Първоначално публикувано от milenamr
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа
Collapse
X
-
-
Ами обществото ни е разделено, защото от една страна са сравнително малкото, но по образовани и мислещи хора, от другата страна е пасивното мнозинство, което е свикнало да прави това, което миналото му е определило.Те вярват в световни заговори, смятат, че всичко се режисира, че запада само мисли как да ни "завладее" и т.н. и т.н.
Няма как да има единство, след като един приема хора, готови на всичко за да са на власт, а срещу тях стоят хора, които искат морал, имат някакви познания и не искат да дават шанс, на тия които принадлежат на миналото.
Отделно пък има и една немалка част, която смята, че всички са маскари и по този начин поддържат статуквото на БКП.Last edited by fred; d.m.y г., 20:29.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАми обществото ни е разделено, защото от една страна са сравнително малкото, но по образовани и мислщи хора, а от другата страна е преобладава пасивно мнозинство, което е свикнало да прави това, което миналото му е определило.Те вярват в световни заговори, смятат, че всичко се режисира, че запада само мисли как да ни вземе нещо си и т.н. и т.н.
Няма как да има единство, след като един приема хора, готови на всичко за да са на власт, а срещу тях стоят хора, които искат морал, имат някакви познания и не искат да дават шанс, на тия които принадлежат на миналото.
Отделно пък има и една немалка част, която смята, че всички са маскари и по този начин поддържат статуквото на БКП.
Един "прост" човек навремето казваше за подобни индивиди - " Учен си, ма си прост".
Излишното помпане на его в "хубавите, умни и интелигентни", на кратко ХУИ е поредното социално инженерство с нелицеприятни цели. Дори "най-долната отрепка" има его и опита да я стъпчеш в калта с мотив, че си по-висша човешка форма води до ожесточена съпротива.
Между другото фразата - "Всички са маскари." изразява огорчението на един човек от политическият му неуспех. Все пак и Алеко е бил човек и нищо човешко не му е било чуждо.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАми обществото ни е разделено, защото от една страна са сравнително малкото, но по образовани и мислещи хора, от другата страна е пасивното мнозинство, което е свикнало да прави това, което миналото му е определило.Те вярват в световни заговори, смятат, че всичко се режисира, че запада само мисли как да ни "завладее" и т.н. и т.н.
Отделно пък има и една немалка част, която смята, че всички са маскари и по този начин поддържат статуквото на БКП.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеТоку що подкрепи разделението с мотиви далечни от истината. Моралът не пониква за една нощ като цирей.
Един "прост" човек навремето казваше за подобни индивиди - " Учен си, ма си прост".
Излишното помпане на его в "хубавите, умни и интелигентни", на кратко ХУИ е поредното социално инженерство с нелицеприятни цели. Дори "най-долната отрепка" има его и опита да я стъпчеш в калта с мотив, че си по-висша човешка форма води до ожесточена съпротива.
Между другото фразата - "Всички са маскари." изразява огорчението на един човек от политическият му неуспех. Все пак и Алеко е бил човек и нищо човешко не му е било чуждо.
---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:55 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЗа всичко са виновни жените и евреите.А всички те са комунисти.И да, всички сме маскари.
(да добавя, че комунисте у нас са против евреите, защото смятат че са империалисти-ционисти)Last edited by fred; d.m.y г., 23:07.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
По отношение на реакторите не съм специалист, но не мога да разбера защо на всичко руско се лепва етикет "боклук".Орбиталната станция беше възможна благодарение на падането на желязната завеса - "те имаха технологиите, ние парите" -цитат на висш служител на НАСА./не помня името му/След спирането на совалките се доверяват на руските кораби.Има и други примери на руски технологии и западни пари, ама там хората се доверяват на експерти не на предразсъдъци в стил Костов.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеТоку що подкрепи разделението с мотиви далечни от истината. Моралът не пониква за една нощ като цирей.
