Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв хейтър ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Боклук не, ами боклук! От японските Тойота е най-глупавата и масова кола, а от Тойотите Ленд Крузъра е най-големия боклук с претенции, а специално твоята съм сигурен, че е боклук на боклуците. кенефгнускочинатаралясник Айде с компотите отзад!

SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      А кой ти е виновен, че я взе на доверие?
      за пореден път мога да кажа, извинявайте ама сте страшни тъпаци и ще наричате хейтър някой от семейството си...защото аз никъде не се оплаквам от колата си..нито обиждам която и да е марка за разлика от Вас!!! ..КОЕТО Е ВИДНО ОТ ПОСТОВЕТЕ МИ...оплаках се от АИ ...и ЗА ВАС ако е нормално да слагате на КОЛАТА си КИТАЙСКИ ментета...аз съм друг тип човек и си обслужвам колата с качествени части и е нормално високите цени на тези части да ми правят впечатление...наричайте ме хейтър глупак или какво ли не..ама тъпаците сте Вие които не ми четете постовете а се обаждате и разсъждавате...то бива тъпотия бива ама вече прекалихте от 100 мнения има само 10 адекватни...10% ...ЛОЛ каква компетентност какво чудо..по-скоро Вие сте зомбираните хейтъри!!!!!!!!
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
        за пореден път мога да кажа, извинявайте ама сте страшни тъпаци и ще наричате хейтър някой от семейството си...защото аз никъде не се оплаквам от колата си..нито обиждам която и да е марка за разлика от Вас!!! ..КОЕТО Е ВИДНО ОТ ПОСТОВЕТЕ МИ...оплаках се от АИ ...и ЗА ВАС ако е нормално да слагате на КОЛАТА си КИТАЙСКИ ментета...аз съм друг тип човек и си обслужвам колата с качествени части и е нормално високите цени на тези части да ми правят впечатление...наричайте ме хейтър глупак или какво ли не..ама тъпаците сте Вие които не ми четете постовете а се обаждате и разсъждавате...то бива тъпотия бива ама вече прекалихте от 100 мнения има само 10 адекватни...10% ...ЛОЛ каква компетентност какво чудо..по-скоро Вие сте зомбираните хейтъри!!!!!!!!
        Хайде да се научиш да четеш...
        Ей тук има писано доста за по-известните сервизи:
        http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26

Избираш си някой който не е нахранен като прасе пред коледа и си поддържаш колата там.
        Не боли.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• ама аз сервиз си имам беее леле майкооо баси ужаса WTF??????????? къде написах че ми трябва сервиз поддръжка или квото и да е различно от оригинална кора(даже и написах че съм се отказал от нея и съм си намерил в форумен сервиз алуминиева) ..аре бе наистина ли не четете..не помните ли...добре това нормално ли е?

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:20 ----------

дайте да приключваме темата преди да сте ме изяли с парцалите

Comment

• Ох само ако знаеше че консумативите които ти ги продават на "качествена" цена в АИ ги продават в някой магазини за авточасти на нормални цени... Ама важното е да спиш спокойно че си си взел супер качествени части! А пък това че ти си си взел кола с разбито окачване и кой знае още какви проблеми си е лично твой проблем и не можеш да слагаш всички Алфи под 1 знаменател. Ама какво да ти обесняваме де... няма смисъл и ти да ни обесняваш ние тука ще си чупим главата пък ти си карай Шкодата/Сеата/Фолксвагена или каквато там емблема са намерили в завода да сложат на посредствената си продукция
            Last edited by Mario_95; d.m.y г., 10:04.

Comment

• глупако, къде казах нещо лошо за Алфа Ромео или и ти не четеш а направо пишеш (от АИ не съм си купувал нищо) къде се оплаках от моята 147?? къде а? това че съм казал колко пари ми е струвало нещо оплакване ли е? изобщо чел ли си напсаното от мен??? не аз наричам която и да е марка боклук..все повече се убеждавам че тук никой не чете само си дрънка ей така лаф да става...

Comment

.все повече се убеждавам че тук никой не чете само си дрънка ей така лаф да става...
                Ще стигнеш до истината накрая Като се видим на живо всички пием бира, няма разлика Дразним се само като има с кой.
                Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                Как да се дразня сега, колегата ме спря. Във всеки случай подписа ми ще постои, много хора не са за тук.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Бирата от мене - "хейтъра"

Comment

Чшшш алоооо, глупак ще ми казваш, когато се видим лично и на една ръка разстояние! Тук водим спор, аз ти зададох само един въпрос, на който нямаш смислн отговор! Само леко с обидите!
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

глупако...
                      С тези изрази няма да стигнеш далеч...

Comment

• съжалявам, но смятам всеки който се изказва неподготвен без да е прочел казаното до тук за такъв...извинявам се, но това е мнението миза такива хора, бтв отдавна предложих да приключим темата..мен наричаха хейтър, наричаха марки боклуци, аз нарекох хора глупаци...мисля че е времее да си стиснем ръцете с усмивка

Comment

съжалявам, но смятам всеки който се изказва неподготвен без да е прочел казаното до тук за такъв...извинявам се, но това е мнението миза такива хора, бтв отдавна предложих да приключим темата..мен наричаха хейтър, наричаха марки боклуци, аз нарекох хора глупаци...мисля че е времее да си стиснем ръцете с усмивка
                          Я ми покажи къде съм те нарекъл глупак?
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• я ми прочети пак внимателно поста който си цитирал )) четете бе хора

Comment

я ми прочети пак внимателно поста който си цитирал )) четете бе хора
                              Браточка, имам един въпрос към теб. Кой те насочи към АИ и кой ти каза, че само там частите не са "китайски ментета"? Кой от форума на АР си видял да пазарува каквото и да е от АИ? Защо реши, че цените там са меродавни? Оказа се, че си проверил за една част, която не е оборотна на единственото място където не трябва и направи заключения.
                              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• насочи ме ти, от къде да си взема оригиналните кори (които са 3) тогава

---------- Post added at 17:37 ---------- Previous post was at 17:36 ----------

бтв доста части проверих като педали задна чистачка(която върви с перото) антена също..и цените са им някой много безумни други не чак толкова но пак безумни :я

Comment

Working...
                                X