Известие

Collapse
No announcement yet.

Митът "2.0 туин спарк"...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми е ви за утеха и надежда от началото на годината.http://www.sportal.bg/news.php?news=409380
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• .....значи съм яко преебан...хем ТС хем ЦФ3....
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Който иска да се ограмотява - в Нета пише, макар, че и в тази тема се споменаха някои от тях.

Прочетох за Мерцедес и Смарт, за 8 клапановият на Алфа също ми се изясни, но TS 16кл. нещо .......виж ако приемаш, че щом нещо е конструирано и произведено от фирма като Фиат значи така е правилно, лъжеш се! Историята познава много недомислици на реномирани производители. Според мен няма технология чиито истински предимства да не могат да бъдат обяснени даже и за най-големият профан. Историята на марката за съжаление не говори за особена надеждност и иновативност .
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          .....значи съм яко преебан...хем ТС хем ЦФ3....
          Ти си се преебал от момента, в който си купил дизел, но не знам като започнат да слагат двигатели на Ферари, дали ще направят специални дизелови двигатели за потребителите на форума.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Който иска да се ограмотява - в Нета пише, макар, че и в тази тема се споменаха някои от тях.
            Олди аз 2,0 TS много си го обичам....но това не пречи да е едно "гениално","инжинерно" творение....

Comment

.....значи съм яко преебан...хем ТС хем ЦФ3....
              Само селето да вмъкнеш и си ударил джакпота
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Само селето да вмъкнеш и си ударил джакпота
                Ъййййй збравих....драмата е пълна!!!!!!

Comment

• Аз съм по-добре от теб. С ЦФ2 съм, но на газ. Ха ха.
                  Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Олди аз 2,0 TS много си го обичам....но това не пречи да е едно "гениално","инжинерно" творение....
                    Не съм се венчал за този двигател, но и другите са същата хубост, тъй, че хич да не ми ги хвалят и да оплюват това творение на гениалната италианска инженерна мисъл.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Не съм се венчал за този двигател, но и другите са същата хубост, тъй, че хич да не ми ги хвалят и да оплюват това творение на гениалната италианска инженерна мисъл.
                      Чак пък мисъл...чак пък гениална.....

---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:04 ----------

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
                      Аз съм по-добре от теб. С ЦФ2 съм, но на газ. Ха ха.
                      Шъ спъ спокойнуууу.....

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Технологията wasted spark при CF2 двигателя не се прилага с целта за която е измислена (двойно намаляване броя на бобините и на комутаторите)
                        Не се подвеждай по това.
                        е как бе, имаш 8 свещи и само 4 бобини.

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                        виж ако приемаш, че щом нещо е конструирано и произведено от фирма като Фиат значи така е правилно, лъжеш се! Историята познава много недомислици на реномирани производители.
                        мда, примерно друг доказано лош мотор на фиат от същите години е 1,4 12клапана.
                        точка

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Еми моя минава 280к и нямам оплаквания.
                          Ама всичките при теб ли ?????? Хахахахахах преди теб 100 % е отварян мотора,ако не вярваш мога да ти го докажа

---------- Post added at 07:08 ---------- Previous post was at 07:08 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Твоето мнение го знаем, както и това, че не се произвежда този двигател - като не ти е приятно, не пиши.
                          Напротив вие сте недоволни нещо от потребителите на форума,по-добре вие да не пишете

---------- Post added at 07:11 ---------- Previous post was at 07:08 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                          Много интересна тема. С любопитство прочетох всички постове и повечето линкове към тях. В крайна сметка оставам с впечатлението, че съм бил прав в изводите си за италианското автомобилостроене в частта ФИАТ-АЛФА РОМЕО, а именно -гола вода и мокра слама. Алфа 156 се произвежда от 1997 до 2004 ако не греша, това е най-продаваният модел на марката и с голям дял на бензинови мотори използващи т.н. TS технология за която оставам с впечатлението, че самият производител не е бил много наясно дали е удачна и има ли полза от нея. Аз съм лаик в областта, но съм карал и други автомобили, прочел съм тук там, но не съм срещал друга толкова малоумна марка която да произвежда недогледан агрегат цели 8 години....
                          Напротив,такива марки има много,Фиат,БМВ,Рено,ФВ няма смисъл да продължавам,мога да спомена от всяка марка по един мотор,който е адското недоразумение,някои даже по голямо и от ТС 16в
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ти си се преебал от момента, в който си купил дизел, но не знам като започнат да слагат двигатели на Ферари, дали ще направят специални дизелови двигатели за потребителите на форума.
                            Поне с дизела имам база за по-реална преценка.....сега мисля да купя още 4 Алфи,3 ще са бензинки,на едната ще сложа газ,на другата метан и на третата балбукатор....четвъртата ще е дизел с газ за да съм напълно обективен.

Comment

• Ха...ха, на Митака алфата не е детствена......а Мъри се прави на гинеколок и щял да докаже тази истина...
                              А бе някой беше казал, че алфите са курви.....ще вземе да излезе прав))))
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Ха...ха, на Митака алфата не е детствена......а Мъри се прави на гинеколок и щял да докаже тази истина...
                                А бе някой беше казал, че алфите са курви.....ще вземе да излезе прав))))
                                .....травестит е не е курва....хем Алфа...хем пък Ромео.

Comment

Working...
                                X