Огледай и пътническите варианти Фиат Добло Макси и ФВ Кади Макси, има ги даже и във версия с фабричен метан, та да ти излиза по-евтино возенето на бурканите и тъщата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Избор на миниван.
Collapse
X
-
Следващата тема ще е : какъв 7 местен 'жип да си купя ?
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеКат' те тегли към Рено купи си направо два Вел Сатис-а. Казвам два, щото нон стоп ще ти се налага да имаш донор, ама поне че се видиш у кола...и то каква!...
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеОгледай и пътническите варианти Фиат Добло Макси и ФВ Кади Макси, има ги даже и във версия с фабричен метан, та да ти излиза по-евтино возенето на бурканите и тъщата.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеПодкрепям! За 6000 км. на година метанът е най-добрият вариант. Хем подобрява динамиката, хем отваря място в багажника. А, пък и инвестицията се избива по-бързо от Цанков камък - за има няма 100 години.По-скоро като бъдещата АЕЦ Белене, та да ти е гот
п.п. Метановите бутилки на тия баничарки са под пода, щото са фабрични - и тука ядецGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеОт всички ванове само зафирата е добра. Всичко друго са яки щайги.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Днес покарах една ланча фаедра 2.2 ХДИ.
Много яка количка, стегната возия, добро управление, много мазни скорости и добро ускорение.
ФУУУЛ екстри, като за ланча.
Задни ел врати, много им се радвам.
Единствено този пуст тъмно син велур, който винаги изглежда уморен.
Никаква ръжда, ама наистина никаква, лежах под нея да заяпам, нито по дисковете и апаратите.
Малко цвета е гейскиСветлосин, ама и отива.
Отвън изглежда чисто нова, ако искате ми вярвайте.
Още не знам защо не я капарирах. Но и утре е ден.
Само тъпата облегалка не реагираше на бутона, на шоферската седалка. Този там каза, че щял да я оправи, ама аз знам, че тези механизми са скъпи за смяна.
Абе много е яка. Не знам какво не им харесвате на тези евро бусчета, зафирата е тясна мамка му.
В тази ланча се чувствах като в автобус. Дишам вътре."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДнес покарах една ланча фаедра 2.2 ХДИ.
Много яка количка, стегната возия, добро управление, много мазни скорости и добро ускорение.
Никаква ръжда, ама наистина никаква, лежах под нея да заяпам, нито по дисковете и апаратите.
Само тъпата облегалка не реагираше на бутона, на шоферската седалка. Този там каза, че щял да я оправи, ама аз знам, че тези механизми са скъпи за смяна.
Абе много е яка. Не знам какво не им харесвате на тези евро бусчета, зафирата е тясна мамка му.
В тази ланча се чувствах като в автобус. Дишам вътре.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение2.2 е гаден мотор само да вметна.
Толкова ли е зле.
Утре мислех да я взимам."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДнес покарах една ланча фаедра 2.2 ХДИ.
В тази ланча се чувствах като в автобус. Дишам вътре.
Нали искаше голям бензин, що не видиш някоя трилитрова?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеФедрата наистина е готина и луксозна, ама и поддръжката е други цифри.
Нали искаше голям бензин, що не видиш някоя трилитрова?
Освен развалянето на всичките тези екстри
Много са редки бензиновите."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКое е скъпото в поддръжката?
Освен развалянето на всичките тези екстри
Много са редки бензиновите.А и окачването на Федрата е бъгаво, доколкото знам (без претенции, че със сигурност е така).
Абе като гледам динамичните характеристики на тия ванове ... Да се закрепиш със 100 на някоя европейска магистрала сигурно бива, ама да си возиш семейството в България и всяко изпреварване на ТИР, трактор или лада да е приключение ... не знам ...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМи малко ли е.А и окачването на Федрата е бъгаво, доколкото знам (без претенции, че със сигурност е така).
Абе като гледам динамичните характеристики на тия ванове ... Да се закрепиш със 100 на някоя европейска магистрала сигурно бива, ама да си возиш семейството в България и всяко изпреварване на ТИР, трактор или лада да е приключение ... не знам ...
Достатъчно добре
100 км/час??????????"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕеееее не, стига де.
Толкова ли е зле.
Утре мислех да я взимам.
Аз като си харесам нещо....особено жена...и курва да е тя ....не се допитвам ....а е яхвам))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment