Известие

Collapse
No announcement yet.

Изцепка на един некомпетентен ауди фен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
    Немското е качествено само тогава, когато е с италиански части
    А на италианските коли им се най чупят немските части.Факт.
    Alfa 156
    ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
    sigpic

Comment

Уахахах да бе,като чуя само израза "италянските мноо арни с много екстри ама все им е бъгава електрониката" и това все разни немско любящи го казват.... ама като им кажа че всичко дето го плюят като бъгава електроника е Бош и гледат тъпо и се почва.. "е да то на всичко му идва времето..."
      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Е, ако не си кривим душата, 'талянците обичат да слагат и тва което е възможно най-евтиния вариянт. Електрониката на италиянките е пословична именно заради това. Иначе в АутоБилд имаше един тест на нов Ауди А6, и за 100 хил. км 6 пъти влезе в бокса за едно и също - проблем в електрониката. така че никой не е застрахован. еле па швабите
        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Аз пък си купих СААБ 9-5 aero, с 230 кс , дето били с егати скъпата поддръжка..... Не знам или съм станал много богат без да знам .... или цените за поддръжка не се отличават от всяка една кола от този клас..... единствената разлика е кефа когато скъсаш някоя кола с цена от 100-150к . Но боксерчето си го спомням винаги с усмивка и имам такива подозрения че не ми е била последната алфа
          А да плюеш по марка в която не си се качвал си е идиотщина... особено ако ни си имал никога нищо по различно от WV passat i opel vectra!!!!
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Q: What is the Audi owner's most ardent wish?
            A: A bigger penis.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
              Q: What is the Audi owner's most ardent wish?
              A: A bigger penis.
              Офффф р добре че не взех ауди
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                Офффф р добре че не взех ауди
                Я сподели, от сааба пониква ли още един? Тук едно кабрио ми го дават без пари, ако нещо да се хвърлям

Comment

как пушеше черно едно А 6 днес, докато се опитваше да дръпне на по- голяма дистанция от мен, не ми хареса пушека и минах бързо отпред
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Я сподели, от сааба пониква ли още един? Тук едно кабрио ми го дават без пари, ако нещо да се хвърлям
                    Ами от януари го карам, само като я взех смених дросел че беше сдал багажа, от сааб форума ми помогнаха момчетата и ми излезе 150лв вместо 600-700, та до сега само течност за чистачки съм слагал, и сега ми се разтрака нещо отпред вляво , но като се има в предвид че съм със 17-ки и низкопрофилни гуми + нашите чудесни настилки мисля че си е нормално . Първи Сааб ми е не мога да ти кажа много за марката . Едно е сигурно фрашкана е с електроника , голям кеф като я караш (поне моята че е с повечко кончета) и от 4 сааба с които се разминаваш поне 3ма те поздравяват , което те кара неволно да се усмихнеш. Разхода ми е 13,8 на градско , което е нормално според мен, на цариградско с включен круиз контрол на 80 км/ч ми показваше 6,8. Не съм я карал извънградско още.

Comment

Разхода ти е по-нисък от моя в града, а съм 100 кончета назад... Поздравления за хубавата кола, безаварийно да и се радваш .

Comment

Разхода ти е по-нисък от моя в града, а съм 100 кончета назад... Поздравления за хубавата кола, безаварийно да и се радваш .
                        Мерси колега!!

Comment

Working...
                        X