Между другото фразата - "Всички са маскари." изразява огорчението на един човек от политическият му неуспех. Все пак и Алеко е бил човек и нищо човешко не му е било чуждо.
Не може да сме еднакви и не трябва да сме еднакви, всеки човек си има своя уникален заряд и потенциал и стига да иска може да го развива в избраната от него посока.Всички хора се стремим към сравнително сходни благоденствия и благополучия, които на никой човек не са чужди, само че начина по който го правим и пътя, по който вървим обикновено е различен, но това не ни прави опоненти, не ни противпоставя един на друг.
Противопоставянето е самоцел на същите тези мъртвородени демагози, които се опитват да ни обяснят, че са легитимни, а ние "падащите от Марс" трябва некък си да им повярваме. Е как да стане?
Кое по-точно им е легитимно избраното?Това, че си купиха болшинството от гласовете, използвайки нискообразования и удобен електорат от малцинствата, който гласува за който му кажеш и за който му платиш, а също и електорат от възрастни хорица над 65 години, чиито живот е толкова смачкан и промит, че в стеснения си хоризонт освен БСП и днешния ден, те друго не виждат.Няма и как да видят, а аз няма и как да им се сърдя на тези нещастни, смачкани хорица, чиито живот е преминал в една илюзорна, подкована с тонове некомпетентност и наивност, измама и убедително властващ системен недоимък, с който те са свикнали както с въздуха.Няма как да им се сърдя на тези наивни хорица, чието битие е смачкано до мисъл и поглед да сложат залък в устата си, днес.Утре е твърде далечен хоризонт, непосилен и непонятен за тяхното битие и съзнание, а битието определя съзнанието е казал един от бащите на диалектическият материалиъм и е прав, затова и не мога да се сърдя или виня тези хорица.Но на БСП, която разчита основно на тях, мога.И за да се подсигурят още повече и да захапят едни "крепки" поне 20-тина процента БСП задължително залагат мрежите на най-лесно кълвящия на дребна риба електорат (както споменах)- малцинствата.А това го гледам пред очите си вече повече от 12 години.Самите хора си го казват, нито го крият, нито отричат от - живея в Столипиново и от 2000-та година съм жив свидетел на случващото се..Е колко още да си затварям очите, ушите, носа и колко
още да се напъвам да откривам поне прашинка нещо смислено, нещо надеждно и истинско у управляващите, няма как ?Просто няма как да обърнем стрелките на часовника да въртят на обратно, няма и как да обърнем посоката на развитие на живота и света на обратно, би
могло някак нагласено и фалшиво да стане, но със сигурност ще е временно и със сигурност последствията ще са такива, че по-добре да не го бяхме и опитвали.Естественият ход на живота и природата си казват думата, посоката винаги е напред, а смисълът в развитието...
При БСП няма развитие, при БСП има само ретроградност, лъжи, манипулации и сериозен политически натиск над не малко хора,
които за да запазят работните си места са принудени да бъдат техен електорат, тоест техен допълнителен гарант за власт на всяка цена.
И управляващите е крайно време да разберат, че в България има стотици хиляди хора, които не могат да бъдат купени по какъвто и да е начин, хора с добре развито и работещо мозъчно съдържание, хора които умеят да мислят, анализират, да се информират(сами, а не чакайки наготово някой да им даде тон в живота).Това са хора с интелект, вътрешна убеденост и мотивация за твърдо отстояване на гражданската си позиция, хора които категорично не приемат да бъдат лъгани, мамени, манипулирани с жалки и остарели методи на популизъм, демагогия, спекулация и провокация, които са успешни единствено при електората на БСП и ДПС - наивните и неуки възрастни хора(особено по селата и малките градове) и малцинствата.
