Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМного начини за крадене има - например възлагане на държавни поръчни на приближени фирми.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение... и вероятно прасето не е чувало за товаAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПрасето сигурно си е купило нова клавиатура и я разработва.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеОт това интервю ми стана ясно следното - ще теглим един кредит, парите няма да ги пипаме и ще ги сложим на влог!?! Не е ли по-добре, ако наистина се появят непредвидени разходи, тогава да мислим за кредит? И какво би станало, ако непредвидените разходи са по-малки от кредита? Какво ще стане с излишъка? !
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАко теглиш заем в последният момент, ще ти излезе по-скъпо и рискуваш да не покриеш някои от плащанията си.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАко теглиш заем в последният момент, ще ти излезе по-скъпо и рискуваш да не покриеш някои от плащанията си.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеEй, вие тотално не сте в час, но и не четете какво са написали другите тук - кой ти мисли от тях за връщането и лихвите.
---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеАз не че нещо, вероятно не съм разбрал....ама кой ще ни отпусне заема и с каква лихва?
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеПрав си - ще плащаме аз и ти, но не и pavlin, той плаща данъци на чичо Сам ...
---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
Как кой - Европейската банка за развитие на смотани държави! При супер яки условия! Cool!
Честно не намирам информация, ако може дай линк да прочета?SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАко теглиш заем в последният момент, ще ти излезе по-скъпо и рискуваш да не покриеш някои от плащанията си.
Паунчо, дай някакъв линк към информация за банката и условията при която ще получим кредита?SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Заема доколкото знам ще е вътрешен осъществяван чрез търгове. Тези пари няма да стоят замразени във фискалния резерв от тях ще се извършват плащания и съответно чрез потреблението ще има приходи от данъци. Просто фискалния резерв трябва да има по-високо равнище след плащането на 800 те милиона заем на предното правителство и други плащания в края на годината и началото на следващата.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеЗаема доколкото знам ще е вътрешен осъществяван чрез търгове. Тези пари няма да стоят замразени във фискалния резерв от тях ще се извършват плащания и съответно чрез потреблението ще има приходи от данъци. Просто фискалния резерв трябва да има по-високо равнище след плащането на 800 те милиона заем на предното правителство и други плащания в края на годината и началото на следващата.
Как така вътрешен заем чрез търгове. Обясни по -подробно, да не би да искаш да кажеш, че търга ще е между български банки и която предложи най-добри условия от нея????SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеЗаема доколкото знам ще е вътрешен осъществяван чрез търгове. Тези пари няма да стоят замразени във фискалния резерв от тях ще се извършват плащания и съответно чрез потреблението ще има приходи от данъци. Просто фискалния резерв трябва да има по-високо равнище след плащането на 800 те милиона заем на предното правителство и други плащания в края на годината и началото на следващата.
Абсолютно тъпо е с кредит да се покриват текущи задължения.Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:47.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
Comment