Известие

Collapse
No announcement yet.

Бавен рефреш на форума.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Преди да ресетваш рутера, пробвай да закачиш въпросното pc с кабел към рутера (ако сега си безжично) или просто махни рутера.
    Съмнявам се да е в него проблема.
    Това с кабела още одеве го пробвах. Рутера е като нов....пак без промяна, егати мистерията...
    156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
      Това с кабела още одеве го пробвах. Рутера е като нов....пак без промяна, егати мистерията...
      Деинсталирай антивирусната и ако и това не помогне, намери някоe live cd и бутни от него.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Това с liveCD щях да го пробвам ако не ми беше мъртъв CD-ROM-а. Преинсталирам от флашка....Освен на флашка ако може да се качи LIVE-то...

Comment

Може
          WinInstalFromUSB - с него си правиш примерно HirensBoot
          и си ти .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Това с liveCD щях да го пробвам ако не ми беше мъртъв CD-ROM-а. Преинсталирам от флашка....Освен на флашка ако може да се качи LIVE-то...
            Може и от флашка да бутне.
            Но по скоро направи това с антивируса и пробата на кабела на комшията.
            На мен проблемът ми изглежда като да си попаднал в някой черен списък на защитите на сайта.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
              Може
              WinInstalFromUSB - с него си правиш примерно HirensBoot
              и си ти .
              Да, мисля, че това ми е програмката за качване на инсталационния win на флашката.

Ecotronic, сега ще махна AVG-то нацяло.

Comment

Да, мисля, че това ми е програмката за качване на инсталационния win на флашката.

Ecotronic, сега ще махна AVG-то нацяло.
                Там имаш в дясно четири чекбокса един под друг ... единия имаше нещо си за ISO ... чекваш го и му указваш пътя до имидж файла на Hirens или каквото там решиш да ползваш за лайф
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Така, без AVG и след рестарт, пак никаква промяна. Това с LIVE флашката не знам дали да почвам да го правя....голяма заигравка стана...Мислех, че ще е нещо по просто ама тц. Май ще си чакам бавния рефреш докато не ми писне и не го преинсталирам.
                  Да кажа само, че сравнително скоро съм си го преинсталирал лаптопа и наистина знам как да го поддържам и софтуерно и хардуерно. Работи много бързо и няма нищо излишно стартирано. Абе за сефте имам такъв проблем....

И все пак ако някой се сети за още нещо...
                  Last edited by danniel; d.m.y г., 00:07.

Comment

Утре лаптопчето под мишничка и в комшията с една двулитровка бира да тествате ...

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                      Утре лаптопчето под мишничка и в комшията с една двулитровка бира да тествате ...
                      Да, това ще се пробва. В лаптопа е нещо....тела ми рефрешва за секунда.

Comment

Здравей,

каза че имаш Chrome,
                        отвори форума с него, пусни "Developer tools" със Ctrl+Shift+I
                        Избери "Network" таб-а, дай рефреш и гледай какво се случва.
                        Ще може да видиш кой елемент от сайта зарежда най-бавно.
                        Предполагам че ще се ориентираш в резултатите, колонката в най-дясно е времето за зареждане на дадения елемент.
                        Банерите например, се зареждат от друго IP и в възможно тея 15 секунди да са заради тях.
                        sigpic
                        146 1.9 JTD, 99'

Comment

Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
                          Здравей,

каза че имаш Chrome,
                          отвори форума с него, пусни "Developer tools" със Ctrl+Shift+I
                          Избери "Network" таб-а, дай рефреш и гледай какво се случва.
                          Ще може да видиш кой елемент от сайта зарежда най-бавно.
                          Предполагам че ще се ориентираш в резултатите, колонката в най-дясно е времето за зареждане на дадения елемент.
                          Банерите например, се зареждат от друго IP и в възможно тея 15 секунди да са заради тях.
                          И това ще пробвам като се прибера от работа. Ще пробвам и с моя лаптоп в комшията, който е на същия нет доставчик.
                          Преди малко имах клиент, който работи в Оптинет (моя доставчик) зададох му набързо въпроса и тоя ми каза да се обадя на един тел. и да ме прехвърлили на друг доставчик...дъра дъра дъра....много бързаше, кво имаше предвид с това друг доставчик не разбрах....със сигурност не беше това да сменям интернет доставчика ами нещо друго там да прехвърлили...

Comment

С каква ОС си?
                            Това, което казва Alfa_erazor e разумно обяснение на проблема.
                            Не е зле да провериш и състоянието на рутинг таблицата:
                            Стартирай CMD, изпълни route print и дай да видим отговора.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

ОС-са е ясен,кво му има е въпроса

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                                ОС-са е ясен,кво му има е въпроса
                                Да, не бях обърнал внимание.

Другото, което е добре да се пробва е да се стартира машината в "safe mode with networking" и да се види дали има подобрение.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X