Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Тия протести нищо добро няма да донесат. То беше ясно че определени партии които останаха извън парламента и извън властта само чакат удобен момент за да предизвикат хаос в обществото чрез протести и разни странни искания . Още на третия ден след съставянето на правителството ДБС излязоха с една смешна декларация. Една оставка на това правителство с нищо няма да подобри сегашната ситуация. То трябва да се остави да работи известно време за да се види какъви резултати ще постигне.
    Напротив. Това правителство нищо добро няма да постигне, поне не и за народа.
    ДСБ няма нищо общо с началото на протестите. Хората ги призоваваха да подкрепят протестите, но реакция нямаше. Едва когато някой свали маската на управляващите и се видя грозното им лице, тогава всички партии подкрепиха протестите и станаха още по-масови. Няма такава наглост, да дадеш ДАНС на задкулисни играчи. Няма и по-голяма глупост да гласуваш за тези, които се подиграват с народа.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• А бе, аз ще ви кажа.....Павлин е доста повече в час...а Вие, си скачайте на площада....той не бил в България....а ние като сме тук....какво направихме....пълен боклук....значи човека не е отишъл от добро далеч от родното си място.....искайте си Костов, мостов и някой друг предател Виденов е най малкият грях на тая държава...ама айде, всички него плюват, Сергей е нямам думи...пълен боклук...ама още си го държите евалата на Татяна Дончева....жена, ама по смела от ония пиклювци в бсп
      ............историята ни е пълна с такива....като тръгнем от Велико Търново по време на османското нашествие.....детто само патриарх Евтимий е бил мъж....минем през поп Кръстъо и стигнем до синият лидер на сдс дето каза за мед сестрите в Либия...."Ами ако са те"
      И кой защитава честа на България, айде кажете ми?....а бе не ми говорете.....парите винаги са преебавали българина....дай му на Ганйо една кесия с жълтици и му гледай сейра.....
      п.с. многоточията са недоизказани думи....ама не ми се пще роман.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Редактирай го, че нищо не разбрах?
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          Напротив. Това правителство нищо добро няма да постигне, поне не и за народа.
          ДСБ няма нищо общо с началото на протестите. Хората ги призоваваха да подкрепят протестите, но реакция нямаше. Едва когато някой свали маската на управляващите и се видя грозното им лице, тогава всички партии подкрепиха протестите и станаха още по-масови. Няма такава наглост, да дадеш ДАНС на задкулисни играчи. Няма и Д-голяма глупост да гласуваш за тези, които се подиграват с народа.
          Дай един който не се е подиграл с народаи виж земи си хапа че нещо почваш да се излагаш
          Просто трябва да разберете че държавката ви вече капитулира и евро съюза ще ви нарита като мръсни котета,или ще ви удари една глоба дето се правите на националисти,с две думи направете като Павлин емигрирайте щот ще духате супата.То политиката го напрайхте бизнесче ,сега куцо и сакато иска на власт да идва конти да пребира щот друго нямате то само тва ви остана да се ядете помеждуси ,и онези от Брюксел да ви се смеят.
          Last edited by etrovskii; d.m.y г., 14:13.
          Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
            само тва ви остана да се ядете помеждуси ,
            Пациенте, за това си прав! И ти си живият пример за това. Ако ти имаше същото поведение в турски, гръцки, руски или какъвто и да е по националност друг форум, до сега не само щеше да си с вековен бан, а някои щяха да положат усилия да те намерят от коя клоака пишеш и да ти натрошат кокалите.
            Между другото пич, съчувствам ти, знам колко лайняна е твоята родина щом те е принудила да живееш в България.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
              Редактирай го, че нищо не разбрах?
              Чети м/у редовете и запълни многоточията......върни се назад в нашта политическа простотия....и ако не ти е ясно питай ме)....аз ще ти кажа кой, къде и как се е насрал....син, червен, жълт и т.н.

---------- Post added at 14:02 ---------- Previous post was at 13:56 ----------

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
              Дай един който не се е подиграл с народаи виж земи си хапа че нещо почваш да се излагаш
              Просто трябва да разберете че държавката ви вече капитулира и евро съюза ще ви нарита като мръсни котета,или ще ви удари една глоба дето се правите на националисти,с две думи направете като Павлин емигрирайте щот ще духате супата.То политиката го напрайхте бизнесче ,сега куцо и сакато иска на власт да идва конти да пребира щот друго нямате то само тва ви остана да се ядете помеждуси ,и онези от Брюксел да ви се смеят.
              Путин...ти ли си бе брат?
              При вас отдавна олигархията превзе държавата ви....при нас май има още шанс
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• [QUOTE=BLUE1;1222153]Пациенте, за това си прав! И ти си живият пример за това. Ако ти имаше същото поведение в турски, гръцки, руски или какъвто и да е по националност друг форум, до сега не само щеше да си с вековен бан, а някои щяха да положат усилия да те намерят от коя клоака пишеш и да ти натрошат кокалите.
                Между другото пич, съчувствам ти, знам колко лайняна е твоята родина щом те е принудила да живееш в България.[/Е тука за кокалите обърка ,много ше вземеш като ме видиш сигурен съмклоката ми е доста солидна

---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:57 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Чети м/у редовете и запълни многоточията......върни се назад в нашта политическа простотия....и ако не ти е ясно питай ме)....аз ще ти кажа кой, къде и как се е насрал....син, червен, жълт и т.н.

---------- Post added at 14:02 ---------- Previous post was at 13:56 ----------

Путин...ти ли си бе брат?
                При вас отдавна олигархията превзе държавата ви....при нас май има още шанс
                Кадеса тези ваши смешни олегарси със жълтите стинки дето се молят на нащи за заеми и след това ги гледаме в някой канал
                Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• [QUOTE=etrovskii;1222208]
                  Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                  Пациенте, за това си прав! И ти си живият пример за това. Ако ти имаше същото поведение в турски, гръцки, руски или какъвто и да е по националност друг форум, до сега не само щеше да си с вековен бан, а някои щяха да положат усилия да те намерят от коя клоака пишеш и да ти натрошат кокалите.
                  Между другото пич, съчувствам ти, знам колко лайняна е твоята родина щом те е принудила да живееш в България.[/Е тука за кокалите обърка ,много ше вземеш като ме видиш сигурен съмклоката ми е доста солидна

---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:57 ----------

Кадеса тези ваши смешни олегарси със жълтите стинки дето се молят на нащи за заеми и след това ги гледаме в някой канал

Пич изчакай да те пусне зопиклона и пак си напиши мнението, че нищо не ти се разбира. Това е нормално. Я кажи кой си днес, тук един колега те нарече Путин, но аз си мисля, че по-скоро си Брежнев ако съдя по байрака на умрялата държава която си лепнал в поста си. Разчетох като че ли очакваш да те видя, няма проблем, кажи къде си? В Раднево или Карлуково, кога ти е свиждането, освен нормалното от какво имаш нужда? Разбира се, че ще ти донеса и лубрикант, предполагам, че този с лидокайн ще ти дойде добре. Горе главата, няма да плачеш комсомолеЦ!
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Бан за тоя изтърсак - етровски.
                    Ако се напие, туко виж прочетем подобна информация и за него.
                    Пияна рускиня кара в насрещното на магистрала Хемус:
                    http://bulgaria.actualno.com/Pijana-...ws_428547.html
                    Last edited by fred; d.m.y г., 20:13.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Бан за тоя изтърсак - етровски.
                      Ако се напие, туко виж прочетем подобна информация и за него.
                      Пияна рускиня кара в насрещното на магистрала Хемус:
                      http://bulgaria.actualno.com/Pijana-...ws_428547.html

Фред, моляте недей отправяй такива призиви. Всеки форум си има клоун, този нашият си е направо царя на клоуните.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                        Фред, моляте недей отправяй такива призиви. Всеки форум си има клоун, този нашият си е направо царя на клоуните.
                        Прав си, в интерес на истината не съм писал до Гиги де, както писах вчера в другата подобна тема на Политика
                        Last edited by fred; d.m.y г., 20:30.
                        sigpic

Comment

• Винаги съм знаел, че антикомунистите, са същите като самите комунисти в своя мироглед.
                          Тесногърди и не приемащи различните и инакомислещите.
                          Те за това и така се отблъскват взаимно, просто са с един същи полюс.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

• Ма ако широкогръд означава, да се кланяме на леви популистки възгледи в държава, в която комунизмът почти не си е отивал - да, не сме в твоя смисъл.Също така съм против сватбите на гейове
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Ма ако широкогръд означава, да се кланяме на леви популистки възгледи в държава, в която комунизмът почти не си е отивал - да, не сме в твоя смисъл.Също така съм против сватбите на гейове
                              Не заслужаваш аватарът си тогава.

Тесногърд си, яко.
                              Десният популизъм е по-опасен от левия, защото е подчинен единствено на капитала.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Не заслужаваш аватарът си тогава.

Тесногърд си, яко.
                                Десният популизъм е по-опасен от левия, защото е подчинен единствено на капитала.

Дреме ли ти? Ти нали си дебелогъз
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X