Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Наистина не разбирам защо е толкова трудно за някои да повярват, че има хора, които протестират, изразяват позиция, правят плакати, комикси и т.н. без да им е платено.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Наистина не разбирам защо е толкова трудно за някои да повярват, че има хора, които протестират, изразяват позиция, правят плакати, комикси и т.н. без да им е платено.
      Защото, ако проумеят това, ще трябва да си отговорят и на въпроса защо пък те нищо не правят.
      Изобщо много е удобно да си цъкаш на една клавиатура, да си мрънкориш непрекъснато затова, колко е несправедлив светът около теб и да чакаш някой друг да ти реши проблемите.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Сигурно и на тях им дават по 100 лв на ден Нали се сещаш, колко уникално смешно и жалко е това, което намекваш за посланниците и то на двете най могъщи европейски държави- Франция и Германия.
        Много си първичен в четенето.
        Разбира се, че посланниците пишат заради други интереси, а не за сто кинта.
        Не искам сега да ти пиша за какви интереси става дума, че ще сменим темата рязко.

---------- Post added at 10:32 ---------- Previous post was at 10:29 ----------

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
        Наистина не разбирам защо е толкова трудно за някои да повярват, че има хора, които протестират, изразяват позиция, правят плакати, комикси и т.н. без да им е платено.
        Протестът е спонтанен, но не и комиксите, декларациите и като цяло командирско-комсомолската дейност в нета, в това число и в нашия форум.
        Накрая пак ще сме с пръст в уста, аз този филм съм го гледал.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Много си първичен в четенето.
          Разбира се, че посланниците пишат заради други интереси, а не за сто кинта.
          Не искам сега да ти пиша за какви интереси става дума, че ще сменим темата рязко.

---------- Post added at 10:32 ---------- Previous post was at 10:29 ----------

Протестът е спонтанен, но не и комиксите, декларациите и като цяло командирско-комсомолската дейност в нета, в това число и в нашия форум.
          Накрая пак ще сме с пръст в уста, аз този филм съм го гледал.
          Естествено, че те си защитават интереса на собствените държави. Хубавото в случая е, че той съвпада с интереса на повечето българи. Какво ще стане, след като падне Орешарски не знам, но знам, че БСП и ДПС със сигурност не трябва да са във властта, щото и тоя филм сме го гледали няколко пъти при това и винаги завършва по един и същи начин.
          Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Естествено, че те си защитават интереса на собствените държави. Хубавото в случая е, че той съвпада с интереса на повечето българи. Какво ще стане, след като падне Орешарски не знам, но знам, че БСП и ДПС със сигурност не трябва да са във властта, щото и тоя филм сме го гледали няколко пъти при това и винаги завършва по един и същи начин.
            И къде бяха тези посланници, когато 4 години ни управляваше олигархията на олигархиите? Не искам и по-силни думи да ползвам. Къде бяха тогава?
            Интересът на София не е интересът на страната. Тълпата излиза за конкретни цели, а не с кошница с неясни желания.
            Според теб нормално ли е синдикат да заплашва със стачка, защото иска промяна в конституцията.....хахахаха. Циркът, който се разиграва е уникален, по-смешен дори и от февруарския.
            К.М.

Comment

И къде бяха тези посланници, когато 4 години ни управляваше олигархията на олигархиите? Не искам и по-силни думи да ползвам. Къде бяха тогава?
              Интересът на София не е интересът на страната. Тълпата излиза за конкретни цели, а не с кошница с неясни желания.
              Според теб нормално ли е синдикат да заплашва със стачка, защото иска промяна в конституцията.....хахахаха. Циркът, който се разиграва е уникален, по-смешен дори и от февруарския.
              Прасе, ти платен или доброволен трол си?! Не ми отговаряй, сетих се!
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                Прасе, ти платен или доброволен трол си?! Не ми отговаряй, сетих се!
                А ти умен или тъп шапкар си, сетих се не ми казвай.
                К.М.

Comment

А ти умен или тъп шапкар си, сетих се не ми казвай.
                  Може да си трол, но не си прост! Знам, че си се сетил! А, какво е "шапкар"?
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Може да си трол, но не си прост! Знам, че си се сетил! А, какво е "шапкар"?
                    Шапкар е нарицателно за човек работещ във военизирани структури. /под пагон/
                    Никой не ми плаща, изразявам лична позиция.
                    Протестът имаше смисъл до оттеглянето на Пеевски. После трябваше да се приберем и при пореден гаф пак да шокаме ряпата и да набиваме канчета.
                    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Г-жа Достен[a] Ангелова Лаверн е дъщеря на Мария Пиргова, политолог и политически съветник на президента Първанов и съветник в правителството на Жан Виденов. Същата се представя за френски експерт като забравя да обяви българското си име...
                      Ето какво пише в книгата си „Експертите на прехода” - По времето на Жан влизах в Министерски съвет, когато си поисках, защото бях наела много от работещите там още по времето на Беров [иронична усмивка].

