Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Винаги съм вярвал в еволюцията.
    Виждам, че не те подминава и теб.
    Не очаквах толкова рано да напишеш това, но знаех, че рано или късно ще се случи.
    Не, дарлинг, никой не ми плаща.

Мъдреците никнат последни, но първи се скапват.
    Видях и двете версии.

Едва ли е нужно да ти обяснявам - ти знаеш: единствената причина до напиша това, което смяташ за плод на еволяция, бе да усетиш онова, което и аз, докато четях обобщенията ти за платените протести. Когато аз ходя там, никой не ми плаща. И не съм длъжна да чета обратното и то от хора, които съм кредитирала с доверие.

Ако сееш мрак, няма да пожънеш слънце. Ако сееш обида, не може да очакваш благодарности.

Намали обобщенията и няма да те щипя.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      Видях и двете версии.

Едва ли е нужно да ти обяснявам - ти знаеш: единствената причина до напиша това, което смяташ за плод на еволяция, бе да усетиш онова, което и аз, докато четях обобщенията ти за платените протести. Когато аз ходя там, никой не ми плаща. И не съм длъжна да чета обратното и то от хора, които съм кредитирала с доверие.

Ако сееш мрак, няма да пожънеш слънце. Ако сееш обида, не може да очакваш благодарности.

Намали обобщенията и няма да те щипя.
      Мисля, че няколко пъти писах, че вечерните протести са спонтанни.
      Аз дори ги подкрепях, когато беше ясно за какво са. Сега не знам за какво са.
      п.п. Ощипи ме, може да ми подейства оздравително.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Е па щипете се......
        http://www.folk-bg.eu/play:d465e7cd6
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Мисля, че няколко пъти писах, че вечерните протести са спонтанни.
          Аз дори ги подкрепях, когато беше ясно за какво са. Сега не знам за какво са.
          Ти сигурно си единственият, който не знае за какво са.

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:33 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          За интелектуалното ниво на една нация се съди по отношението към:
          1. Децата
          2. Възрастните хора
          3. Гробищните паркове

Това беше само за сведение.
          Не мисля, че трябва да съм на едно мнение с теб.
          А и мисля, че протестиращите са тези, които не подкрепят мнозинството.
          Ти няма ли да разбереш най-накрая, че пенсиите не ги вдига Олигарски, нито Борисов, нито Костов. Пенсиите ги вдигат тия на площада пред МС. Колкото повече от тях напуснат България - толкова по-ниски пенсии, толкова по-малко деца, толково повече мангали и простаци на човек от населението.
          Доценти по икономика като Олигарски болл Той е заменим, за разлика от тези, които протестират срещу него. Ходи и виж поне веднъж за какво става дума. На площада минават десетки хиляди хора и след това няма един боклук. Ако има наркомани и алкохолици, те са 1 на 1000.
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Ти сигурно си единственият, който не знае за какво са.

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:33 ----------

Ти няма ли да разбереш най-накрая, че пенсиите не ги вдига Олигарски, нито Борисов, нито Костов. Пенсиите ги вдигат тия на площада пред МС. Колкото повече от тях напуснат България - толкова по-ниски пенсии, толкова по-малко деца, толково повече мангали и простаци на човек от населението.
            Доценти по икономика като Олигарски болл Той е заменим, за разлика от тези, които протестират срещу него. Ходи и виж поне веднъж за какво става дума. На площада минават десетки хиляди хора и след това няма един боклук. Ако има наркомани и алкохолици, те са 1 на 1000.
            Ти пък стана голям разбирач! Като викаш там на протеста замислял ли си се, че без правителство ще завържеш ! Или теб ти е изгодно да е анархия? Бягай стани ти министър като разбираш толкова много !Или си дай-задника на този, който плаща , но след като свалиш правителството и ти стане още по-шибано да не се скриеш като всички мишки от протеста! Смешници ! Където стадото там и те ! Както ти можеш да слагаш под общ знаменател и да викаш червени боклуци без да ме познаваш мен ! Така и аз те слагам по общ знаменател с тези боклуци платени от протеста! Лека вечер и приятно излагане на протеста!
            Last edited by PSAVOV; d.m.y г., 22:13.

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

• Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
              Ти пък стана голям разбирач! Като викаш там на протеста замислял ли си се, че без правителство ще завържеш !
              На такива постове само ignore

Comment

А дано, ама надали.

