Чудя се на какво още ще се нацепим.Може би по модели и цвят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Митът "2.0 туин спарк"...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеДнес на срещата дойдоха повече от десетина коли. TS бяха малцинство, за 2.0 да не говорим. Що не ги карате тия коли като са толкова хубави - това се чудя?При градското каране няма такава опасност за раждане
.
И още нещо:
На светофара Майбах чака кротко на червено. До него спира Голф 2. Голфаджията сваля прозореца и пита собственика на Майбаха:
- Доволен ли си от тази кола?
- Ами, доволен съм ...
- Щото, гледам не ги карат много ...
...
Comment
-
Имам въпрос до потребителите на дизелови Алфи: В колко от темите обсъждащи дизеловите си проблеми се е намесил някой потребител на бензинова, ръсейки безполезни съвети, даващ наклон на куровете ви? Моля ви, карайте си кюмбетата и не ми накланяйте члена, моля!Last edited by Доко; d.m.y г., 21:51.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеФорумните двойки са точно 2! Моята и на iee.
И още нещо:
На светофара Майбах чака кротко на червено. До него спира Голф 2. Голфаджията сваля прозореца и пита собственика на Майбаха:
- Доволен ли си от тази кола?
- Ами, доволен съм ...
- Щото, гледам не ги карат много ...
...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ колко от вас карат на бензин, бензиновите си мотори, имате газови мотори
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеДизел-манията е явление, което може да се сравни адекватно само с фенщината по Голф.Евала мистър фен на бензина,опа обърках се на газта
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеИмам въпрос до потребителите на дизелови Алфи: В колко от темите обсъждащти дизеловите си проблеми се е намесил някой потребител на бензинова, ръсейки безполезни съвети, даващ наклон на куровете ви? Моля ви, карайте си камините и не ми накланяйте члена, моля!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНе сме толкова малко!По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеТС е по-евтин от ЖТД.
И всеки луд с номера си, някой с по цял репертоар ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеДа ама всички голфианци и ти много си приличате,а именно по това че всички дружно карате на пръдняЕвала мистър фен на бензина,опа обърках се на газта
Last edited by Доко; d.m.y г., 21:55.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеИмам въпрос до потребителите на дизелови Алфи: В колко от темите обсъждащи дизеловите си проблеми се е намесил някой потребител на бензинова, ръсейки безполезни съвети, даващ наклон на куровете ви? Моля ви, карайте си кюмбетата и не ми накланяйте члена, моля!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеТази конюнктура е наложена от великите джамбази от Илиянци и Горубляне! Всъщност аз нямам нищо против жтд да е по-скъп от твинспарка. Всеки влак си има пътници!
И всеки луд с номера си, някой с по цял репертоар ...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА бе ти се чудиш как да се оттървеш от "здравия" кюмюр, не аз от "разваления" газаджийски вече трети TS.
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВерно е.Аз съм от тях.
П.С.Аз не мразя ТС,имал съм един,няма да повторя никога,иначе е хубав мотор,ама да не ти е в къщатаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеДа бе, джамбазите са виновни - каквото се търси, това се продава. Някъде бях гледал разпределението на продадените 159- ми за бензиновите мотори оставаше някакви 20-30%, че и по-малко.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАз ако се отърва от кюмюра,пак ще си купя-защото това е единствената смислена покупка на Алфа в последните 10 г.
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
Направо сте си на изчезване.................леле като се сетя в бараката на сервиза колко блока и глави има от ТС,направо ми става много мило за вас-ентусиазираните собственици на ТС
П.С.Аз не мразя ТС,имал съм един,няма да повторя никога,иначе е хубав мотор,ама да не ти е в къщата
Аз също не съм противник на дизела, закачам се с тези които се опитват да ни наклонят пишоците, а това трудно се случва, освен някой да се поопръска малко, нищо страшно.
Comment
Comment