И коментарите за книгата й: Защо определям книгата като „нечистоплътна”? След като г-жа Ангелова Лаверн си позволява лукса да се рови в биографиите на разни живи хора, нейни съвременници, да би била толкова добра, че да представи и своята автобиография.
                      Ти може да пишеш каквото си искаш но това което твърди госпожата си е самата истина. Доказателство са ежедневните появи на разни експертчета от разни институти за изследване на незнам си какво по различните медии. Как мислиш, кои плаща за издръжката на тези НПО и мислиш ли че този който плаща го прави от благотворителност. Същите тези НПО отказаха и среща с Орешарски, защото целта им е да сменят това правителство и да проектират друго на тях угодно.

Ето и едно интевю:
                      http://bnr.bg/sites/horizont/Shows/C...%20Lavern.aspx

---------- Post added at 12:11 ---------- Previous post was at 12:09 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Протестът имаше смисъл до оттеглянето на Пеевски. После трябваше да се приберем и при пореден гаф пак да шокаме ряпата и да набиваме канчета.
                      Още шапкар е такъв където го стяга шапката, но не си признава.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                        Ти може да пишеш каквото си искаш но това което твърди госпожата си е самата истина.
                        Супер наивни са нещата, които говориш.
                        Нали по същата логика въпросната Лаврен е платена от твоите червени приятели.

Хората не са за смяната на БСП с ГЕРБ или СДС. Хората са против цялата политическа сган, която се надцаква, за да се добера до власт.

И поредното очеизваждащо безумие:
                        "С избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС беше подценено общественото мнение."
                        Изборът на Пеевски не е определен като абсолютно грешен, безумен и граничещ с подигравка към институциите. Просто е подценено общественото мнение, иначе всичко е ок?!?!?!?!
                        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                        Mazda 6 2.3 2005
                        sigpic

Comment

Хората не са за смяната на БСП с ГЕРБ или СДС. Хората са против цялата политическа сган, която се надцаква, за да се добера до власт.

И поредното очеизваждащо безумие:
                          "С избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС беше подценено общественото мнение."
                          Изборът на Пеевски не е определен като абсолютно грешен, безумен и граничещ с подигравка към институциите. Просто е подценено общественото мнение, иначе всичко е ок?!?!?!?!
                          Чие обществено мнение?
                          Това ми звучи като:"В името на народа".
                          К.М.

Comment

Сега ми се изясни идеята ти, но си в грешка! Аз не работя във военизирана структора....е старшина от запаса съм, но едно време всички задължително ходихме в казармата.
                            А за другото няма да споря защото знам, че просто тролиш. Та като стана дума за гафове, как ще коментираш ново назначеният шеф на "Кинтекс", а преди това на Иванов за зам. министър на МВР, а на Иван Данов, а на Мукадес Налбант, а ту появяващата се, ту изчезваща дупка в бюджета, а избора на Болен за председател на комисията по ......и ЕТИКА, а зам. правосъдните несбъднали се министри, а набързо приетите поправки в закона за хазарта и връщането на монопола в ръцете на Черепа.......кой всъщност му дърпа конците на Орешарски. И преди да ми дадеш за пример предишното управление не забравяй, че тези дойдоха като по- добрата алтернатива на тях.
                            На теб Прасе не ти ли писна от лицемерието и лъжата в която преминава живота ни???
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Наивни другия път, тези НПО са организатори на целият ни преход от последните 24 години.

Comment

Сега ми се изясни идеята ти, но си в грешка! Аз не работя във военизирана структора....е старшина от запаса съм, но едно време всички задължително ходихме в казармата.
                                А за другото няма да споря защото знам, че просто тролиш. Та като стана дума за гафове, как ще коментираш ново назначеният шеф на "Кинтекс", а преди това на Иванов за зам. министър на МВР, а на Иван Данов, а на Мукадес Налбант, а ту появяващата се, ту изчезваща дупка в бюджета, а избора на Болен за председател на комисията по ......и ЕТИКА, а зам. правосъдните несбъднали се министри, а набързо приетите поправки в закона за хазарта и връщането на монопола в ръцете на Черепа.......кой всъщност му дърпа конците на Орешарски. И преди да ми дадеш за пример предишното управление не забравяй, че тези дойдоха като по- добрата алтернатива на тях.
                                На теб Прасе не ти ли писна от лицемерието и лъжата в която преминава живота ни???
                                Отдавна ми е писнало.
                                Но промените стават по друг начин. Революциите и рестартът на системата нищо няма да променят. Като спихне революционния дух и пак ще изпълзят онези, които винаги убиват децата на революцията.
                                Система се променя от вътре, бавно, поетапно, системно. Всеки един от нас трябва да променя системата, дали на работното си място, дали членувайки в партии или други организации, все тая.
                                Всичко останало е краткотрайно.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X