Руската пропаганда твърди едновременно, че от американската войска чеп за зеле не става. Технологиите и подготовката им са пълни боклуци. В същото време тиражират и версията, че САЩ са военен терорист. Нападат и окупират всички държави наред и едва ли не дължат благосъстоянието си на войните, които водят. Те братушките са на Ти с пропагандата. Бая години се упражняват.
Помня, че и преди войната в Ирак пак казваха, че Саддам щял много да ги бие. Преди Косово, сърбите щели да им свалят самолетите като круши. Самолетоносачите щели да потопят с руските си ракети. Преди Либия, Кадафи щял да ги смачка... Все забавни истории, ма те резултатите показват истинската картина. Няма нужда някакви клипчета в ютюб да ни светват. Поне аз така мисля.
Помня, че и преди войната в Ирак пак казваха, че Саддам щял много да ги бие. Преди Косово, сърбите щели да им свалят самолетите като круши. Самолетоносачите щели да потопят с руските си ракети. Преди Либия, Кадафи щял да ги смачка... Все забавни истории, ма те резултатите показват истинската картина. Няма нужда някакви клипчета в ютюб да ни светват. Поне аз така мисля.
Comment