Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Да, обаче само с протести нищо не се постига. Досега 23г. все за нещо протестираме, все разваляме и все започваме от начало.
    И аз не знам кога толкова "все за нещо" сме протестирали, като изключим последните месеци, в които протестните акции се концентрираха сериозно, а причината, поради която това се случи е, че просто дойде момента, в който чашата на газиралото се с годините търпение преля.
    А по принцип не съм забелязала "все за нещо" да се протестира и точно това ни е грешката, защото в нормалните държави винаги за всичко се протестира, когато хората се почустват мачкани, лъгани, манипулирани и въобще във всяка една ситуация на несправедливост.
    По цял свят управляващите крадат, но когато едно управление освен главоломно крадливо е и нечистоплътно и основните механизми с които действа са - демагогия, популизъм, инсинуации и манипулации тогава нещата минават отвъд границата и прага на допустима търпимост и точно тогава единственото нормално явление, което се случва във всяка нормална държава е проявата на гражданско несъгласие, наречено протест.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

• Пауне ти си пълен олигофрен!!!
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Май много те стяга милиционерската шапка.

Comment

• Милиционерска шапка аз нямам и не съм имал, но ти си бил и ще бъдеш винаги пълен неудачник!
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
            И аз не знам кога толкова "все за нещо" сме протестирали, като изключим последните месеци, в които протестните акции се концентрираха сериозно, а причината, поради която това се случи е, че просто дойде момента, в който чашата на газиралото се с годините търпение преля.
            А по принцип не съм забелязала "все за нещо" да се протестира и точно това ни е грешката, защото в нормалните държави винаги за всичко се протестира, когато хората се почустват мачкани, лъгани, манипулирани и въобще във всяка една ситуация на несправедливост.
            По цял свят управляващите крадат, но когато едно управление освен главоломно крадливо е и нечистоплътно и основните механизми с които действа са - демагогия, популизъм, инсинуации и манипулации тогава нещата минават отвъд границата и прага на допустима търпимост и точно тогава единственото нормално явление, което се случва във всяка нормална държава е проявата на гражданско несъгласие, наречено протест.
            Ще си позволя да добавя и това, че в нормалните държави, паралелно с прага на търпимост, като мотив за протести на отсрещната страна (у власт имащите) стоят съвсем други критерии за поведение.
            Примерно в една Франция при най-малките признаци затова, че вътрешното министерство не се справя с даден проблем, вътрешният министър подава оставка и толкоз.
            У нас политиците освен всичко останало са доста нагли хора. Какво трябва да се случи, колко трябва да са продължителни протестите, за да стане това у нас?
            Опитвам се да кажа, че във вскеки човек, който е решил да стъпи на политичаската сцена следва да има все пак някакви изградени критерии затова какво може, кога може, докъде може........или не може. Нещо наречено "съвест". Нещо което силно липсва у нас.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
              Милиционерска шапка аз нямам и не съм имал, но ти си бил и ще бъдеш винаги пълен неудачник!
              Каквато и шапка да имаш, отпусни малко каиша.

Comment

• Нищо от това, което се случва в момента не е нормално
                думи на един протестиращ-линк
                затова са протестите
                Last edited by milenamr; d.m.y г., 20:39.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

• NOрешарски!

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                  Бульо Пауно, съвсем си отървала козите ...

---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:50 ----------

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                  Нищо от това, което се случва в момента не е нормално
                  думи на един протестиращ-линк
                  затова са протестите
                  Много добре казано! Ще си позволя за цитирам:
                  "Да, тези протести ще ми се отплатят. Участвам в тях с користна цел. Користната цел да угодя на съвестта си. Да не повторя грешката на родителите си, за които демокрацията е в неделята, в която отиват и прилежно пускат бюлетина. Искам да гласувам всеки ден, искам бъдещето на родината ми да се поражда в идеите, предлагани открито, подлагани на дебати и защитавани с логика. А не да бъде решавано на базата на това, че някой веднъж на 4 години се оказва победител във фиктивните избори и после имал право да прави каквото си иска.

Цъ. Дотук.

Да, това трябваше да стане по-рано. Но дотук. Повече – не."

Самуил Петканов

Comment

• Истерията с протестите продължава.

Реформаторите протестанти и соросджии отново са жадни да реформират.

Аз отново ще го напиша, коалицията БСП-ДПС спечели тези избори и управлява.
                    След 3 години и половина ще видим дали са го правили добре.

ДЕМОКРАЦИЯТА е управление на мнозинството.......мнозинството излъчено в парламента.

Сидеров отмъщава на ББ за разбитата си ПГ и от това печели коалицията БСП-ДПС.

Олигархията винаги ще управлява, така искат от ЕС. Та нали те ни научиха как се краде от еврофондове

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:11 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    Милиционерска шапка аз нямам и не съм имал, но ти си бил и ще бъдеш винаги пълен неудачник!
                    Милиционерска не, но полицейска, да.

---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:12 ----------

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                    Да, наистина протестират, но провери, колко често това води до нови избори и оставка на цели министерски кабинети.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

• Някой беше казал - едните не разбраха че са загубили, другите помислиха че са спечелили.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Някой беше казал - едните не разбраха че са загубили, другите помислиха че са спечелили.
                        Има едни, които винаги печелят и едни, които винаги губят. Губещите се наричат народ, а печелившите - управляващи.
                        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• NOрешарски!

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Истерията с протестите продължава.

ДЕМОКРАЦИЯТА е управление на мнозинството.......мнозинството излъчено в парламента.

Олигархията винаги ще управлява, така искат от ЕС. Та нали те ни научиха как се краде от еврофондове
                          Ще си позволя една лека реплика:
                          Такова понятие като "коалиция" не съществува!
                          ДПС в голямата си част са бивши кадри от ДС. Знаем на чие подчинение бяха тези служби. А колкото до Сидеров и компания - няма да го анализирам, не е необходимо ... Но вероятно в младежките си години е бил виден комсомолски активист и забележете ... милиционер! инфо

Е, за каква коалиция ми говорите, като зад целия този фарс стои "столетницата" с всичките й метаморфози, преименувки, конгресчета, "промени" ... и т.н. ?!?
                          Last edited by spe4elist; d.m.y г., 21:45.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Да, наистина протестират, но провери, колко често това води до нови избори и оставка на цели министерски кабинети.
                            Червено прасенце и полицейска съм нямал! Коалиция БСП-ДПС на изборите нямаше, защото ако имаше, едни 5~7% от избирателите нямаше да гласуват за тях. Даже и от дъртите комуняги повечето не одобряват коалицията с ДПС, а от другата страна на 100% от електората им всъщност не харесват БСП....знаеш, че е така. Това правителство може и да е законно избрано, но не е легитимно. То е избрано с гласовете на твърди, но малки електорати. И тези боклуци няма да променят закона за изборите защото идеално се възползват от слабата активност на изборите, а тя не е защото на хората им е все тая кой ще дойде на власт.

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение

Бягай да миеш кенефите на неграта...loser!!!

Пауне толкова си жалък, избягал си в Америка, а продължаваш да плачеш за времената на комунизма. Мозъчето ти схваща ли парадокса в жалкият ти живот, или просто си мъж на жена ти и само във форумите се правиш на значим, пухльо!
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Нещо на сериозно се вземаш. Нямаш пипе да разбереш някои работи. Иначе аз ще си приказвам каквото си искам.

---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Т.н. демократи правят недемократични неща. Да дойдат тук във Вашингтон и да се опитат да окупират Белия Дом или пък да спрат движението в Ню Йорк.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                ...Иначе аз ще си приказвам каквото си искам.
                                Хехе, май само това ти е останало. Комплексар!

Comment

Working...
                                X