Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе на прасчо Муслин Магумаев и ако слуша - Йосиф Кобзон

---------- Post added at 12:51 ---------- Previous post was at 12:47 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Още в самото начало казах, че Роджър Уотърс е нечистоплътен в отношенията си и не може да бъде мерило за някакво негово политическо отношение към събитията у нас, а ти, че се включваш разбрал-неразбрал е друг въпрос.
    По скоро не трябва де бърка твореца и музиката, с поведението му и действията.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Извинявай, но подценяваш интелекта на възрастните хора в БГ опитвайки се да ги манипулираш сякаш са протестиращи на площад.
      Политиците се срещат с най-различни хора, по най различни поводи. Важно е да не се срещат с престъпници.[COLOR="Silver"]
      Аз нали същото съм казал, бе Сузи. Не четеш внимателно. Плюс това какви възрастни хора във форума?! Най-възрастните тук са на около 50.
      2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
        Аз нали същото съм казал, бе Сузи. Не четеш внимателно. Плюс това какви възрастни хора във форума?! Най-възрастните тук са на около 50.
        Тц, грешиш, модераторът gigi e на над 70!

---------- Post added at 11:03 ---------- Previous post was at 11:01 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Абе на прасчо Муслин Магумаев и ако слуша - Йосиф Кобзон

---------- Post added at 12:51 ---------- Previous post was at 12:47 ----------

По скоро не трябва де бърка твореца и музиката, с поведението му и действията.
        По цял ден съм на съветско-руски маршове, а в останалото време военна музика от Китайската народнодемократична република.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Я, Сузи се пребоядиса от републиканец на социалдемократ
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Я, Сузи се пребоядиса от републиканец на социалдемократ
            Това се казва фурнаджийска лопата!

Comment

Кой го определи като велик творец?
              Това да не е Моцарт или Микеланджело.
              Айде стига сте ми пробутвали застаряващи рокери за велики творци, че ме разсмивате.

Това, че Роджър е един добър музикант е съвсем друга тема.
              Само се чудя с комерсиална цел ли си вре гагата в политиката?
              35 години след създаването на тази творба, която в никакъв случай не може да се определи като комерсиална, този Роджър напълни, по-скоро - препълни националния стадион. Още няма официална информация, но съм сигурен, че ще бие рекорда на AC/DC.

Comment

• Не е толкова важно това за най-препълнения стадион.
                Важното е нещо, което много хора на възраст под 35 - 40 едва ли ще разберат. Едва ли някога ще разберат, какво чувства един подтиснат в много отношения човек, слушайки тази музика.
                И по-добре никога да не го разберат.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ооооо, вие бихте пищяли и на концерт на Бийтълс.
                  Айде стига сте развявали стари потни рокер-коцкари.
                  Извинявайте, но и това, че някой е напълнил стадион не го прави творец.
                  Да вземе да изразява позиции срещу военнопромишления комплекс в САЩ.

Смешно, много смешно.

---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 14:04 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Я, Сузи се пребоядиса от републиканец на социалдемократ
                  Късно го забеляза.

Само не разбрах защо реши, че се пребоядисах?
                  Какво ли щеше да изтърсиш, ако бях написал "демократ".
                  К.М.

Comment

• Разочароваш ме, републеканец звучи по-респектиращо.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Разочароваш ме, републеканец звучи по-респектиращо.
                      А консерватор?
                      К.М.

Comment

Ооооо, вие бихте пищяли и на концерт на Бийтълс.
                        Айде стига сте развявали стари потни рокер-коцкари.
                        Извинявайте, но и това, че някой е напълнил стадион не го прави творец.
                        Да вземе да изразява позиции срещу военнопромишления комплекс в САЩ.

Смешно, много смешно...
                        Ако беше отишъл на това шоу, казвам шоу защото беше повече от концерт според мен, щеше да разбереш някои неща ... Вероятно ... Даже щеше да видиш едно твое събратче - летящо , пълно с въздух под налятане ...

Скоро щяло да има концерт на Големия Шамар, да не го пропуснеш - много умни послания ще има там ... Ще ти хареса ...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                          Ако беше отишъл на това шоу, казвам шоу защото беше повече от концерт според мен, щеше да разбереш някои неща ... Вероятно ... Даже щеше да видиш едно твое събратче - летящо , пълно с въздух под налятане ...

Скоро щяло да има концерт на Големия Шамар, да не го пропуснеш - много умни послания ще има там ... Ще ти хареса ...
                          На "гладиаторски битки" и на всякакъв друг тип зрелища не ходя.
                          Хранете се, щом имате нужда.
                          Аз не се нуждая от това.
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Твоите "реалности" до момента ти не ги аргументира с точни и правдиви доводи.
                            Правиш ли разлика между идолопоклонничество и това да степенуваш (систематизираш) атрибутите на ценностната си система?
                            Ценностната ми система не приема да се използва музиката и историята на една световноизвестна група за политически цели - с действията си в това отношение Роджър Уотърс беше смешен, но това не ме учудва за него - споменах го преди, защо е така.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Ценностната ми система не приема да се използва музиката и историята на една световноизвестна група за политически цели - с действията си в това отношение Роджър Уотърс беше смешен, но това не ме учудва за него - споменах го преди, защо е така.
                              Дааам, много добре казано!
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Погледнато отстрани - и Орешарски, и кукловодите му са смешни, ама на народа тоя смях му излиза през носа (да не използвам по-колоритни изрази) ...

Ето Ви и нещо за четене със сутришното кафе:
                                http://www.capital.bg/politika_i_iko...avat_kabineta/
                                Last edited by spe4elist; d.m.y г., 10:07.

Comment

Working...
                                X