If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа
На мен политиката ми харесва, но някои от назначенията не ми харесват.
Аааааааа, щях да поискам и оставката на вътрешния министър след разходката с белия автобус.
Не питах теб.
---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
Имам предвид реформаторчетата където търсят политическа изгода и манипулират недоволството на хората. Тези реформаторчета са и архитектите на прехода ни където за 24 години ни докара до задънена улица. Сега се опитаха да повторят сценария от 1997г. забележете колко много си приличат действията. Започват с протести на умни, млади и интелигентни ( тогава бяха студентите, сега са средната класа) и завършват с атака на парламента. Само че този път не се получи. Обърнете внимание и на резултатите от последните социологически проучвания.
Какво точно са проектирали Радан Кънев и Петър Москов например?
А за социологическите проучвания недей - ако си платя, утре ще осъмна като най-популярния политик.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Имам предвид реформаторчетата където търсят политическа изгода и манипулират недоволството на хората. Тези реформаторчета са и архитектите на прехода ни където за 24 години ни докара до задънена улица. Сега се опитаха да повторят сценария от 1997г. забележете колко много си приличат действията. Започват с протести на умни, млади и интелигентни ( тогава бяха студентите, сега са средната класа) и завършват с атака на парламента. Само че този път не се получи. Обърнете внимание и на резултатите от последните социологически проучвания.
В задънената улица ни навря СССР с българските си подлоги, които сталинистите поставиха на власт след 1944 г, аре да сме точни.И вуниците на българските национални предатели (комунистите) показазват и днес, че са същите като дядовците си-нищо ново не са научили, нищо старо не са забравили!
А относно протестите-ти нали си революционер?Че какво толкова плачеш за един парламент, пълен с боклуци?А ако става дума за Бастилията или Зимния дворец маате там с червените парцали и чествате тая дата, а като ви припарри под задниците бягата уплашени и скрити
---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
Какво точно са проектирали Радан Кънев и Петър Москов например?
А за социологическите проучвания недей - ако си платя, утре ще осъмна като най-популярния политик.
Кого наследяват Радан Кънев и Петър Москов и какви политики защитават. Най ми е смешен Москов едно докторче което се изказва по икономически теми. А за соц. изследвания, винаги ги отричаме когато не ни изнася.
Друго е специалист като Станишев, учил и в Москве, с дисертация на тема за ролята на съветската униформа, или агент Гоце и той историк, специалист по история на БКП..
Но не е важно какво си учил или дали си учил, а дали човек има морал и съвест-определено на голяма част политиците в БСП тези качества им липсват, защото иначе не мога да си обясна поведението им.Но след като има луди, които им предоставят властта, ще бягаме по Щатите и ЕС, само дето няма да обясняваме отвън, колко са добри комунистите!
А ако изследванията бяха вярни, комунистите първи щяха да тичат за избори..
Кого наследяват Радан Кънев и Петър Москов и какви политики защитават. Най ми е смешен Москов едно докторче което се изказва по икономически теми. А за соц. изследвания, винаги ги отричаме когато не ни изнася.
Здравният мениджмънт е доста сериозна икономическа тема.
Защитават дясна политика. Ако не ти харесва, това е отделна тема, не може всички да са с еднакви убеждения.
За изследванията как реши, че не ми изнасят? Нито съм член на някоя партия, нито имам пряк интерес. Просто мога да събера две и две.
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Кой е икономиста в БСП и има ли поне един такъв, щото аз не познавам.
Кой е икономиста в БСП и има ли поне един такъв, щото аз не познавам.
Е как кой - Гумен Речев!
Ами защо отричаш резултатите от изследванията. За здравен мениджмънт не е нужно да си доктор и Москов ако е специалист в тази област (за което се съмнявам) да си се изказва само по нея а не да се бърка в енергетика, трудово законодателство и т.н.
Ами защо отричаш резултатите от изследванията. За здравен мениджмънт не е нужно да си доктор и Москов ако е специалист в тази област (за което се съмнявам) да си се изказва само по нея а не да се бърка в енергетика, трудово законодателство и т.н.
Ами то тогава от БСП-то не трябва да говорят изобщо за икономика. Пък те си говорят...
Comment