Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Специално мен, не могат да ме манипулират, защото съм израстнал без тях)
    Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
      Изхвърли ли си семето най-накрая на пясъка ?
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
        Не мисля, че протестиращите са група лумпени обикалящи София, безцелно викащи: кой не скача е червен !!!
        От известно време наблюдавам протестиращите и първо, хората си имат цели и желания като: оставка на правителвото и дата за предсрочни избори, въвеждането на минимален образователен ценз за гласуване, незабавно уволнение на всички нагли новоназначения - ТИМ или безумията от ДПС, като например областните управители, които назначиха - ненужно етническо напрежение в страта. Да не говорим, че слухове за платени протести при толкова хиляди протестиращи е смешен, особено когато 75% от хората искат мажоритарен вот !!!!!!! Много точно беше написано на един лозунг - Не съм платен, мразя ви безплатно !!!

А познай защо ...
        Имах предвид бтв.
        На този медиите никога не съм ги гледал, чел и т.н.
        А те сега го намразиха, защото вече не четка Герб, преди всички го обичахте.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          На мен ми се струва че определени партии които останаха извън властта се опитват да се възползват от недоволството на хората че живота им става все по-труден.
          Ама разбира се, че го правят, няколко партии се опитват да яхват протеста, но какво общо има това. Нали си наясно, че не ги взимат на сериозно, не може да си хванал 20-30 к гласа на изборите и да обясняваш, че благодарение на ТЕБ и твойте идеи по улиците скандират 10к човека(говоря образно). Ще ме извиняваш колега, но в мненията ти чета, абе те искат ама защо, кой ги събира, некъв тип дървен философизъм, дето не го разбирам ... Хората са навън искат промяна и им идва до гуша ...

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Не знам дали са лумпени интернет потребителите, но ако някой още не е разбрал, да Ви го кажа..........
          Светът не е вече същия именно заради наличието на Интернет.
          Накратко пирамидата вече не може да пази равновесие обърната в върха надолу.
          С много малко думи, много точно казано ...

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Имах предвид бтв.
          На този медиите никога не съм ги гледал, чел и т.н.
          А те сега го намразиха, защото вече не четка Герб, преди всички го обичахте.
          Не може да казваш "обичаХТЕ" ! Иначе за Пеевски и ГЕРБ, там е друго, те си имат игра на няколко нива, а и все пак Бойко го е вкарал в политиката
          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
            Ама разбира се, че го правят, няколко партии се опитват да яхват протеста, но какво общо има това. Нали си наясно, че не ги взимат на сериозно, не може да си хванал 20-30 к гласа на изборите и да обясняваш, че благодарение на ТЕБ и твойте идеи по улиците скандират 10к човека(говоря образно). Ще ме извиняваш колега, но в мненията ти чета, абе те искат ама защо, кой ги събира, некъв тип дървен философизъм, дето не го разбирам ... Хората са навън искат промяна и им идва до гуша ...

С много малко думи, много точно казано ...

Не може да казваш "обичаХТЕ" ! Иначе за Пеевски и ГЕРБ, там е друго, те си имат игра на няколко нива, а и все пак Бойко го е вкарал в политиката
            ББ, не вкарва в политиката, а него го вкарват.
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Тези нови технологии са и отлично средство за следене и манипулиране.
              Напълно вярно.

Но класическите мас-медии не са ли още по-силно средство за манипулация?

Коя организация и с какъв ресурс ще ползва това средство за да следи няколко милиарда души, които не правят нищо незаконно ?

И най-важното:

Управляващите сега имат тежката задача да обяснят на масите, защо след като средството го има, защо то не се ползва затова да участват масите в процеса на управление?

Защо хората управляват парите си през тази среда а не могат да участват във вземането решения, касаещи техния живот?

Накратко:

Макар и бавно, човешкият интелект еволюира. Техническите средства за обмен на информация също.
              Старите средства за държане на масите в послушание и подчинение вече не вършат работа.

С оглед на това трябва или да се изнамери нов заместител или да се промени модела.

Иначе ще стане страшно.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                Крестьянская сделать быстрый 147-мисс и беспокоит меня с вашим жестов....
                С помощью этих 115 мертвая лошадь, я буду Накано некоторых пересечений
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Коя организация и с какъв ресурс ще ползва това средство за да следи няколко милиарда души, които не правят нищо незаконно ?
                  Е как коя, виж какво прави NSA в САщ.

Comment

• Лека полека започнаха да си разкриват картите тези които стоят зад протестите. Те нямали политически намерения само където били организирани от бивши политици.

http://bnt.bg/bg/news/view/103331/pr..._sinjata_ulica
                    Last edited by pavlin; d.m.y г., 23:49.

Comment

• Е то все има някой да иска да се възползва.Ама Костов е история, както и сините.Или може би искат да върнат приватизираните предприятия.Начи щом не искаме ГЕРБ и БСП с производните и, какво остава - СДС разбира се.Оптимисти....
                      Май някой не е разбрал че не искаме тази паплач дето се вихри четвърт век.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Днес бях на протеста, за втори път, супер си беше-с малката дъщеря.Припомних си младините-насторение, хумор, весели и културни хора.
                        Сега какво искаме-не тоя път, по който върви Орешарски, не на популистките му методи, не на хората, с които се е заобиколил и начина по който се готви да управлява-тоест БСП и Беров на нов глас.
                        Всъщност, като се замисля, от както дойде царя, нещата вървят все по на зле.Да и преди не е било идеално, но се правеше нещо и се вървеше напред, след това започнахме едно напред, три назад.....
                        Last edited by fred; d.m.y г., 23:28.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Днес бях на протеста, за втори път, супер си беше-с малката дъщеря.Припомних си младините-насторение, хумор, весели и културни хора.
                          Сега какво искаме-не тоя път, по който върви Орешарски, не на популистките му методи, не на хората, с които се е заобиколил и начина по който се готви да управлява-тоест БСП и Беров на нов глас.
                          Всъщност, като се замисля, от както дойде царя, нещата вървят все по на зле.Да и преди не е било идеално, но се правеше нещо и се вървеше напред, след това започнахме едно напред, три назад.....

---------- Post added at 07:39 ---------- Previous post was at 07:36 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          Крестьянская сделать быстрый 147-мисс и беспокоит меня с вашим жестов....
                          С помощью этих 115 мертвая лошадь, я буду Накано некоторых пересечений
                          Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• В България сме много сбъркани - бедни хорица го раздават десни по убеждения, пък богатите се правят на леви
                            Все си мисля, че богатите може да се правят на каквито си искат, но за бедните е самоубийствено...
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Знайш ли колко им дреме на богатите че бедните протестират мирно.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Днес бях на протеста, за втори път, супер си беше-с малката дъщеря.Припомних си младините-насторение, хумор, весели и културни хора.
                                Хубаво е да водиш децата на такива мероприятия, така навремето ги водеха на манифестации.

п.с. Децата нямат място на такива места, ама ти си знаеш.
                                /Ако малката дъщеря е дете де/
                                Понякога съм тъп
                                К.М.

Comment

Working...
                                X