Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв хейтър ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
    Тролче ... в случая ти си смешен ,тъп и прост... понеже ни най малка представа си нямаш за какво става на дума с тези цени за части ... обиждаш човек който с това си вади прехраната да ремонтира точно тези "боклуци" и че има хора които дават тези пари за части не значи нищо от горе изброените обиди ... по скоро говори лошо за теб че си с комплекси и си някаква дребна душичка която нощно време се чуди с кой за какво да се заяде , намери си работа или ако имаш семейство му обърни внимание на него и се радвай на своя живот ..
    Гледам мач /Челси-Ман.Юн/, играя си с малката, хапвам кекс и пиша във форума.
    Имам мнение и го изразявам, смешно е да се дават такива пари, като може да минеш и по тънко.
    Някакъв уникален ретро автомобил ли поддържаме, или кво?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Загрижен съм за теб.
      Не е еднозначно да си тъп и прост.
      Искам поне да не изглеждаш прост.
      Ти за мен не бери грижа! За разлика от теб, мен изобщо не ме вълнува колко си тъп и прост. Това, че някой се гаври както му дойде с думите в българския език и се върти като селска мастия от тема в тема(т.е. хлъзгав сопол - ти го хващаш, то ти минава между пръстите) не го прави умен. Историята познава много такива тъпаци!
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Просто има селяни които ги е яд, че има хора които правят нещо напук на общото обществено мнение. В случая това е едно от предимствата да си Алфист. Който от простолюдието да питаш ще ти каже, че Алфа е боклук, аз пък им показвам среден пръст и си я карам с кеф. Принципно българския народ държи нещата да са простички и едноцветни, щом е БМВ е добро, щом е Алфа е лошо. На такива аграри вече въобще не си правя труда да се обяснявам.

Comment

Съвсем не - вие просто се опитвате всячески да убедите света, че няма по-добро от Алфа Ромео и носите от десет кладенеца вода, за да го докажете дори на себе си, а всъщност Алфа Ромео си е съвсем обикновена кола и много други я превъзхождат
          sigpic

Comment

според мен проблема в Алфа Ромео е, че стане ли на 200 000 км. трябва да смениш всичко което може да се смени по нея...то просто едно по едно отказва..(което е и нормално според мен..хората са го изчислили кога да почне да се скапва) при немските автомобили това се случва на малко повече километри (300 000)..и другия проблем е ненормално високите цени на авточасти...дори китайските ментета са доста скъпи (сравнено с части за други коли от същата година)..ама ей на ..хванали сме се на хорото ще го играем до края
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Съвсем не - вие просто се опитвате всячески да убедите света, че няма по-добро от Алфа Ромео и носите от десет кладенеца вода, за да го докажете дори на себе си, а всъщност Алфа Ромео си е съвсем обикновена кола и много други я превъзхождат
              Да, обикновени коли са, но и като нови и на старо получаваш повече за същата цена от някое дръгливо БМВ със задни барабанни спирачки...

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
              според мен проблема в Алфа Ромео е, че стане ли на 200 000 км. трябва да смениш всичко което може да се смени по нея...то просто едно по едно отказва..(което е и нормално според мен..хората са го изчислили кога да почне да се скапва) при немските автомобили това се случва на малко повече километри (300 000)
              Това не е вярно. Зависи къде и как е карана въпросната кола. Каквато и марка да е колата, като я караш като маршрутка и не сменяш масло и консумативи, ще заприлича на кенеф...
              Last edited by Doomguy; d.m.y г., 09:41.

