Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Режимът на тока беше през зимата на 84-85г.

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

ВМЗ се стабилизира в момента за ужас на такива умници като теб.
    Стабилизира се докато отшуми бурята и директорите му пак почнат да точат. Всъщност Ореха наля милиони народни пари, които лека полека ще бъдат откраднати и пак ще се стигне до същата ситуация.

Икономическото министерство е купило акции за 27 милиона и 500 хиляди лева от ВМЗ Сопот, за да увеличи капитала на дружеството. Около 20 милиона лева са отишли за покриване на задължения към НАП, 4 милиона и 500 хиляди лева - за заплати, а около 3 милиона - за производствената дейност. Със 150 хиляди лева са изплатени застраховки на служителите и други услуги. Предприятието е получило държавна помощ, за да може да сключи важни сделки, обясни министър Стойнев след правителстеното заседание днес.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Хайде, поредният цирк на соросчетата се оказа неуспешен:

http://www.segabg.com/article.php?id=674911

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:02 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Стабилизира се докато отшуми бурята и директорите му пак почнат да точат. Всъщност Ореха наля милиони народни пари, които лека полека ще бъдат откраднати и пак ще се стигне до същата ситуация.

Икономическото министерство е купило акции за 27 милиона и 500 хиляди лева от ВМЗ Сопот, за да увеличи капитала на дружеството. Около 20 милиона лева са отишли за покриване на задължения към НАП, 4 милиона и 500 хиляди лева - за заплати, а около 3 милиона - за производствената дейност. Със 150 хиляди лева са изплатени застраховки на служителите и други услуги. Предприятието е получило държавна помощ, за да може да сключи важни сделки, обясни министър Стойнев след правителстеното заседание днес.
      На такива умници като теб само бури им са в главите.

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Като изключим Павлин....с който също не съм съгласен...
        Да попитам теб....ти в коя кочина живееш....или още береш теменужки на твоят идол......българските градинари избягаха в Чехия и Унгария......а по късно и в Портогалия....преди още бай Тошо да сдаде власта.....а ние с теб останахме тук.....но ми се струва, че ти все още искаш да се навеждаш на лехата дето се раждаат само хамелеони като Бисеров,който си го целувал на времето а сега го плюеш обосновано........в истината винаги има глупости.....и то много....като твойте оценки....+, - )).......тя съдебната ни власт с факти не може да работи, камо ли със слухове......
        Я ми кажи, кой за този преход го осъдиха за злоупотреби от властимащите......?
        Закоността ни куца яко........и докато аз и ти разпространяваме слухове....нищо няма да стане......това е само интернет.....някй си го мисли за велико, ама е абсолютна боза да се доказваш тук
        п.п....попитай възрастните, кой им изяде пенсионият фонд.......
        Имам усещането, че ако поспорим още малко....ще му пишеш (6+)....))))......макар, че електората му драстично намаля....това се видя и на последните избори, ама ти явно си му задължен до гроб.......
        За нищо не те упреквам........това си е твое виждане.....но моля те не ме први мен кривоглед......като ми натякваш едно и също......
        Мразя комунстите.....Иван Костов и него го мразя....сега разбра ли ме..?...
        Всички са от едно котило....в България няма леви... десни....всички са лапачи......е затова може да спориш с мен....като тръгнем от Асен Агов и стигнем до Пеевски.
        Незабравяй, че твоят любимец беше партия и с Ахмед Доган.....ако искаш да ти посна материали и снимки от зараждането на така наречената демокрация....
        Пак питам простичко, табличка с всички от 89 до сега... и какво направиха в областта на прехода?
        Та да има база за тоя разговор...
        Инак си става една безсмислена.
        50% комисионни стават по-приемливи от 10% ... ако не беше трагично, щеше да е смешно.
        Ако бяха точно от едно котило нямаше някои още да са демоните на прехода и да са оправдание за всички глупости през 24 години... а други да са удобно забравени.
        Та котилата са поне 3 до тук...

