче.Абе можеше и да е по голям батажника, но в крайна сметка пък презицираш излишне багаж, който винаги установявам, че се мъкне.
        Last edited by fred; d.m.y г., 23:19.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Тва ме кефи много,няма багажници и тем подобни

http://www.mobile.bg/11353224661121588
          Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Тази кола е гола като пушка. За 1 път дори виждам 159/Brera с обикновен климатик, а не с климатроник.

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
              Тази кола е гола като пушка. За 1 път дори виждам 159/Brera с обикновен климатик, а не с климатроник.
              100% е за немския пазар
              Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Така като гледам е за българския. Някой ще изръси 18 бона за кабрио с климатик и без кожа дори и ще си мисли, че е хванал Господ за шлифера

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                  не по скоро е кабрио за какво ти е климатроник като нямаш таван лятото
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    не по скоро е кабрио за какво ти е климатроник като нямаш таван лятото
                    И аз така мисля нали?
                    Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Абе може и да е гола като пушка , но до която и да е немска талига да спре резултата все ще е един и същ-талигата си е талига , без значение колко пари струва и тоя дето я кара кого е хванал за шлифера.
                      Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                        Абе може и да е гола като пушка , но до която и да е немска талига да спре резултата все ще е един и същ-талигата си е талига , без значение колко пари струва и тоя дето я кара кого е хванал за шлифера.
                        Като заговорихте за кабрио, на примависта хванах една немска талига, която сложена до този спайдер резултата ще е плачевен, без значение от шлифера, и тоя дето го е хванал.
                        http://www.cars.bg/u632870
                        Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Като заговорихте за кабрио, на примависта хванах една немска талига, която сложена до този спайдер резултата ще е плачевен, без значение от шлифера, и тоя дето го е хванал.
                          http://www.cars.bg/u632870
                          Бати талигата,за тея пари шси купиш 5 Спайдъра точно
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Е, това е немското даже евтино го дават, 22 хиляди , па и климатроник има http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2mpp3o
                            Last edited by fred; d.m.y г., 19:51.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

• Мале цирк. Мурджев ти верно ли сравняваш M3 с Brera JTS?

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                                Абе може и да е гола като пушка , но до която и да е немска талига да спре резултата все ще е един и същ-талигата си е талига , без значение колко пари струва и тоя дето я кара кого е хванал за шлифера.
                                Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                Бати талигата,за тея пари шси купиш 5 Спайдъра точно
                                То за без пари ясно, караш спайдер, но ако прочетеш поста поста по-горе за шлифера и без значението ще отвориш очите, до тези 420 коня Алфа няма какво да предложи в този, а и в никой клас.
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 19:53.

Comment

Working...
                                X