Comment

еми това са мои лични наблюдения...определено немските автомобили са доста по надеждни от италианските.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Гледам мач /Челси-Ман.Юн/, играя си с малката, хапвам кекс и пиша във форума.
                  Имам мнение и го изразявам, смешно е да се дават такива пари, като може да минеш и по тънко.
                  Някакъв уникален ретро автомобил ли поддържаме, или кво?
                  За да стане уникален ретро автомобил, то трябва през целия му "живот' да бъде поддържан, като такъв.. А не да му ебеш майката и после да се сетиш, че искаш да имаш ретро автомобил.
                  Lexus IS200

Comment

Какъв ретро автомобил ви е патил - Аlfa 166, сменяйте хапчетата Това, че някой е решил да си купи нов носач или вариатор не означава, че е луд или иска да си прави уникален автомобила. Има доста такива хора Те не са от хейтърите дето плюят! Хейтърите си събират гробниците от скрапа и после са недоволни.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
                      еми това са мои лични наблюдения...определено немските автомобили са доста по надеждни от италианските.
                      Това е някакво заклеймяване
                      И въобще как реши това с 200 и 300к.
                      Това дори да са наблюдения смятам че са върху различни автомобили - да речем алфа от 2001 и голф от 91

Ако хванеш пи нови автомобили нещата се променят - ето аз мога да говоря за 147 , наблюдава се едно износване на доста елементи около 12тата година , да речем доста познати включително и аз смениха датчици на КВ ,маркуч дросел-интеркулер .... и др....
                      Обаче хвани една кола от 2006 примерно, ако ще и немска да е , там тея неща като нищо ще ги смениш на 6-7ма година , та не смятам че това за което говориш зависи толкова от това дали колата е немска или френска или каквато и да е .......

Впрочем всички знаем че 147 има калпаво окачване ама да ви кажа колата ми направи 100 к по бг пътищата и вярно че я пазя доста , но досега съм сменял само горни носачи и предни биалети и 2 щанги отзад.
                      Тоест 2та долни носача не са сменяни както и 4 от щангите отзад, нито задните биалети на кола която прави по 30-40км всеки ден в София и по 500 км през 2 седмици по разбитата Тракия.....
                      Мисля че тампоните на стаб щангата предната са правени веднъж и това е за 100к.

Та всеки да си кара каквото му се харесва,тея излишни спорове коя кола е по добра никога не водят до ясна развъзка, нито пък някой от нас ще си купи голф 2 ....
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Да бе да. И на мен някой ми влиза в профила, ама само ако са решили да ме линчуват.
                        С първото твърдение съм съгласен, с второто... не много, но третото просто не мога да го коментирам.

И това го е писал "алфист", който има 164 така като гледам. Ако имаше 156 T.S какво ли щеше да кажеш?

В момента има потребител на форума се опитва да си купи 166 FL, при това автомат за 4000лв. Какво ли ще пише ако си я купи в крайна сметка?
                        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

мисълта ми беше, че ако вземеш 147ца за 4к примерно на 200к реални... и голф 4 на 200к реални ...147 всичко оригинално което е по нея ще е за смяна....а голфа ще избута още поне 50 реди да почне всичко да си отива ...друг е въпроса че в ауто италия ми обявиха 900 лв за корите под двигателя?? WTF???? на Октавия 2012 подсилената кора е 200лв. ?

Comment

А аз какво да кажа като за моята няма кора? Въобще не ме интересува. Нито пък, че за някаква ручаща шкода имало и даже била и по-евтина. Що не си купиш шкода?
                            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Защото нямам пари за нова явно...а и "ручаща Шкода" е доста глупаво и не обективно изказване, Шкода е изключително надежден автомобил...а сравнението го дадох за това как частите на една немска кола в по горен клас и чисто нова са в пъти по-евтини от частите за 10 годишна алфа...теб ако не те интересува кората под двигателя..за мен това е важна част от автомобила и трябва да я има, ама така е има си хора и хора...

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                                Какъв ретро автомобил ви е патил - Аlfa 166, сменяйте хапчетата Това, че някой е решил да си купи нов носач или вариатор не означава, че е луд или иска да си прави уникален автомобила. Има доста такива хора Те не са от хейтърите дето плюят! Хейтърите си събират гробниците от скрапа и после са недоволни.
                                Въпросът е, че след 30 години поддържана алфа има повече шанс да стане ретро отколкото неподдържана...
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X