И отново по повод разделенията между хората- да, различни сме, по -горе обясних защо и че това е нормално, естествено и заложено от природата.Не може и не трябва да бъдем еднакви, това е утопично нереалистично и само подръжниците на утопично-манипулативния строй могат да се самозалъгват, че е хубаво да бъдем еднакви.Не само, че не е хубаво, но не е и възможно.Няма как един човек да си е скъсал гъза и да е инвестирал в себе си с образование, умения, развитие и да трябва по някаква си безумна причина да е еднакъв с някой търтей, който цял живот е лежал и до 50 годишна възраст е разчитал на майка си и баща си.
Не може и не трябва да сме еднакви.
Но от човешка гледна точка сме еднакви, каквито и социални, ментални и междуличностни различия да имаме и по този повод ще си позволя да цитирам част от статията на една протестираща( не я поствам цялата, че е доста дълга
"...........Всички управляващи разчитат на това с теб да се мразим
защото докато с теб си крещим и разменяме обиди по форумите и на улицата, те се крият зад твоя или моя гръб и продължават да ни лъжат и манипулират. Не другарю, ти не си червен боклук и нашите родители не са червени пенсии, както и аз не съм лумпена, наркоманка и платена. Ние сме същите тези хора, които учиха заедно, бяхме заедно на море или пък сме пили бира някъде. Ти си същия този, който ми помагаше да си избутам колата от снега миналата зима, а аз съм тази, която те пусна да минеш отпред на опашката, защото много бързаше. Ти може би си този, който копае обходна галерия в мина Ораново, за да спаси два човешки живота, без да го интересува, дали тези хора поддържат друга партия. А аз съм същата онази, която преведе пари за лечението на болно дете, без да се замисли и за секунда, че ако майка му е от друга партия, няма да го направя.
Не ти желая нищо лошо, но ако все пак някога имаш нужда от помощ, знай, че аз съм зад теб. Съжалявам, че моя протест ти причинява неудобства вечер, когато се прибираш от работа, но просто не знам по какъв друг начин да ги накараме да ни чуят.
Недей да ми казваш, че не мога нищо да променя
Аз съм реалист. Знам, че като не са тези ще са онези - дето се вика, пак същите. И пак вярвам, че променям нещо, като излезем на улицата. Когато всички прожектори светят в тях и около тях, става много трудно да се скриеш в сенките и да мишкуваш. Не ме интересува дали ще са те на власт, стига да започнат да правят нещо за мен и теб, а не само за тях. Писна ми от популизъм и подхвърляне на огризки. Аз не мога да омаловажа твоя глас и да ги отрека, просто защото не изповядват моите идея.
Ако искрено вярваш и подкрепяш, това което се случва, аз съм ОК. Сега обаче е много важно ти да направиш равносметка - това ли е което си искал и което наистина искаш. Недей да ми го казваш на мен, запази отговора за себе си, защото само така можеш да бъдеш честен. Не те карам да излезеш с мен на улицата. Просто приеми, че всеки има нужда да се бори за нещо.
Аз се боря срещу това някой да ни ограбва ежедневно, както финансово, така и морално. Боря се срещу това аз и ти да сме разделени, защото на някой му е много удобно. Защото нашите различия са толкова малко, а това което ни обединява и ни прави еднакви е толкова много....."
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеРеално и нормално е хората да сме различни от където и да го погледнеш и факта, че сме различни по никакъв начин не провокира междучовешко разделение, това разделение е толкова изкуствено създадено от същите тези, които повече от 60 години се мъчат да поддържат изкуствено утопията, в която всички да сме еднакви.
Не може да сме еднакви и не трябва да сме еднакви, всеки човек си има своя уникален заряд и потенциал и стига да иска може да го развива в избраната от него посока.Всички хора се стремим към сравнително сходни благоденствия и благополучия, които на никой човек не са чужди, само че начина по който го правим и пътя, по който вървим обикновено е различен, но това не ни прави опоненти, не ни противпоставя един на друг.
Противопоставянето е самоцел на същите тези мъртвородени демагози, които се опитват да ни обяснят, че са легитимни, а ние "падащите от Марс" трябва некък си да им повярваме. Е как да стане?
