Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тая държава няма да се оправи докато законодателството ни е пълен гаф.......всеки който е на власт си прави така законите, че след това като сдаде поста, да е света вода ненапита.
    Трябва да стане така, че тези който ни управляваха последните 23-4 години....да изкарат и толкова в затвора....е тогава ще се оправят нещата...да ги питам аз откъде тия сарай, фирми, апартаменти, офшорки и т.н.....те са бъзлъовци и ако са пионки, сами ще издадът тези който им дърпат конците........
    Е чехите на скоро....няма това онова, влезнаха баретите в парламента и хоп...тия момчета тук нещо са сгафили....а при нас се опитват да пробутат криминален тип за шеф а сигурноста!!!
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Колкото и безмислено да ни се струва на моменти, трябва всеки да намери смелост да каже това, което мисли, аз в момента друг начин освен протестите не виждам, нека сме лумпени, наркомани и т.н - пък юнаците в къщи пред компа дращят ли дращят и пълнят гащите в синхрон с другаря Станишев.
      Last edited by gboiaj; d.m.y г., 19:25.
      Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
      Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
      Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
      Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• Ето това изречение обяснява всичко за протестите:

"Десният реформаторски блок – "играч" за първото място"
        http://btvnews.bg/bulgaria/politika/...to-myasto.html

Събрали се пак едни умници да спасяват България или раздумка за лицемерието казано с други думи.

Comment

• Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
          Колкото и безмислено да ни се струва на моменти, трябва всеки да намери смелост да каже това, което мисли, аз в момента друг начин освен протестите не виждам, нека сме лумпени, наркомани и т.н - пък юнаците в къщи пред компа дращят ли дращят и пълнят гащите в синхрон с другаря Станишев.
          Споко, не пълним гащите барабар със Станишев, тия дето дращим пред компа.Да не искаш да се грабна от Варна и да си взема квартира в София само за да пия кафе под прозорците на парламента.Ами пийте си кафетата ако искате до Нова година, на сегашните им все тая, нали виждаш и ти колко са притеснени.То голямо геройство правите.Някъде в другите държави -Турция, Гърция, Египет, Испания, да си видял протести на кафе с оркестър.Истината е че не знаем де ни сърби и по тази причина не знаем как да се начешем, или не ни стиска, да не стане като в Турция и Египет.Аз пък ако съм на Станишев даже ще се изгавря да пусна кафеджии с подноси да ви носят кафе.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Естествено, че не ни стиска, ние никога не сме били нация за разлика от тези , които споменаваш - в момента, в който скочиш моментално оставаш сам и биваш смачкан от мутри, ченгели и друга измет - то в тоя форум няма пет човека на едно мнение, камо ли в "обществото". Не искам да засегна никого лично с поста си - всички сме на едно дередже, независимо от пристрастията си, а и аз не бих мразил някого само защото мисли различно. Идеята на протестите е да им се покаже на всички (без изключение), че все още има хора с гражданска позиция, не агресори. Аз пък ако съм на Станишев щях да се погрижа за контрапротеста, че като гледам средната възраст, не е зле да има медицинско осигуряване и химическа тоалетна наблизо.
            Last edited by gboiaj; d.m.y г., 11:02.
            Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
            Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex

Comment

• Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
              Естествено, че не ни стиска, ние никога не сме били нация за разлика от тези , които споменаваш - в момента, в който скочиш моментално оставаш сам и биваш смачкан от мутри, ченгели и друга измет - то в тоя форум няма пет човека на едно мнение, камо ли в "обществото". Не искам да засегна никого лично с поста си - всички сме на едно дередже, независимо от пристрастията си, а и аз не бих мразил някого само защото мисли различно. Идеята на протестите е да им се покаже на всички (без изключение), че все още има хора с гражданска позиция, не агресори. Аз пък ако съм на Станишев щях да се погрижа за контрапротеста, че като гледам средната възраст, не е зле да има медицинско осигуряване и химическа тоалетна наблизо.
              За интелектуалното ниво на една нация се съди по отношението към:
              1. Децата
              2. Възрастните хора
              3. Гробищните паркове

Това беше само за сведение.
              Не мисля, че трябва да съм на едно мнение с теб.
              А и мисля, че протестиращите са тези, които не подкрепят мнозинството.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

• Радвам се за контрапротеста за щото се видя контингента на столетницата.За щастие младите хора не са болшинство мо мои впечатлиния.Колкото до гражданската позиция, да има хора с такава, но партията майка никога не е идвала на власт по честен път и упорството на Станишев само показва че отчаяно искат да се задържат на власт.Поради това няма да се дадат без бой.Не съм сеирджия, но мисля че кафе се пие с приятели, да си отвориш сутрин очите и след добре свършена работа.Доброволно сдадена власт няма, някак си е противоестествено, не знам да има в историята смяна на режим или строй без принуда под една или друга форма.Ако наистина мислят за народа трябваше досега да се съобразят с волята му, 24 дена кафеени протести не загатват дори за мисъл за оставка.

Comment

• Чух, че днес изгонили от протеста група издигнала плакат за оставката на Плевнелиев.
                  Та се зачудих, този протест граждански ли е, или политически?

Аз знам отговора.

п.с. Чакай да не пиша такива неща, че пак ще ме предупредят, че се оливам.

Митак, не си позволявай да определяш по възраст правото на глас. Това е дискриминация.
                  К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Митак, не си позволявай да определяш по възраст правото на глас. Това е дискриминация.
                    Още повече, че с възрастта човек става по-мъдър.

Comment

• Така и така нещата отиват на към гражданска война, поне във форума не е лошо тая дискусия да се прекрати.
                      Моля модераторите да заключат тази тема, Николай успя да направи достатъчно реклама на ББ и Костов в сайта, не знам дали да не го прехвърлите в отдела "Платени обяви"
                      Тази тема е като ЦСКА - Левски, дизел - бензин и прочее.
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• [QUOTE=Susscrofa;1226934]......
                        Митак, не си позволявай да определяш по възраст правото на глас. Това е дискриминация.[/QUOTE/]

То на тях си им е навик, носталгия по минали времена.Изобщо нямат връзка с действителността.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Още повече, че с възрастта човек става по-мъдър.
                          Така е - никнат му мъдреци.

А след определена възраст - може и втори кат зъби.

@ Дивото прАсе: Дарлинг, понякога ме вкарваш в дилема дали на теб някой не ти плаща да ги плещиш тия.

Съгласих се с оная работа за децата, възрастните и гробищните паркове. Но покрай смисленото успяваш да наринеш толкоз хумор, че човек (колкото и старателно да чете), е способен да пропусне онуй, що е присъщо на възрастта след поникването на мъдреците.

Блажени тези, на които никога не никнат.
                          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• И все пак мъдростта не за всеки. Като всяко правило си има и изключения.

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              Така е - никнат му мъдреци.

А след определена възраст - може и втори кат зъби.

@ Дивото прАсе: Дарлинг, понякога ме вкарваш в дилема дали на теб някой не ти плаща да ги плещиш тия.

Съгласих се с оная работа за децата, възрастните и гробищните паркове. Но покрай смисленото успяваш да наринеш толкоз хумор, че човек (колкото и старателно да чете), е способен да пропусне онуй, що е присъщо на възрастта след поникването на мъдреците.

Блажени тези, на които никога не никнат.
                              Винаги съм вярвал в еволюцията.
                              Виждам, че не те подминава и теб.
                              Не очаквах толкова рано да напишеш това, но знаех, че рано или късно ще се случи.
                              Не, дарлинг, никой не ми плаща.

Мъдреците никнат последни, но първи се скапват.
                              Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 10:52.
                              К.М.

Comment

• Темата наистина прилича на Левски - ЦСКА...аз спирам да пиша и пак казвам нищо лично
                                Last edited by gboiaj; d.m.y г., 10:00.
                                Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                                Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex

Comment

Working...
                                X