Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв хейтър ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Аз имам две японски кочини, ти за коя говориш?
    Имах и италианска такава, но слава на Бога я разкарах от гаража си.
    Ако щеш и пет имай, това не вярвам някой освен теб да го грее особено. Но не се превръщай в човека от заглавието на темата... Щом вече си бивш алфист си остани със здраве, без да плюеш по марката.

Comment

Аз имам две японски кочини, ти за коя говориш?
      Имах и италианска такава, но слава на Бога я разкарах от гаража си.
      Тогава пали с 200. Това е форум на феновете на Алфа Ромео, не на хейтърите.
      Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Аз не плюя по марката, просто съм обективен. Когато разни класации поставят Алфа на едно от последните места по надеждност и качество, то те са манипулирани и обикновено немски, когато феновете на марката изказват недоволство тогава пък са хейтъри. В крайна сметка думата на пазара е закон- 156 беше най-продаваният модел на Алфа (в сравнение с Пасат е слаба работа, а пък с Авенсис на Тойота е направо прашинка в нищото) новите модели хич няма да ги коментирам....Очовадно е , че нещо не е наред с този бранд и ако сме честни трябва да признаем, че ако не беше политиката на Италия, Фиат отдавна да са разкарали Алфа, което вероятно щеше да е по-добре....90% от този форум няма да повторят избора си! И също толкова, тайно се надяват да продадат настоящият си автомобил на някаква цена и повече никога не биха направили подобен избор.

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:26 ----------

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
        Тогава пали с 200. Това е форум на феновете на Алфа Ромео, не на хейтърите.

Смехурко, аз за разлика от теб не съм поставил в подписа си останалите автомобили от гаража си, много ти е ниско нивото да влизаш в подобни полемики!
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Аз не плюя по марката, просто съм обективен. Когато разни класации поставят Алфа на едно от последните места по надеждност и качество, то те са манипулирани и обикновено немски, когато феновете на марката изказват недоволство тогава пък са хейтъри. В крайна сметка думата на пазара е закон- 156 беше най-продаваният модел на Алфа (в сравнение с Пасат е слаба работа, а пък с Авенсис на Тойота е направо прашинка в нищото) новите модели хич няма да ги коментирам....Очовадно е , че нещо не е наред с този бранд и ако сме честни трябва да признаем, че ако не беше политиката на Италия, Фиат отдавна да са разкарали Алфа, което вероятно щеше да е по-добре....90% от този форум няма да повторят избора си! И също толкова, тайно се надяват да продадат настоящият си автомобил на някаква цена и повече никога не биха направили подобен избор.

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:26 ----------

Смехурко, аз за разлика от теб не съм поставил в подписа си останалите автомобили от гаража си, много ти е ниско нивото да влизаш в подобни полемики!
          KO?
          Aбе хора Вие друсате ли се, на краставичари краставици ли продавате

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1
            90% от този форум няма да повторят избора си!
            Докажи.

9% от този форум няма да повторят избора си!
            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
              Докажи.

Не е трудно, просто погледни постоянно свиващият се пазар на нови автомобили от марката Алфа Ромео, тази закономерност няма как да не се предава и на вторичният пазар.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Не е трудно, просто погледни постоянно свиващият се пазар на нови автомобили от марката Алфа Ромео, тази закономерност няма как да не се предава и на вторичният пазар.
                Обяснението е много просто:

Алфа Ромео не е кола за всеки.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Обяснението е много просто:

Алфа Ромео не е кола за всеки.

Не е за всеки! А за кой бе мен? Опиши ми профила на човека който тъпо и упорито си купува Алфа Ромео, когато не е патрон и просто не си угажда на глезотиите да има едни красив автомобил в повече?
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Не е за всеки! А за кой бе мен? Опиши ми профила на човека който тъпо и упорито си купува Алфа Ромео, когато не е патрон и просто не си угажда на глезотиите да има едни красив автомобил в повече?
                    Профилът? Ето го:

Човек естет, не се страхуващ да даде за да получи.
                    Човек, който обича коли с нрав а не безлични и послушни катъри........

Също като с жените колега.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Профилът? Ето го:

Човек естет, не се страхуващ да даде за да получи.
                      Човек, който обича коли с нрав а не безлични и послушни катъри........

Също като с жените колега.

Ето тук си напълно прав човече, точно като с жените!
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                        В крайна сметка думата на пазара е закон- 156 беше най-продаваният модел на Алфа (в сравнение с Пасат е слаба работа, а пък с Авенсис на Тойота е направо прашинка в нищото)
                        Тия, които нямат мнение гледат накъде върви стадото Алфистът не го вълнува "думата на пазара", гледай какво кара половината блок и си купи такова, това си е твой проблем.
                        Според мен на всеки, който обижда марката в този форум и не кара Алфа трябва да се дава перманентен БАН!
                        Last edited by code; d.m.y г., 23:16.
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Кодчо, последната играчка която си купих, в Пловдив я имат не повече от пет души, не ми е проблем да проверя точно колко, но за алфата не мога да кажа същото, само в "махалата" сигурна са няколко десетки. Вероятно когато придобиеш по-важни приоритети в живота си ще решиш, че наливането на прави в камара ламарина е глупост, освен ако не си достатъчно богат за да си позволиш и този лукс, но пък тогава Алфа Ромео изобщо няма да съществува сред материалната ти ценностна система.
                          Last edited by BLUE1; d.m.y г., 23:23.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Кодчо, последната играчка която си купих, в Пловдив я имат не повече от пет души
                            Изобщо не ме интересува, мой, напусни! Тук пишат Алфисти твоята кола ми е през шнура! Омръзна ми да си хвалите кочините тука. Разграден двор без кучета. И всички дрискат по марката на воля! Няма такъв форум.
                            Last edited by code; d.m.y г., 23:24.
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                              Изобщо не ме интересува, мой, напусни! Тук пишат Алфисти твоята кола ми е през шнура! Омръзна ми да си хвалите кочините тука. Разграден двор без кучета. И всички дрискат по марката на воля! Няма такъв форум.

Нямаш нормални аргументи, нали? За това тона ти е такъв....аз никъде в темата не хваля това което имам. Просто Алфа се превърнала в една посредствена марка от както стана собственост на Фиат. Алфисти могат да се наричат единствено тези които притежават автомобили от 80 те години на миналият век, всичко след това е просто един фиат с по -лъскава външност!
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Нямаш нормални аргументи, нали? За това тона ти е такъв....аз никъде в темата не хваля това което имам. Просто Алфа се превърнала в една посредствена марка от както стана собственост на Фиат. Алфисти могат да се наричат единствено тези които притежават автомобили от 80 те години на миналият век, всичко след това е просто един фиат с по -лъскава външност!
                                Не, просто не мога да разбера за какво влизат тук такива като тебе. Изобщо нямам намерение да ти се обяснявам. Все едно аз да вляза във форума на Тойота и да почна да им обяснявам кой е истински фен на Корола и кой не. Трябва да съм доста нагъл тъпак.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X