Ми е ви за утеха и надежда от началото на годината.http://www.sportal.bg/news.php?news=409380
Известие
Collapse
No announcement yet.
Митът "2.0 туин спарк"...
Collapse
X
-
.....значи съм яко преебан...хем ТС хем ЦФ3....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКойто иска да се ограмотява - в Нета пише, макар, че и в тази тема се споменаха някои от тях.
Прочетох за Мерцедес и Смарт, за 8 клапановият на Алфа също ми се изясни, но TS 16кл. нещо .......виж ако приемаш, че щом нещо е конструирано и произведено от фирма като Фиат значи така е правилно, лъжеш се! Историята познава много недомислици на реномирани производители. Според мен няма технология чиито истински предимства да не могат да бъдат обяснени даже и за най-големият профан. Историята на марката за съжаление не говори за особена надеждност и иновативност .SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение.....значи съм яко преебан...хем ТС хем ЦФ3....Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКойто иска да се ограмотява - в Нета пише, макар, че и в тази тема се споменаха някои от тях.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение.....значи съм яко преебан...хем ТС хем ЦФ3....Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеСамо селето да вмъкнеш и си ударил джакпотаAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеОлди аз 2,0 TS много си го обичам....но това не пречи да е едно "гениално","инжинерно" творение....Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе съм се венчал за този двигател, но и другите са същата хубост, тъй, че хич да не ми ги хвалят и да оплюват това творение на гениалната италианска инженерна мисъл.
---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:04 ----------
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщениеАз съм по-добре от теб. С ЦФ2 съм, но на газ. Ха ха.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТехнологията wasted spark при CF2 двигателя не се прилага с целта за която е измислена (двойно намаляване броя на бобините и на комутаторите)
Не се подвеждай по това.
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениевиж ако приемаш, че щом нещо е конструирано и произведено от фирма като Фиат значи така е правилно, лъжеш се! Историята познава много недомислици на реномирани производители.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЕми моя минава 280к и нямам оплаквания.
---------- Post added at 07:08 ---------- Previous post was at 07:08 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТвоето мнение го знаем, както и това, че не се произвежда този двигател - като не ти е приятно, не пиши.
---------- Post added at 07:11 ---------- Previous post was at 07:08 ----------
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеМного интересна тема. С любопитство прочетох всички постове и повечето линкове към тях. В крайна сметка оставам с впечатлението, че съм бил прав в изводите си за италианското автомобилостроене в частта ФИАТ-АЛФА РОМЕО, а именно -гола вода и мокра слама. Алфа 156 се произвежда от 1997 до 2004 ако не греша, това е най-продаваният модел на марката и с голям дял на бензинови мотори използващи т.н. TS технология за която оставам с впечатлението, че самият производител не е бил много наясно дали е удачна и има ли полза от нея. Аз съм лаик в областта, но съм карал и други автомобили, прочел съм тук там, но не съм срещал друга толкова малоумна марка която да произвежда недогледан агрегат цели 8 години....Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТи си се преебал от момента, в който си купил дизел, но не знам като започнат да слагат двигатели на Ферари, дали ще направят специални дизелови двигатели за потребителите на форума.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Ха...ха, на Митака алфата не е детствена......а Мъри се прави на гинеколок и щял да докаже тази истина...
А бе някой беше казал, че алфите са курви.....ще вземе да излезе прав))))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеХа...ха, на Митака алфата не е детствена......а Мъри се прави на гинеколок и щял да докаже тази истина...
А бе някой беше казал, че алфите са курви.....ще вземе да излезе прав))))
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment