Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    И защо при соца би Ливърпул с 2:0 на четвърт финала на КЕШ. Пък на полуфинала за малко да отнесе Баерн с Румениге и Брайтнер.
    Е, да ама при демокрацията станахме четвърти в света, а през соца нямахме победа на световно. Значи соца не струва - елементарната логика на елементарен човек като Пацо.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Имам дете и харесвам баскетбол.
      Толкова си заслепен от деградивния си антикомунизъм, че помниш само Васко Кръпката и Вили кавала.
      80 % от всички значими писатели, философи, лекари, учени и т.н. са с ляво мислене. Това е световноизвестен факт. Но това не е темата сега.
      На площада в момента се събират хипита с бира ръка, които блокират Орлов мост. Само се чудя кога ще излязат ония с белите роби, дъновистите да завъртят едно групово хорце.
      E да ти е живо и здраво, деградивния ми комунизъм, всъщност е най-градивното нещо, но факта, че изтъкваш това, прави безмислено последващи реплики.Комунизъм и градация са оксиморони.
      Никакви хипита не се събират.Бира пият сигурно по малко от 5%, а и да пият, не виждам какъв е проблемът-ти сам беше радетел за пушенето и прочее.Аз съм за пиене и пушене, в нормални граници (кило ракия и кутия цигари, но не на закрито-за цигарите).
      Дъновисти и прочее, оставям без коментар-както подчертаха много хора в различни медии, това е средната ни класа и това е истината.
      Last edited by fred; d.m.y г., 20:54.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
        Е, да ама при демокрацията станахме четвърти в света, а през соца нямахме победа на световно. Значи соца не струва - елементарната логика на елементарен човек като Пацо.
        Станахме четвърти с играчи излезли от школите на соц. клубовете. Пък за състоянието на спорта като цяло преди и сега е излишно да се говори.

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Да разбирам ли, че щото си успял по някакъв начин да направиш по 6000 бона на месец и сега другите да мрат, ти като си си добре? Ама като слезнеш от колата пак газиш в калта нали? И децата ти пак ще слушат чалгия и ще се кланят на мутроподобните с пари, макар и облечени в скъпи костюми и наричащи себе си политици, само защото ти подават част от трохите си. Замисли се над тия неща..

Точно защото наоколо е мизерия, твоите познати с над 1500 кинта заплати не трябва да мислят само за себе си и как по новата магистрала ще стигнат час по-бързо в Бургас, а да се сетят и за своите дядо и баба, за онези ровещи по кофите, и да не скачат като ужилени при споменаването на думата "социална политика" или "премахване на плоския данък", защото са съвсем малко над чертата на беднотията и определено не са хванали Господ за шлифера

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:29 ----------

И къде е тая статистика? Май само в главата ти..

Може да споделиш и ти лично в колко обществени поръчки си участвал..
          Статистиката ми я показа един познат, ще трябва да го питам откъде я беше извадил, ще я постна.
          Другото е конфиденциална информация, но да кажем ,че при герберугите нещата хич не бяха розови за моя милост.
          Само ще ти кажа, че за да назначат един приятел - инженер на работа за 600 лева заплата в Софийска вода, му поставиха условие да стане член на ГЕРБ и преди последните избори му "напомняха" да Гласува за Една Разумна България

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Да разбирам ли, че щото си успял по някакъв начин да направиш по 6000 бона на месец и сега другите да мрат, ти като си си добре? Ама като слезнеш от колата пак газиш в калта нали? И децата ти пак ще слушат чалгия и ще се кланят на мутроподобните с пари, макар и облечени в скъпи костюми и наричащи себе си политици, само защото ти подават част от трохите си. Замисли се над тия неща..

Статистиката ми я показа един познат, ще трябва да го питам откъде я беше извадил, ще я постна.
          Другото е конфиденциална информация, но да кажем ,че при герберугите нещата хич не бяха розови за моя милост.
          Само ще ти кажа, че за да назначат един приятел - инженер на работа за 600 лева заплата в Софийска вода, му поставиха условие да стане член на ГЕРБ и преди последните избори му "напомняха" да Гласува за Една Разумна България

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:58 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

Точно защото наоколо е мизерия, твоите познати с над 1500 кинта заплати не трябва да мислят само за себе си и как по новата магистрала ще стигнат час по-бързо в Бургас, а да се сетят и за своите дядо и баба, за онези ровещи по кофите, и да не скачат като ужилени при споменаването на думата "социална политика" или "премахване на плоския данък", защото са съвсем малко над чертата на беднотията и определено не са хванали Господ за шлифера

Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Станахме четвърти с играчи излезли от школите на соц. клубовете. Пък за състоянието на спорта като цяло преди и сега е излишно да се говори.
            Е предишните 50 години нали пак имаше соц школи бе, Пацо. Що не бихме някой на някое световно.
            Ами Гришо и той ли е от соц школата на тениса. Не ми отговаряй, нямам време да си губя времето с теб.

---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Статистиката ми я показа един познат,
            един познат от БСП...

Comment

Е предишните 50 години нали пак имаше соц школи бе, Пацо. Що не бихме някой на някое световно.
              Ами Гришо и той ли е от соц школата на тениса. Не ми отговаряй, нямам време да си губя времето с теб.

един познат от БСП...
              Аз приятели/познати - членове на някаква партия нямам, с излючениение на гербера по принуда от Ве и Ка -то
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                ... а да се сетят и за своите дядо и баба, за онези ровещи по кофите, и да не скачат като ужилени при споменаването на думата "социална политика" или "премахване на плоския данък", защото са съвсем малко над чертата на беднотията и определено не са хванали Господ за шлифера
                Е, Станишев ли ще се погрижи за бедните?! Или останалите милионери-социалисти, дето са много загрижени за бедните. Много има да плюете още по Костов за това, че въведе плоския данък.

Comment

• И верно ще я изровя и постна тук.

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Е, Станишев ли ще се погрижи за бедните?! Или останалите милионери-социалисти, дето са много загрижени за бедните. Много има да плюете още по Костов за това, че въведе плоския данък.
                  Със сигурност ще се грижи повече от Бойко.
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

И верно ще я изровя и постна тук.

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

Със сигурност ще се грижи повече от Бойко.
                    Да, като им построи АЕЦ, който ще плащат и внуците им.

Comment

Направи си една справка колко световни, олимпийски рекорда и титли имаме по онова време и тогава наистина няма смисъл да говорим.

P.S. Друг може и да не сме били ама Франция с Платини ги бихме с 2:0 на сред София.

---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 18:13 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Да, като им построи АЕЦ, който ще плащат и внуците им.
                      Тежък случай, едно си баба знае едно си баба бае.
                      Last edited by pavlin; d.m.y г., 21:17.

Comment

един познат от БСП...
                        Мислиш ли, че едно бедно и талантливо дете може да постигне на Гришо успехите?
                        Защо не провериш как е инвестирано в него като подрастващ.

---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:38 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        E да ти е живо и здраво, деградивния ми комунизъм, всъщност е най-градивното нещо, но факта, че изтъкваш това, прави безмислено последващи реплики.Комунизъм и градация са оксиморони.
                        Никакви хипита не се събират.Бира пият сигурно по малко от 5%, а и да пият, не виждам какъв е проблемът-ти сам беше радетел за пушенето и прочее.Аз съм за пиене и пушене, в нормални граници (кило ракия и кутия цигари, но не на закрито-за цигарите).
                        Дъновисти и прочее, оставям без коментар-както подчертаха много хора в различни медии, това е средната ни класа и това е истината.
                        Аз не съм комунист. Няма да се уморя да го повтарям.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

• ---
                          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:09.
                          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            Ами то-о-о-о...поне да беше, та да те разбере човек. Защо не искате да разберете че лявото е противоестествено? Вьв всичките му аспекти.
                            Дори на пьтя(понеже сме в тоя форум) левият завой, винаги носи най голям риск от кулизия.
                            Нали уж ще се учим от историята? Тя какво казва за лявото?М?
                            Надявам се да не стигнем пак до примерьт с мравките.
                            Щото там все пак е монархия, сещаш се.
                            Към лявото се стремят хората със силно развит свръх Аз.
                            Така наречените "Човеци".
                            Дясното е първичното, дясното работи с павилата на дивия свят.

Десен завой се прави лесно.
                            Най-трудно се прави ляв завой, там неизвестните са най-много, но един шофьор става добър и надежден именно когато овладее левия завой.
                            Дясното е лесният път, запомни го от мен.
                            К.М.

Comment

Само ще ти кажа, че за да назначат един приятел - инженер на работа за 600 лева заплата в Софийска вода, му поставиха условие да стане член на ГЕРБ и преди последните избори му "напомняха" да Гласува за Една Разумна България [COLOR="Silver"]
                              А това значи ли че си приближен до БСП?
                              Отностно обществените поръчки- аз съм подготвял такива до и малко над милион, като стойност. Само едно ще ти кажа- нямаше никакво значение дали БСП или ГЕРБ е на власт. Единственото, което има значение е колко държиш ти и шефа на даденото предприятие на алкохол (ако ме разбираш)!
                              Иначе съм съгласен с теб, че дору 1500 лв не са пари в днешно време, а като имаш предвид, че такъв доход взимат малко хора. Честно казано незнам, как връзват двата края, но за да има БСП да даде на бедните, то трябва да има, кой да го изработи. А желание за работа няма.. Сума ти познати предпочитат да си седят вкъщи, вместо да взимат 300-400 лв заплата. Ама те не осъзнават, че работейки им се отварят нови въжможности и ако се възползват бързо могат да си вдигнат дохода. Тука хората просто не обичат да правят усилие, за да се промени нещо.

---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:39 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Дясното е лесният път, запомни го от мен.
                              А, ти искаш да ни е трудно ли? Щото сега ни е много лесно... Лявото е трудно не заради тия дето дават, а заради тия дето взимат. Щото те не взимат само когато са в нужда, а това им е начин на живот.
                              Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 11:50.
                              Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                                А това значи ли че си приближен до БСП?
                                Отностно обществените поръчки- аз съм подготвял такива до и малко над милион, като стойност. Само едно ще ти кажа- нямаше никакво значение дали БСП или ГЕРБ е на власт. Единственото, което има значение е колко държиш ти и шефа на даденото предприятие на алкохол (ако ме разбираш)!
                                Иначе съм съгласен с теб, че дору 1500 лв не са пари в днешно време, а като имаш предвид, че такъв доход взимат малко хора. Честно казано незнам, как връзват двата края, но за да има БСП да даде на бедните, то трябва да има, кой да го изработи. А желание за работа няма.. Сума ти познати предпочитат да си седят вкъщи, вместо да взимат 300-400 лв заплата. Ама те не осъзнават, че работейки им се отварят нови въжможности и ако се възползват бързо могат да си вдигнат дохода. Тука хората просто не обичат да правят усилие, за да се промени нещо.

---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:39 ----------

А, ти искаш да ни е трудно ли? Щото сега ни е много лесно...
                                Кражбата, анаболите, силикона, свирката с цел издигане в службата, боят вместо разговора, това са все лесните пътища.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X