Известие

Collapse
No announcement yet.

Митът "2.0 туин спарк"...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Освен че ти пречи на видимостта,това стикерче ще ти послужи за присмех от останалите авто-клубове в България.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Освен че ти пречи на видимостта,това стикерче ще ти послужи за присмех от останалите авто-клубове в България.
      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• И шестаци и осмаци всичко се чупи,с две думи италиянците са си пед....си.
        Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
          И шестаци и осмаци всичко се чупи,с две думи италиянците са си пед....си.
          Мдаам
          Attached Files
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
            Мдаам
            Надявам се знаеш откъде е тази снимка.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Надин ?
              След като разчистихте двора ?
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
                И шестаци и осмаци всичко се чупи,с две думи италиянците са си пед....си.
                Именно

Comment

• Отвратително е, че и във форума на Алфа Ромео, има хора, които си мислят, че карат Алфа Умрело! Аз съм убеден, че във форумите на двете ми най-противни марки - VW и BMW, няма да има хора, които така настойчиво да плюят автомобилите си и да ги унижават. Сори пичове, обаче това е грозно.
                  ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
                  DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.

ВАЗ 21079 1990 г.

Comment

• Първоначално публикувано от milev86 Покажи съобщение
                    Отвратително е, че и във форума на Алфа Ромео, има хора, които си мислят, че карат Алфа Умрело! Аз съм убеден, че във форумите на двете ми най-противни марки - VW и BMW, няма да има хора, които така настойчиво да плюят автомобилите си и да ги унижават. Сори пичове, обаче това е грозно.
                    Тук плюенето за някои е модна тенденция...особено по Алфа Ромео...все едно някой насила ги е накарал да си вземат Алфа, ама иначе висят нон стоп във форума да ръсят компетентни мнения. Навъдили са се откровено комплексирани хора в този форум, които се опитват да си докажат сами колко са яки, за разлика от "останалите будали" без да искам да засегна някого конкретно. Има обаче и хора, заради които си струва да четеш и пишеш още тук. За това не си ги слагай на сърцето и си карай колицата спокойно

Comment

• А според мен трябва да се върне стария метод на модерация, за да спрете да ривети, че навсякъде се спамело и драйфало...

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
                        Аз пък мисля, че във форума са се "навъдили" неграмотни комплексари, които едно, че нямат усещане за реалността, второ, че нямат чувство за хумор, трето, че дори не разпознават като видят такова и четвърто, че "ирония" дори и в речника да го намерят няма да разберат какво означава...
                        Не разбрах само, мен ли визираш колега? Да знам, ако е така, да си слагам въжето.Ще те помоля да покажеш нещо неграмотно и несвързано с реалността написано от мен досега. Няма смисъл във всеки втори пост да обясняваш за иронията. Разбрахме, че си много" над нещата" . "Искрени извинения", ако сте се почувствал засегнат и визиран от мен. Отивам да си умра тихичко в някой ъгъл от мъка, че съм недооценен във форума и в очакване да ми се смеят хората, че така съм се преебал с Алфа, още повече ТС.

Да поясня за останалите, че в последно време като нямам много работа на бачкане и си уплътнявам времето понякога с четене на теми във форума. И попадам на много адски неграмотни мнения, за кОтии, нЪмиране, и прочее, "компетентни" изказвания, обиди без основание и откровен "пишкомер". Като влезе някой нов тук и се хваща за главата. Та мисълта ми беше, че не може да се приема всичко прочетено тук буквално и за чиста истина, а трябва да се отсеят доста глупости. За това и казах, че не визирам никого конкретно, но явно някои хора сами се слагат в кюпа.

Comment

• Локумът, може да се сервира, но може и да се запърже до златно. Взимате ключ 17'' и навивате часовника за 18:00 часа. След разтваряне на субстанцията се намазвате.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                            Локумът, може да се сервира, но може и да се запърже до златно. Взимате ключ 17'' и навивате часовника за 18:00 часа. След разтваряне на субстанцията се намазвате.
                            Нено, мазане има в тая тема, ама не е с локум, а с изходният продукт

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                              Нено, мазане има в тая тема, ама не е с локум, а с изходният продукт
                              Кво ти мазане братче,направо си е посиране до плешките
                              Мит или не всеки си кара това което сам си е харесал и избрал!
                              П.С няма лош двигател,има лош стопанин!!!
                              Last edited by to6ko; d.m.y г., 14:54.
                              0892 488 330-Теодор
                              Alfa Romeo 145 3.0 24V
                              Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
                                Ама изобщо не, съжалявам ако съм те засегнал по какъвто и да е начин. Останалото от поста ти дето не съм го цитирал са ненужни обиди, които игнорирам защото явно по някаква причина си разбрал погрешно, че визирам теб...

Comment

Working...
                                X