Известие

Collapse
No announcement yet.

Митът "2.0 туин спарк"...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чудя се на какво още ще се нацепим.Може би по модели и цвят.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
      Днес на срещата дойдоха повече от десетина коли. TS бяха малцинство, за 2.0 да не говорим. Що не ги карате тия коли като са толкова хубави - това се чудя? При градското каране няма такава опасност за раждане.
      Форумните двойки са точно 2! Моята и на iee.

И още нещо:

На светофара Майбах чака кротко на червено. До него спира Голф 2. Голфаджията сваля прозореца и пита собственика на Майбаха:
      - Доволен ли си от тази кола?
      - Ами, доволен съм ...
      - Щото, гледам не ги карат много ...

...

Comment

• Имам въпрос до потребителите на дизелови Алфи: В колко от темите обсъждащи дизеловите си проблеми се е намесил някой потребител на бензинова, ръсейки безполезни съвети, даващ наклон на куровете ви? Моля ви, карайте си кюмбетата и не ми накланяйте члена, моля!
        Last edited by Доко; d.m.y г., 21:51.

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
          Форумните двойки са точно 2! Моята и на iee.

И още нещо:

На светофара Майбах чака кротко на червено. До него спира Голф 2. Голфаджията сваля прозореца и пита собственика на Майбаха:
          - Доволен ли си от тази кола?
          - Ами, доволен съм ...
          - Щото, гледам не ги карат много ...

...
          Майбаха поне си има извинение, че струва два куфара пари, а вашето какво е? ТС е по-евтин от ЖТД.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            И колко от вас карат на бензин, бензиновите си мотори, имате газови мотори
            Не сме толкова малко!

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
              Дизел-манията е явление, което може да се сравни адекватно само с фенщината по Голф.
              Да ама всички голфианци и ти много си приличате,а именно по това че всички дружно карате на пръдня Евала мистър фен на бензина,опа обърках се на газта
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Имам въпрос до потребителите на дизелови Алфи: В колко от темите обсъждащти дизеловите си проблеми се е намесил някой потребител на бензинова, ръсейки безполезни съвети, даващ наклон на куровете ви? Моля ви, карайте си камините и не ми накланяйте члена, моля!
                тук ако се обсъжда нещо смислено веднага спирам да пиша. Пък и не ми се проверява кой започна с бензин вс дизел, но беше някой от леката фракция
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Не сме толкова малко!
                  Верно е.Аз съм от тях.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

ТС е по-евтин от ЖТД.
                    Тази конюнктура е наложена от великите джамбази от Илиянци и Горубляне! Всъщност аз нямам нищо против жтд да е по-скъп от твинспарка. Всеки влак си има пътници!
                    И всеки луд с номера си, някой с по цял репертоар ...

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Да ама всички голфианци и ти много си приличате,а именно по това че всички дружно карате на пръдня Евала мистър фен на бензина,опа обърках се на газта
                      А бе ти се чудиш как да се отървеш от "здравия" кюмюр, не аз от "разваления" газаджийски вече трети TS.
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 21:55.

Comment

Имам въпрос до потребителите на дизелови Алфи: В колко от темите обсъждащи дизеловите си проблеми се е намесил някой потребител на бензинова, ръсейки безполезни съвети, даващ наклон на куровете ви? Моля ви, карайте си кюмбетата и не ми накланяйте члена, моля!
                        Оффффф госин бензин,аз мисля че знам точно ти на какво караш и как си поддържаш колите,още не си правил ремонт на ТС,но за всичко си има първи път.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Тази конюнктура е наложена от великите джамбази от Илиянци и Горубляне! Всъщност аз нямам нищо против жтд да е по-скъп от твинспарка. Всеки влак си има пътници!
                          И всеки луд с номера си, някой с по цял репертоар ...
                          Да бе, джамбазите са виновни - каквото се търси, това се продава. Някъде бях гледал разпределението на продадените 159- ми за бензиновите мотори оставаше някакви 20-30%, че и по-малко.

Comment

А бе ти се чудиш как да се оттървеш от "здравия" кюмюр, не аз от "разваления" газаджийски вече трети TS.
                            Аз ако се отърва от кюмюра,пак ще си купя-защото това е единствената смислена покупка на Алфа в последните 10 г.

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Верно е.Аз съм от тях.
                            Направо сте си на изчезване.................леле като се сетя в бараката на сервиза колко блока и глави има от ТС,направо ми става много мило за вас-ентусиазираните собственици на ТС

П.С.Аз не мразя ТС,имал съм един,няма да повторя никога,иначе е хубав мотор,ама да не ти е в къщата

Comment

Да бе, джамбазите са виновни - каквото се търси, това се продава. Някъде бях гледал разпределението на продадените 159- ми за бензиновите мотори оставаше някакви 20-30%, че и по-малко.
                              Че ти пък къде видя 159-ка с читав бензинов мотор?!? Може би само 3.2? Само че данъка му е колкото на 2 жтд-та ... Е, как искаш да се продава ... Пак опираме до конюнктура ...

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                Аз ако се отърва от кюмюра,пак ще си купя-защото това е единствената смислена покупка на Алфа в последните 10 г.

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

Направо сте си на изчезване.................леле като се сетя в бараката на сервиза колко блока и глави има от ТС,направо ми става много мило за вас-ентусиазираните собственици на ТС

П.С.Аз не мразя ТС,имал съм един,няма да повторя никога,иначе е хубав мотор,ама да не ти е в къщата
                                Ми нали за това го харесвам бре, като ми се наложи вместо в Надин пращате насам.
                                Аз също не съм противник на дизела, закачам се с тези които се опитват да ни наклонят пишоците, а това трудно се случва, освен някой да се поопръска малко, нищо страшно.

Comment

Working...
                                X