Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Извинявайте, но какво по-нормално има една политическа коалиция да провежда нова политика с актуализация на бюджет?
    Аз ли не съм в час или някой в този форум?
    Как точно се крадат пари от бюджет, с куфарчета ли)
    Ай стига с тия тъпотии, че стана несериозна темата.
    Много начини за крадене има - например възлагане на държавни поръчни на приближени фирми.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Много начини за крадене има - например възлагане на държавни поръчни на приближени фирми.
      ... и вероятно прасето не е чувало за това

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        ... и вероятно прасето не е чувало за това
        Прасето сигурно си е купило нова клавиатура и я разработва.
        sigpic

Comment

Прасето сигурно си е купило нова клавиатура и я разработва.
          Клавиатура на руски, нали?!?

Comment

От това интервю ми стана ясно следното - ще теглим един кредит, парите няма да ги пипаме и ще ги сложим на влог!?! Не е ли по-добре, ако наистина се появят непредвидени разходи, тогава да мислим за кредит? И какво би станало, ако непредвидените разходи са по-малки от кредита? Какво ще стане с излишъка? !
            Ако теглиш заем в последният момент, ще ти излезе по-скъпо и рискуваш да не покриеш някои от плащанията си.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Ако теглиш заем в последният момент, ще ти излезе по-скъпо и рискуваш да не покриеш някои от плащанията си.
              Ако теглиш кредит при 4,5% и направиш депозит при 3,5 % при главница > 500 000 000 лв, какъв ли ще е резултата?!?

Comment

Eй, вие тотално не сте в час, но и не четете какво са написали другите тук - кой ти мисли от тях за връщането и лихвите.
                sigpic

Comment

• Аз не че нещо, вероятно не съм разбрал....ама кой ще ни отпусне заема и с каква лихва?
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Eй, вие тотално не сте в час, но и не четете какво са написали другите тук - кой ти мисли от тях за връщането и лихвите.
                    Прав си - ще плащаме аз и ти, но не и pavlin, той плаща данъци на чичо Сам ...

---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:02 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    Аз не че нещо, вероятно не съм разбрал....ама кой ще ни отпусне заема и с каква лихва?
                    Как кой - Европейската банка за развитие на смотани държави! При супер яки условия! Cool!

Comment

Прав си - ще плащаме аз и ти, но не и pavlin, той плаща данъци на чичо Сам ...

---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:02 ----------

Как кой - Европейската банка за развитие на смотани държави! При супер яки условия! Cool!

Честно не намирам информация, ако може дай линк да прочета?
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Ето тук може да видите какво дължим и как то се променя в реално време.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Паунчо, дай някакъв линк към информация за банката и условията при която ще получим кредита?
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Заема доколкото знам ще е вътрешен осъществяван чрез търгове. Тези пари няма да стоят замразени във фискалния резерв от тях ще се извършват плащания и съответно чрез потреблението ще има приходи от данъци. Просто фискалния резерв трябва да има по-високо равнище след плащането на 800 те милиона заем на предното правителство и други плащания в края на годината и началото на следващата.

Comment

Заема доколкото знам ще е вътрешен осъществяван чрез търгове. Тези пари няма да стоят замразени във фискалния резерв от тях ще се извършват плащания и съответно чрез потреблението ще има приходи от данъци. Просто фискалния резерв трябва да има по-високо равнище след плащането на 800 те милиона заем на предното правителство и други плащания в края на годината и началото на следващата.

Как така вътрешен заем чрез търгове. Обясни по -подробно, да не би да искаш да кажеш, че търга ще е между български банки и която предложи най-добри условия от нея????
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Заема доколкото знам ще е вътрешен осъществяван чрез търгове. Тези пари няма да стоят замразени във фискалния резерв от тях ще се извършват плащания и съответно чрез потреблението ще има приходи от данъци. Просто фискалния резерв трябва да има по-високо равнище след плащането на 800 те милиона заем на предното правителство и други плащания в края на годината и началото на следващата.
                                Пак не си разбрал - 800-те милиона бяха взети временно от резерва и след няколко месеца, след като се получиха парите от ЕС за изпълнение на програми се възстановиха в резерва.
                                Абсолютно тъпо е с кредит да се покриват текущи задължения.
                                Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:47.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X