Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бавен рефреш на форума.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеТова с кабела още одеве го пробвах. Рутера е като нов....пак без промяна, егати мистерията...
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Може
WinInstalFromUSB - с него си правиш примерно HirensBoot
и си ти .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеТова с liveCD щях да го пробвам ако не ми беше мъртъв CD-ROM-а. Преинсталирам от флашка....Освен на флашка ако може да се качи LIVE-то...
Но по скоро направи това с антивируса и пробата на кабела на комшията.
На мен проблемът ми изглежда като да си попаднал в някой черен списък на защитите на сайта.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеМоже
WinInstalFromUSB - с него си правиш примерно HirensBoot
и си ти .
Ecotronic, сега ще махна AVG-то нацяло.
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеДа, мисля, че това ми е програмката за качване на инсталационния win на флашката.
Ecotronic, сега ще махна AVG-то нацяло.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Така, без AVG и след рестарт, пак никаква промяна. Това с LIVE флашката не знам дали да почвам да го правя....голяма заигравка стана...Мислех, че ще е нещо по просто ама тц. Май ще си чакам бавния рефреш докато не ми писне и не го преинсталирам.
Да кажа само, че сравнително скоро съм си го преинсталирал лаптопа и наистина знам как да го поддържам и софтуерно и хардуерно. Работи много бързо и няма нищо излишно стартирано. Абе за сефте имам такъв проблем....
И все пак ако някой се сети за още нещо...Last edited by danniel; d.m.y г., 00:07.
Comment
-
Утре лаптопчето под мишничка и в комшията с една двулитровка бира да тествате ...Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеУтре лаптопчето под мишничка и в комшията с една двулитровка бира да тествате ...
Comment
-
Здравей,
каза че имаш Chrome,
отвори форума с него, пусни "Developer tools" със Ctrl+Shift+I
Избери "Network" таб-а, дай рефреш и гледай какво се случва.
Ще може да видиш кой елемент от сайта зарежда най-бавно.
Предполагам че ще се ориентираш в резултатите, колонката в най-дясно е времето за зареждане на дадения елемент.
Банерите например, се зареждат от друго IP и в възможно тея 15 секунди да са заради тях.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщениеЗдравей,
каза че имаш Chrome,
отвори форума с него, пусни "Developer tools" със Ctrl+Shift+I
Избери "Network" таб-а, дай рефреш и гледай какво се случва.
Ще може да видиш кой елемент от сайта зарежда най-бавно.
Предполагам че ще се ориентираш в резултатите, колонката в най-дясно е времето за зареждане на дадения елемент.
Банерите например, се зареждат от друго IP и в възможно тея 15 секунди да са заради тях.
Преди малко имах клиент, който работи в Оптинет (моя доставчик) зададох му набързо въпроса и тоя ми каза да се обадя на един тел. и да ме прехвърлили на друг доставчик...дъра дъра дъра....много бързаше, кво имаше предвид с това друг доставчик не разбрах....със сигурност не беше това да сменям интернет доставчика ами нещо друго там да прехвърлили...
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеОС-са е ясен,кво му има е въпроса
Другото, което е добре да се пробва е да се стартира машината в "safe mode with networking" и да се види дали има подобрение.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment