Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е, явно не съм схватлив, може би защото не съм заразен от спин партията.
    Виж ценната ти информация как изглажда към момента:
    http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...tochki-5998435
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• xxx

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Не мисля, че си ходил на протести. По-скоро четеш по разни сайтове и вестници. Хората, които ходят на протестите от Юни /за Февруари не знам/ са всъщност хората, които движат страната напред, въпреки всички корумпирани правителства досега.
      Никога преди това не съм виждал да минат хиляди българи през едно място и след това да не остане нито един боклук по земята. Това става и е възможно на протестите от Юни насам. Когато има платени агитки, заведени за да дърпат огражденията, огромното мнозинство от хора се оттегля на 10 метра и изолира тези хора, защото 95% от хората са много много далеч от какъвто и да било вандализъм. Вчера се видя много ясно по телевизията. Полицаите и хората се блъскаха около една кола, паркирана на площада. Можеха много лесно да я потрошат цялата за секунди, но отстъпиха без да я докоснат. Тия хора не са такива за каквито ги мислиш. Ако бяха вандали досега НС да е запалено и унищожено. Това не е трудно. Да си спомни какво направиха стотина /дали има и толкова/ фена на ЦСКА с централата на БФС. Същото няма проблем да се случи с централата на БСП, ДПС, Атака или с Корпоративна търговска банка например. Просто хората далеч не са тези "соросоиди" и наркомани за каквито ги описват парцалите, контролирани от мафията.
      Дали са само студенти или хора на 40 какво значение има. Естествено, че всякакви хора протестират и на всякакви възрасти.[COLOR="Silver"]
      Никъде не съм казал че всички са платени има платени между 50-500 човека спроед зависи от деня и другите са заблудени които определено са всичко друго но не и интелигентни защото никой от тях така и не ми отговори смислено на въпроса а той е "добре оставка и след това какво следва"....и пак казвам аз и хилядите други хора които не протестираме не сме длъжни да се съобразяваме със шепа безделници които си позволяват да блокират централни улици и обществени сгради...трябва да играят палките и да се спазват законите....ето за това сме в това положение, защото никой не спазва никакви правила а всеки иска нещо и си мисли че трабва ей така да му се даде веднага...мен ми писна да слушам за протестиращи и да заобикалям въпросния булевард!!! тези хора така и неразбраха че с тъпотиите си пречат само на нас нормалните хора които си имаме работа!!!
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
        Никъде не съм казал че всички са платени има платени между 50-500 човека спроед зависи от деня и другите са заблудени които определено са всичко друго но не и интелигентни защото никой от тях така и не ми отговори смислено на въпроса а той е "добре оставка и след това какво следва"....и пак казвам аз и хилядите други хора които не протестираме не сме длъжни да се съобразяваме със шепа безделници които си позволяват да блокират централни улици и обществени сгради...трябва да играят палките и да се спазват законите....ето за това сме в това положение, защото никой не спазва никакви правила а всеки иска нещо и си мисли че трабва ей така да му се даде веднага...мен ми писна да слушам за протестиращи и да заобикалям въпросния булевард!!! тези хора така и неразбраха че с тъпотиите си пречат само на нас нормалните хора които си имаме работа!!!
        Значи викаш да си да си налягаме парцалките, да не нарушаваме обществения ред и да си бачкаме а то всичко лека полека ще се оправи.

Ми аз тея приказки ги слушам откак се помня бре!

Той един живот не стига да го дочакам това благоденствие.

Викам си - айде поне за децата ми да настанат по-нормални времена.......
        Но като гледам - и това е прекалено оптимистично.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Последното ти изречение все едно е писано за тези в парламента!
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• кажи какво следва след оставката тогава айде

Comment

кажи какво следва след оставката тогава айде
              Казах го в пост №1302 по темата.

И докато това не се случи, не съществува дори и минимален шанс затова нещата да тръгнат да се оправят.

Вервай ми!

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ето..значи оставка не е решение...защото личности няма....най-тъпото е че реално няма алтернатива..няма!! И честно казано не мисля че големите страни ще позволят да се промени нещо в България..така им изнася за сега..ползват ни за кенеф - всякаква ислямска паплач идва..на тях не им пука даже напротив толерират това, но не осъзнават че след като исляма завладее България идва и техния ред..и за жалост (дано да не съм прав) това ще се случи за максимум 20 години...

Comment

Ето..значи оставка не е решение...защото личности няма....най-тъпото е че реално няма алтернатива..няма!! И честно казано не мисля че големите страни ще позволят да се промени нещо в България..така им изнася за сега..ползват ни за кенеф - всякаква ислямска паплач идва..на тях не им пука даже напротив толерират това, но не осъзнават че след като исляма завладее България идва и техния ред..и за жалост (дано да не съм прав) това ще се случи за максимум 20 години...
                  Защо да няма личности?
                  Свършиха ли се умните хора в тази страна?

Не - има достатъчно кадърни хора, които трябва да управляват страната.

Но не трябва да бъдат партийно-ангажирани, защото партиите не предсттавляват нищо друго освен узаконени бандитски структури!

Всичко трябва да започне с промяната на изборния закон. Бандитите нямат интерес от това, но именно затова са протестите. Народът ще сваля прага на търпимост и ако трябва избори ще има всеки месец, докато не се промени това.

Накратко - всеки политик трябва да е наясно, че каквото е било досега, то е останало в миналото. Хората няма повече да търпят мръсните им долни игрички.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Значи трябва да се протестира за промяна на закона а не за оставка...ето пак стигаме до изходната точка.....а докато се протестира страната лека полека се ислямизира това е страшно много много страшно нещата отиват много на зле...

Comment

• Някой беше предложил интересна идея - в парламента да влязат кметовете - хора пряко избрани от хора а не неясни образи на партийни структури.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• е те почти всички са издигнати от партийни структури и са зависими от тях...

Comment

е те почти всички са издигнати от партийни структури и са зависими от тях...
                          Вярно е, но в много голяма степен избирателите са ги избирали заради личностните им качества, вместо заради партийната им принадлежност.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Срещнали се на Орлов мост фен на "Левски", фен на ЦСКА, фен на Орешарски и фен на оставката на Орешарски. Звучи като начало на тъп виц, но в събота ще е реалност.

БСП свиква шествие в подкрепа на правителството с отправна точка на един хвърлей разстояние от стадиона, където ще се играе Вечното дерби. Стартът е само 3 часа преди първия съдийски сигнал.
                            Окопалата се зад стени, метални заграждения и 4 кордона жандамеристи власт трудно може да си организира партийното надъхване в по-неподходящ момент. Преди броени дни страната ни пак влезе в световния новинарски обмен с викове "Оставка!", полиция на талази, пукнати глави и блокиран парламент. Настроенията "за" и "против" кабинета са все по-радикални и всяко действие на някоя от двете страни се възприема като провокация.
                            А БСП свиква шествие. Няма да се размине без рейсове от страната. Плюс бъдещи социалистически "калинки", защото столичният социдер Калоян Паргов нареди на председателите на районните съвети в специално писмо да свикат под червените знамена всички "кандидати за заемане на длъжности в съответните държавни и други обществени служби".
                            (А правеха комисия за разследване на "калинките" на герберите?!)
                            Важното е да се спретне една манифестация в подкрепа на властта - с участието на кариеристи, пенсионери и гости на столицата. При това с начална точка емблематичният за борбата със статуквото Орлов мост.
                            Идеята за "масовото мероприятие" на управляващите може и да вбеси някой до степен да метне някой камък. Социалистите са наясно какво послание отправят с действията си.
                            Иначе нямаше да организират проявата точно преди мача между "Левски" и ЦСКА. Предвид факта, че през последните седмици феновете на двата клуба са в истинска война - с метални пръти, камъни, потрошени автобуси... При последния сблъсък на двата гранда едва не се стигна до грандиозно меле в района на Попа. Със сигурност има още много сметки за разчистване.
                            А БСП свиква шествие. И то по начин, който гарантира реципрочна проява на противниците им. Политически сблъсък и до него футболен - колко минути ще са нужни, за да се слеят в едно голямо меле?
                            После вече е ясно. Камък, "ситуацията е извън контрол, нямаме избор", робокопи, палки, водно оръдие, за ръцете и за краката - в джипките, щурм на Ректората, кръв по жълтите павета, счупени ръце, арести, арести, арести, "това правителство трябва да изведе България от дълбоката морална криза" и т.н...
                            Станишев, Местан и Сидеров продължават да говорят, че някой друг иска да дестабилизира държавата. Ебати тъпия виц, честно.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                              Е, явно не съм схватлив, може би защото не съм заразен от спин партията.
                              Виж ценната ти информация как изглажда към момента:
                              http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...tochki-5998435
                              Щом не схващаш може и да не си заразен ами просто заблуден.

Comment

• това е напълно неадекватно решение на бсп което изобщо не е в техен интерес..там може да стане страшно...за пореден път се убеждавам че всичко се дирижира от вън ..и едните и другите протести..всичко идва от едно място и то не е Европа!!!

Comment

Working...
                                X