Известие

Collapse
No announcement yet.

Митът "2.0 туин спарк"...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ами да се сетят такива като теб да се спрат ама ..........
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
      Ама ти си бил и доста нагъл. Това с турбината го написах на шега, ти веднага започна с обидите. Запали се и теб като искаш, все едно ще го накривиш на някой. Изобщо не ме интересува какви възможности искаш, само съжалявам, че в тази държава хората като теб имат възможност въобще да притежават ПС и да драскат по форумите...
      Честно казано, очаквах такава реакция...
      И ако си мислиш, че като си взел нафтова Алфа струваща колкото един нов Логан и си станал голямата работа, имам новина за теб. Е, не си...

Хора като мен ... Ние с теб познаваме ли се ?! Мисля, че не !!!

Новините си ги пиши вечер след 19:30 ...

Ако желаеш можем да се запознаем още тази вечер ! Бирата е от мен.
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
        Ами да се сетят такива като теб да се спрат ама ..........
        Остави ги да се избълват тук, по-добре отколкото вкъщи да си развалят семейните отношения - ние тук сме си много близки и всякакви извращения можем да изтърпим.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
          Хора като мен ... Ние с теб познаваме ли се ?! Мисля, че не !!!

Новините си ги пиши вечер след 19:30 ...

Ако желаеш можем да се запознаем още тази вечер ! Бирата е от мен.
          Благодаря за предложението, но смятам, че хора които се изразяват по следния начин:

Турбини мога да си купувам всеки месец ако искам .. имам такава възможност. 166-цата мога и да я запаля ако искам .. ей така за кеф ..
          ... няма да са ми особено приятни за общуване, било то и да ме черпят с бира. Лек ден.

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            Айде пак си запя песента. Има Кондофрей след месец и малко след това има Божурище. Аз ще съм там, както бях и миналата година, и ще карам колкото мога. Ти къде ще караш тая година, на Калояново, на Серес ? От коли разбираш колко и от футбол явно муахахахах. Демек ич Бели пеперуди къде отлетяхте ?
            .....
            Last edited by Mury; d.m.y г., 13:16.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Пичове, стига се карахте като малки деца.
              Всеки си кара, това което иска, без значение марката, модела, възрастта.
              Стига се проклинахте...за последните 2 стр се скараха поне 5-6 човека....
              Не отива така да се карат хората...
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• TS 16V е супер!!!!!
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Лично аз съм много доволен от ТС имах 145 1.8 16v TC 140 ps 3 години я карах все на макс в града извън направил съм с нея над около 300 старта за цялото това време и един път не съм отварял мотора. Единствено смених кутия а то беше по моя вина защото като валя дъжд 5 пъти я удрях на регулатор на 5 и кутията си отиде беше си пълен сток така си я купих и така си отиде. При мен купето дойде слабо не мотора ето ви снимка преди да я згази един автобус в Търново.
                  Attached Files
                  Last edited by IrinArbalov; d.m.y г., 13:22.
                  Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Анализ му е майката, за това един експеримент, който се казва "чикия на пясък". Участва се с лично съобщение.

1. до 18:00 часа днес ПОДАРЯВАМ КОЛЯНОВ ВАЛ НОМИНАЛЕН ЗА 2.0 ТС, които е пръв печели....

2. до 18:00 часа днес купувам колянов вал от шестак 3.2 на цена обявена от вас (най-ниската оферта печели) само налични т.е. с доставка за утре...
                    Last edited by ne0; d.m.y г., 16:21.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                      Анализ му е майката, за това един експеримент, който се казва "чикия на пясък". Участва се с лично съобщение.

1. до 18:00 часа днес ПОДАРЯВАМ КОЛЯНОВ ВАЛ НОМИНАЛЕН ЗА 2.0 ТС, които е пръв печели....

2. до 18:00 часа днес купувам колянов вал от шестак 3.2 на цена обявена от вас (най-ниската оферта печели) само налични т.е. с доставка за утре...
                      Първо,няма как да имаме поглед върху личната ти кореспонденция във форума.
                      Второ, 2.0ТС е в пъти по-масов в сравнение с 3.2.... и по принцип и тук. Някак си не ми се връзва тоя ти експеримент ...
                      Mercedes ML 63 AMG 07'
                      159 TI 2.4JTDm SW 09'
                      156 2.0 20V Turbo
                      VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                      sigpic

Comment

• ся не разбрах идеята, искаш да покажеш че има много ТС строшени за части и може да се намери лесно вал,а няма Шестаци счупени,камоли 3.2 то верно и няма много бройки ГТА в Бг,ама. и няма нужда за части .....
                        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                          Имам един на първи ремонт, един втори и един за полиране само, доставката кой ще я поеме......????
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• за съжаление промоцията свърши или есперимент "чикия на пЕсък" не даде резултат...

т.е. Никой няма нужда от колянов вал за 2.0ТС, както и никой не продава колянов вал за V6....

или тва са ЕБАСИ И ЗДРАВИТЕ МОТОРИ!!!!

---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:16 ----------

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                            Първо,няма как да имаме поглед върху личната ти кореспонденция във форума.
                            Винаги има как http://www.youtube.com/watch?v=-b7geklmPDo

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Здравейте пак, надявам се няма някой и на мен да се скара
                              Благодаря на всички за отговорите. Колата ми има стикери "Клуб Алфа Ромео България". Чудя се дали да питам...доста лесно разпознаваема е...цвят хамелеон

Comment

• вариш до кипване, после сервираш на локуми
                                Last edited by ne0; d.m.y г., 21:16.

Comment

Working...
                                X