---------- Post added at 01:14 ---------- Previous post was at 01:10 ----------

Comment

• Още някои истини:

Антропологът Достена Лаверн: Протестите може да са манипулирани

Достена Лаверн смята, че в България има неправителствени организации, които не защитават интереса на гражданите, а по-скоро се занимават с "политическо инженерство".
                  Персонално българските think tanks са т.нар. неправителствени организации: Център за либерални стратегии, Център за изследване на демокрацията, Институт за пазарна икономика, Център за социални практики, Център за икономическо развитие, Институт за регионални и международни отношения и разбира се Институт "Отворено общество" и т.н., или според авторката онези техни представители, които пълнят медиите и „рецитират по комсомолски заучени” безспорни истини за живота. Достена Лаврен достига до това да нарече тези think tanks "деца на Сорос" заради финансирането, което голяма част от тях получават по различни програми от институт "Отворено общество", основан от Джордж Сорос.

Изследването на Лаверн претендира освен за актуалност, но и за тежест и сериозност по материята. Това е дисертация, защитена с отличен пред Академията по социални науки (EHSS) в Париж през 2008 г. Оценката е поставена от 7-членна комисия от представители на пет френски, един български и един американски университет.[1]

Comment

• Г-жа Достен[a] Ангелова Лаверн е дъщеря на Мария Пиргова, политолог и политически съветник на президента Първанов и съветник в правителството на Жан Виденов. Същата се представя за френски експерт като забравя да обяви българското си име...
                    Ето какво пише в книгата си „Експертите на прехода” - По времето на Жан влизах в Министерски съвет, когато си поисках, защото бях наела много от работещите там още по времето на Беров [иронична усмивка].

И коментарите за книгата й: Защо определям книгата като „нечистоплътна”? След като г-жа Ангелова Лаверн си позволява лукса да се рови в биографиите на разни живи хора, нейни съвременници, да би била толкова добра, че да представи и своята автобиография.

Comment

• Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Явно плащат вече и за правене на комикси.
                        Имаме и безпрецедентна намеса на двама посланници, които изведнъж сега се загрижиха за мафиотизирането на държавата, защо ли?
                        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
                          Ти пък стана голям разбирач! Като викаш там на протеста замислял ли си се, че без правителство ще завържеш ! Или теб ти е изгодно да е анархия? Бягай стани ти министър като разбираш толкова много !Или си дай-задника на този, който плаща , но след като свалиш правителството и ти стане още по-шибано да не се скриеш като всички мишки от протеста! Смешници ! Където стадото там и те ! Както ти можеш да слагаш под общ знаменател и да викаш червени боклуци без да ме познаваш мен ! Така и аз те слагам по общ знаменател с тези боклуци платени от протеста! Лека вечер и приятно излагане на протеста!
                          Не е лошо и ти да се образоваш. Правителство ще има, нищо че ще е пак служебно, та не се плаши от анархия, тя е точно сега, след като с месеци не могат да се изберат зам. министри и обласни управители, а избраните изкараха хората на улицата, защото са престъпници. От демократични процедури като избори се плашат само тези, които са сигурни, че ще си платят за наглостта и безпринципността, която показаха при съставянето на последното правителство. Добре работи пропагандата, щом има толкова много уплашени, че след като се махне олигарски и държавата ще пропадне. Напротив! Може и да спестим милиардите, които сега се канят да налеят в умрели предприятия като ВМЗ, милиарди, които са прикривани с измислени аргументи, при положение, че бюджета се изпълнява по план. Но нали са комунисти - трябва да се раздават пари. Че после бабите и не особено интелигентните да ходят да ги избират. Лошото е, че тези, които наричаш боклуци протестират и за твоето бъдеще. Тези хора са се осмелили да покажат, че в България има мислещи и може някога да имаме гражданско общество. Та ако можеш се замисли кой е боклука, дали не си ти? Иначе е лесно да се слуша пропагандата, че били платени, че били 3000. Само че във Варна комуниста загуби, при положение, че досега ГЕРБ не са печелили с техен кандидат. Толкова много са отвратени хората от гнусотиите напоследък, че предпочетоха мутрата Борисов.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                            На такива постове само ignore
                            Ignore трябва за цялата тема, защото си е една политическа реклама. По разните новинарски сайтове има платени коментатори, които пишат провокативни постове и насърчават трафика или пък изпълняват директна политическа поръчка за формиране на обществено мнение.
                            След като вече толкова дни упорстваш в нея почвам да се питам от кои точно си?
                            п.п. Фактът, че модераторката на раздела ходи на шествията на застаряващите хипстъри, не е оправдание да се позволява постването на "комикси" с откровени псувни
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• А матричарят би казал: "Разделяй и владей".
                              К.М.

Comment

Явно плащат вече и за правене на комикси.
                                Имаме и безпрецедентна намеса на двама посланници, които изведнъж сега се загрижиха за мафиотизирането на държавата, защо ли?
                                Сигурно и на тях им дават по 100 лв на ден Нали се сещаш, колко уникално смешно и жалко е това, което намекваш за посланниците и то на двете най могъщи европейски държави- Франция и Германия.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X