Табличка... аз моята я дадох с факти

---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:40 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение

ВМЗ се стабилизира в момента за ужас на такива умници като теб.
        И що трябва да е ужас?
        Нещо изобщо не си разбрал или просто следваш опорни точки
        Нека видим, ВМЗ се стабилизира всеки 6 месеца, после пак се чува старата песен... а дистрибуторите на 6 месеца са с нови лимузини (схема вход - изход очевадна).
        Гледал съм им дълго време сеира на живо, тука си имаха близко 1 ресторантче.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Те и от това не разбиратла,ла,ла не им ли омръзнане разбрахте ли че няма да ни свалите

---------- Post added at 08:54 ---------- Previous post was at 08:50 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение

А вие господин николау там ли бяхте че драскате и лъжите хората,от каде е тази информация,или отново сте господин драскачевПровери си информацията дали е верна и след това драскй глупостии на това заседание там ли беше че споменаваш именапич напълно си се сдухаллеле егати и партенките дето пускаш
          Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
            Аз съм бил повече от 2- пъти и видях както много откачалки (буквално) така и много ама много хора с повод там. Хора които не виждат смисъл в извратената любовта на "тройната коалиция" освен власт на всяка цена .... а властта в България е равна на влияние и ПАРИ....
            Напълно съм съгласен с прочетеното (съкратих цитата да не заема излишно място), което още повече ме навежда на мисълта, че алтернатива и бъдеще няма...може би само с крайно радикални действия (бесилки без присъда), но това в 21 век в Европа няма как да се случи...
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
              Напълно съм съгласен с прочетеното (съкратих цитата да не заема излишно място), което още повече ме навежда на мисълта, че алтернатива и бъдеще няма...може би само с крайно радикални действия (бесилки без присъда), но това в 21 век в Европа няма как да се случи...
              Извинявам се че се намесвам ама тя европата ви докара до тукакво чакате

Comment

• Точно така и смятам, че тя няма интерес да се оправим.

Comment

Точно така и смятам, че тя няма интерес да се оправим.
                  прав си и аз така мисля

Comment

• Вечна дружба КПСС БКП....

Comment

• Никой няма интерес да се оправим, освен народа на България.
                      Европа има нужда от помийна яма, кошче за боклук и др., а за политическата класа най-добре е да не се променя нищо, за да могат да си властват и увеличават богатството придобито по незаконен начин.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                        Извинявам се че се намесвам ама тя европата ви докара до тукакво чакате
                        Видяхме любимия ти советски союз до къде ни докара? Казах ти да си стоиш в къщи!

Comment

• Защо всеки реалист трябва да е почитател на ссср или бкп?

Comment

Защо всеки реалист трябва да е почитател на ссср или бкп?
                            ... или най-малкото на КГБ или ЧК!!!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              Видяхме любимия ти советски союз до къде ни докара? Казах ти да си стоиш в къщи!
                              Абе меен,хубаво че беше тоз саветски саюз че ви развиха горе долу икономиката и ви направиха атомна централа,иначе щяхте да бъдите като диар бекир вечна тъмнинато се вижда сега като сте евро съюза кво ви правят,един завот не сте построили след 89 година само се краде и се занулява народаче и отгоре натова ги плюеш,ако не беше Русия сигурно щеше да се казваш Мюмюн

---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Last edited by etrovskii; d.m.y г., 17:14.

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                                Абе меен,хубаво че беше тоз саветски саюз че ви развиха горе долу икономиката и ви направиха атомна централа,иначе щяхте да бъдите като диар бекир вечна тъмнинато се вижда сега като сте евро съюза кво ви правят,един завот не сте построили след 89 година само се краде и се занулява народаче и отгоре натова ги плюеш,ако не беше Русия сигурно щеше да се казваш Мюмюн

---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Абе, товарищ, ти правиш ли разлика между царская Россия и Советский Союз.
                                Царска Русия е освободила България от турско робство, но това въобще не било безкористно. Ако ти е интересно прочети малко история. Ама не вашата история, а нашата.
                                А от Съветския съюз никой не е видял нищо добро. Включително и вие самите. Аз ли да ти припомням за товарища Сталина и его подруга Берия! За стотиците хиляди жертви в ГУЛАК!!!
                                Ако някой трябва да се радва, че го няма Съветскя съюз - първо трябва сте вие, товарищи руские ...
                                Будь здоров!
                                Last edited by spe4elist; d.m.y г., 18:08.

Comment

Working...
                                X