Кое по-точно им е легитимно избраното?Това, че си купиха болшинството от гласовете, използвайки нискообразования и удобен електорат от малцинствата, който гласува за който му кажеш и за който му платиш, а също и електорат от възрастни хорица над 65 години, чиито живот е толкова смачкан и промит, че в стеснения си хоризонт освен БСП и днешния ден, те друго не виждат.Няма и как да видят, а аз няма и как да им се сърдя на тези нещастни, смачкани хорица, чиито живот е преминал в една илюзорна, подкована с тонове некомпетентност и наивност, измама и убедително властващ системен недоимък, с който те са свикнали както с въздуха.Няма как да им се сърдя на тези наивни хорица, чието битие е смачкано до мисъл и поглед да сложат залък в устата си, днес.Утре е твърде далечен хоризонт, непосилен и непонятен за тяхното битие и съзнание, а битието определя съзнанието е казал един от бащите на диалектическият материалиъм и е прав, затова и не мога да се сърдя или виня тези хорица.Но на БСП, която разчита основно на тях, мога.И за да се подсигурят още повече и да захапят едни "крепки" поне 20-тина процента БСП задължително залагат мрежите на най-лесно кълвящия на дребна риба електорат (както споменах)- малцинствата.А това го гледам пред очите си вече повече от 12 години.Самите хора си го казват, нито го крият, нито отричат от - живея в Столипиново и от 2000-та година съм жив свидетел на случващото се..Е колко още да си затварям очите, ушите, носа и колко
още да се напъвам да откривам поне прашинка нещо смислено, нещо надеждно и истинско у управляващите, няма как ?Просто няма как да обърнем стрелките на часовника да въртят на обратно, няма и как да обърнем посоката на развитие на живота и света на обратно, би
могло някак нагласено и фалшиво да стане, но със сигурност ще е временно и със сигурност последствията ще са такива, че по-добре да не го бяхме и опитвали.Естественият ход на живота и природата си казват думата, посоката винаги е напред, а смисълът в развитието...
При БСП няма развитие, при БСП има само ретроградност, лъжи, манипулации и сериозен политически натиск над не малко хора,
които за да запазят работните си места са принудени да бъдат техен електорат, тоест техен допълнителен гарант за власт на всяка цена.
И управляващите е крайно време да разберат, че в България има стотици хиляди хора, които не могат да бъдат купени по какъвто и да е начин, хора с добре развито и работещо мозъчно съдържание, хора които умеят да мислят, анализират, да се информират(сами, а не чакайки наготово някой да им даде тон в живота).Това са хора с интелект, вътрешна убеденост и мотивация за твърдо отстояване на гражданската си позиция, хора които категорично не приемат да бъдат лъгани, мамени, манипулирани с жалки и остарели методи на популизъм, демагогия, спекулация и провокация, които са успешни единствено при електората на БСП и ДПС - наивните и неуки възрастни хора(особено по селата и малките градове) и малцинствата.
И отново по повод разделенията между хората- да, различни сме, по -горе обясних защо и че това е нормално, естествено и заложено от природата.Не може и не трябва да бъдем еднакви, това е утопично нереалистично и само подръжниците на утопично-манипулативния строй могат да се самозалъгват, че е хубаво да бъдем еднакви.Не само, че не е хубаво, но не е и възможно.Няма как един човек да си е скъсал гъза и да е инвестирал в себе си с образование, умения, развитие и да трябва по някаква си безумна причина да е еднакъв с някой търтей, който цял живот е лежал и до 50 годишна възраст е разчитал на майка си и баща си.
Не може и не трябва да сме еднакви.
