Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Тролчо, пиян ли си, или просто така си пишеш....ах червен палав мушморок такъв....троли, троли...
    Не съм червен
    Не съм пиян.
    Нали трябва да работя денонощно, за да ми плащат.

Ти знаеш ли какво е трол?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Абе момчета , оставете ги тия двамата на мира бе - не им е лесно - и протести и всеки пост да прочетат и да отговорят ...мъъъка, ама за партията майка ще търпим, няма как....
      Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
      Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
      Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
      Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Не съм червен
        Не съм пиян.
        Нали трябва да работя денонощно, за да ми плащат.

Ти знаеш ли какво е трол?

Сигурно е гадно за пари да си плюш в лицето. Нищо, ако много ти тежи пиши на ЛС, ще ти помогна колкото мога да не изпадаш в такова самоунижение. Сериозен съм, честно!
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
          Абе момчета , оставете ги тия двамата на мира бе - не им е лесно - и протести и всеки пост да прочетат и да отговорят ...мъъъка, ама за партията майка ще търпим, няма как....
          Чшшшшшшш, петльо, я виж кой и с каква цел е пуснал темата и тогава изпускай тъпотии тук.
          Аз партия майка нямам, ама ти имаш бащица лидер.

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Сигурно е гадно за пари да си плюш в лицето. Нищо, ако много ти тежи пиши на ЛС, ще ти помогна колкото мога да не изпадаш в такова самоунижение. Сериозен съм, честно!
          Оуч, колко си милосърден, ти да не си скрит социалист.
          На лични не си пиша, освен с търговска цел.

Аз искам на Станишев оставката, ама никой не ме пита
          К.М.

Comment

• пич , успокой се, моля те и като имаш претенции за интелектуалец, не се поддавай на елементарни провокации - това не е признак за висок интелект - само за сведение..
            Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
            Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex

Comment

• Абе сега видях по новините, че хилядите на орлов мост пият бира, дали да не ходя и аз да гръмна 5-6 бирочки.

---------- Post added at 19:35 ---------- Previous post was at 19:33 ----------

Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
              пич , успокой се, моля те и като имаш претенции за интелектуалец, не се поддавай на елементарни провокации - това не е признак за висок интелект - само за сведение..
              За разлика от теб и от масата протестиращи, аз нямам самочувствието да се определям като интелектуалец
              Защо реши, че ти се Фащам на провокацията.
              Ама ти провокираш ли ме, БЕ?

Написах ли вече, че искам на Станишев оставката.
              К.М.

Comment

Чшшшшшшш, петльо, я виж кой и с каква цел е пуснал темата и тогава изпускай тъпотии тук.
                Аз партия майка нямам, ама ти имаш бащица лидер.

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

Оуч, колко си милосърден, ти да не си скрит социалист.
                На лични не си пиша, освен с търговска цел.

Аз искам на Станишев оставката, ама никой не ме пита
                Не! Почетен член съм на Пловдивският БМЧК , сигурно за това съм милосърден. Иначе ще направим някаква сделка привидно, все пак ще ти запазя достойнството.
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Абе, чудя се, ние в БГ знаем ли какво е интелектуалец?

За нас Васко Кръпката, Кирчо Маричков, Калин Врачански и Стефан Данаилов са интелектуалци.

---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

Не! Почетен член съм на Пловдивският БМЧК , сигурно за това съм милосърден. Иначе ще направим някаква сделка привидно, все пак ще ти запазя достойнството.
                  Защо смяташ, че губя достойнството си?
                  Защото не се разхождам пред президенството с остроумен плакат ли?
                  К.М.

Comment

Абе сега видях по новините, че хилядите на орлов мост пият бира, дали да не ходя и аз да гръмна 5-6 бирочки.

За разлика от теб и от масата протестиращи, аз нямам самочувствието да се определям като интелектуалец
                    Защо реши, че ти се Фащам на провокацията.
                    Ама ти провокираш ли ме, БЕ?

Написах ли вече, че искам на Станишев оставката.
                    Ама ти не разбра ли?.. Верно?
                    Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                    Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex

Comment

Абе сега видях по новините, че хилядите на орлов мост пият бира, дали да не ходя и аз да гръмна 5-6 бирочки.

Ах тииииии знаех си.....влекат те мостовете все пак
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ама ти не разбра ли?.. Верно?
                        Дай ми линк към твой пост извън политическа тема и без политическо съдържание.

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:56 ----------

Ах тииииии знаех си.....влекат те мостовете все пак
                        Ама в Пловдив рехави протестите нещо, не останаха костовисти там.
                        К.М.

Comment

Дай ми линк към твой пост извън политическа тема и без политическо съдържание.

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:56 ----------

Ама в Пловдив рехави протестите нещо, не останаха костовисти там.
                          Пич, ти явно не можеш да проумееш , че хората са отвратени от всички, което е тъжно за човек на твоята възраст - би трябвало да разсъждаваш вече самостоятелно...
                          Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                          Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex

Comment

Пич, ти явно не можеш да проумееш , че хората са отвратени от всички, което е тъжно за човек на твоята възраст - би трябвало да разсъждаваш вече самостоятелно...
                            Аз не подкрепям политиците, но съм убеден, че протестите няма да променят нищо.
                            Промяна в конституцията и политическия модел също.

Разсъждавам самостоятелно и точно за това не виждам смисъл в надеждите и въжделенията на протестиращите.

Не ми даде линк към твой пост извън политическите
                            Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 23:07.
                            К.М.

Comment

Аз не подкрепям политиците, но съм убеден, че протестите няма да променят нищо.
                              Промяна в конституцията и политическия модел също.

Разсъждавам самостоятелно и точно за това не виждам смисъл в надеждите и въжделенията на протестиращите.
                              Това по коя телевизия го чу? В голяма грешка си тролчо!
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                                Това по коя телевизия го чу? В голяма грешка си тролчо!
                                Разясни ми защо съм в грешка.

Трябва да си сменим чипа първо, а после да се "оправяме".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X