Но от човешка гледна точка сме еднакви, каквито и социални, ментални и междуличностни различия да имаме и по този повод ще си позволя да цитирам част от статията на една протестираща( не я поствам цялата, че е доста дълга
"...........Всички управляващи разчитат на това с теб да се мразим
защото докато с теб си крещим и разменяме обиди по форумите и на улицата, те се крият зад твоя или моя гръб и продължават да ни лъжат и манипулират. Не другарю, ти не си червен боклук и нашите родители не са червени пенсии, както и аз не съм лумпена, наркоманка и платена. Ние сме същите тези хора, които учиха заедно, бяхме заедно на море или пък сме пили бира някъде. Ти си същия този, който ми помагаше да си избутам колата от снега миналата зима, а аз съм тази, която те пусна да минеш отпред на опашката, защото много бързаше. Ти може би си този, който копае обходна галерия в мина Ораново, за да спаси два човешки живота, без да го интересува, дали тези хора поддържат друга партия. А аз съм същата онази, която преведе пари за лечението на болно дете, без да се замисли и за секунда, че ако майка му е от друга партия, няма да го направя.
Не ти желая нищо лошо, но ако все пак някога имаш нужда от помощ, знай, че аз съм зад теб. Съжалявам, че моя протест ти причинява неудобства вечер, когато се прибираш от работа, но просто не знам по какъв друг начин да ги накараме да ни чуят.
Недей да ми казваш, че не мога нищо да променя
Аз съм реалист. Знам, че като не са тези ще са онези - дето се вика, пак същите. И пак вярвам, че променям нещо, като излезем на улицата. Когато всички прожектори светят в тях и около тях, става много трудно да се скриеш в сенките и да мишкуваш. Не ме интересува дали ще са те на власт, стига да започнат да правят нещо за мен и теб, а не само за тях. Писна ми от популизъм и подхвърляне на огризки. Аз не мога да омаловажа твоя глас и да ги отрека, просто защото не изповядват моите идея.
Ако искрено вярваш и подкрепяш, това което се случва, аз съм ОК. Сега обаче е много важно ти да направиш равносметка - това ли е което си искал и което наистина искаш. Недей да ми го казваш на мен, запази отговора за себе си, защото само така можеш да бъдеш честен. Не те карам да излезеш с мен на улицата. Просто приеми, че всеки има нужда да се бори за нещо.
Аз се боря срещу това някой да ни ограбва ежедневно, както финансово, така и морално. Боря се срещу това аз и ти да сме разделени, защото на някой му е много удобно. Защото нашите различия са толкова малко, а това което ни обединява и ни прави еднакви е толкова много....."
Хората е естествено да са различни, но основните им потребности и въжделения са еднакви. Отговорността за убеждаването и сплотяването на хората около тази позиция е моя, твоя и на всички претендиращи да са работили върху развитиети си. Не може да се обявим за висша каста и от личният си "Олимп" да презрем другите. Точно обратното. Трябва да поемем на раменете си "кръста" на просветителството, защото живеем в нови тъмни времена, а това не става чрез замеряне с клишета и лепене на етикети. Аз мога спокойно да изложа позициите си, както и да изслушам тезите на други хора. Вярвам, че ако всички подходим така, ще намерим верният път за съхраняването на нацията ни. Другото ни прави слаби.
А БСП не е монополист в политическата свинщина. В същност това е единствената истинска партия в България. Всичко останало са лидерски проекти и групички по бизнес интереси. Всички пазаруват по един и същ начин, гарантирам ти го.
Разделението обслужва точно този модел, който пак повтарям не е монопол на БСП.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеРеално и нормално е хората да сме различни от където и да го погледнеш и факта, че сме различни по никакъв начин не провокира удобно. Защото нашите различия са толкова малко, а това което ни обединява и ни прави еднакви е толкова много....."[/I]
Точно това, което най-много мразя.
Самоопределили се за "водачи" народни ЕНТЕЛЕГЕНТИ, си мислят, че всички останали са негодни.
Много гнусно.
Абе да ви завиди човек на самочувствието.
Мнозинството управлява, колко пъти да го повторя.
Всеки има право на глас.
Няма избрани, няма по-умни, няма лилави, няма сини, няма черни, няма куци, няма дърти, няма запечени и т.н.
Всички са равни пред урната, това е демокрация, другото е площадно разстройство.
Хоризонтална структура.......дрън дрън, пълни глупости.
Сега може и някой Дъновист да излезе по-бяла нощница и сее обич сред всички."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеА БСП не е монополист в политическата свинщина. В същност това е единствената истинска партия в България. Всичко останало са лидерски проекти и групички по бизнес интереси. Всички пазаруват по един и същ начин, гарантирам ти го.
Разделението обслужва точно този модел, който пак повтарям не е монопол на БСП.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеВсички са равни пред урната, това е демокрация, другото е площадно разстройство.
Хоризонтална структура.......дрън дрън, пълни глупости.
Сега може и някой Дъновист да излезе по-бяла нощница и сее обич сред всички.
Точно затова е недеоволството на хилядите хора, излизащи на площада и онези от провинцията, които ги подкрепят, но не смеят да излязат, защото директно ще ги кръцне гилотината.Това не е демокрация.Това е тоталитаризъм, облечен в мазна демагогия.
Иначе ти едно мразиш, друг друго, трети пък обича и т.н. И всичко това е демокрация. Всеки си има вкусове, всеки си има предпочитания и стига да не краде и лъже другия, нека си изповядва неговата философия, каквато и да е тя.
Но в случая нещата са брутално омазнени и псевдодемократини, затова нашето демократично право е да сме против лъжата и лицемерието, пък ако щеш ни наричай и Дъновисти и Кришнисти и свидетели на Айхова, все едно.....
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
С много малки изключения намирам всичко казано в последните няколко страници от темата за вярно и добре обосновано.
Аз съм човек прагматик, който цял живот е свикнал да борави с точни понятия. И така от тази своя гледна точка Ви задавам следния важен за мен въпрос:
Да допуснем, че това правителство падне. Да допуснем, че бъдат насрочени предсрочни избори.
Как вие, уважаеми будни и трезво мислещи хора си представяте оттук насетне правилния път за изход от калта? Не ми отговаряйте с красиви и иначе верни общи приказки за обединение, за недопускане във властта на корумпирани политици и пр.
Как конкретно смятате, че трябва да се случат нещата?
1,
2,
3,
..............
Аз честно казано не мога да си направя такъв ясен план за себе си. Не че не знам какво трябва да се промени. Това, което не знам е, КАК това да се промени, конкретно и ясно изказано.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеС много малки изключения намирам всичко казано в последните няколко страници от темата за вярно и добре обосновано.
Аз съм човек прагматик, който цял живот е свикнал да борави с точни понятия. И така от тази своя гледна точка Ви задавам следния важен за мен въпрос:
Да допуснем, че това правителство падне. Да допуснем, че бъдат насрочени предсрочни избори.
Как вие, уважаеми будни и трезво мислещи хора си представяте оттук насетне правилния път за изход от калта? Не ми отговаряйте с красиви и иначе верни общи приказки за обединение, за недопускане във властта на корумпирани политици и пр.
Как конкретно смятате, че трябва да се случат нещата?
1,
2,
3,
..............
Аз честно казано не мога да си направя такъв ясен план за себе си. Не че не знам какво трябва да се промени. Това, което не знам е, КАК това да се промени, конкретно и ясно изказано.
Сега е моментът да се сложат на масата законопроекти във всички области и да се отстоят с обществения натиск.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАз съм на мнение, че оставка сега ще ни закопае дълбоко и ще се пропусне шанса за законодателен обрат и икономическа стабилизация, а отминели този момент, пътя е към диктатура, от която ще трябва да се излиза с кръв.
Сега е моментът да се сложат на масата законопроекти във всички области и да се отстоят с обществения натиск.
Comment
Comment