Известие

Collapse
No announcement yet.

"Западните умиротворители 4"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Според мен една от причините сега да няма демокрация е това, че голяма част от хората не разбират какво представлява това чудо. Демокрацията със сигурност не е да се оставят мутрите или някакви други престъпници да вилнеят, а обществото и институциите да ги галят с перце.
    "Политиката" на комунистите по онова време е била ето такава: http://www.youtube.com/watch?v=Axq44fTWvK0
    Какво е толкова чудно, че тези които са ги хванали след атентата са ги обесили на площада?! И сега ако има такъв атентат и сега ще искаме същото за извършителите, нали. Партизаните тогава са били чисто и просто едни терористи. Убивали са полицейски началници от засада, военни, обирали са мандри, залагали са бомби и често убивали и деца.
    Демокрацията е ефективна когато управляващите са истински демократи, които я разбират, а не разни Миковци, Маноловци, Виденовци или Станишевци. Спомням си как министърът на вътрешните работи при Виденов се обясняваше как държавата нямала ресурс да се справи с мутрите, които ходеха посред бял ден от магазин на магазин и прибираха рекет. Борбата му с тях се ограничи до направянето на един списък с престъпници и толкоз.
    Когато дойде Богомил Бонев, само за няколко месеца изчезнаха и мутри и стикерите им, въведоха се лицензи за застрахователна и охранителна дейност и мутрите естествено не получиха такива. Значи не било трудно.
    Малко по-късно имаше един крадец на коли, които сви джипа на някакъв чужденец, приятел на Костов. Полицията го подгони след това и го застреляха като куче при една гонка. Ако демокрацията значи да няма ред, то никой нямаше да я иска, но тя далеч не значи това.
    до тука всичко е вярно,Богомил Бонев направи държавата полицейска,червените създадоха мутрите и почнаха да изпускат контрола те се заградиха с бригади и казаха -кви сте вие дъртаци да се съобразяваме с вас,дъртаците дърпат конците и държат каналите обаче,още работят старите канали на Кинтекс и всичко друго си работи,Бонев ги събра шефове и бригадири и им казва-ако страда мирното население страдате и вие,той подчини тия дето се отлюспиха от червените с полицейски акции и барети,ако говориш за Ганеца в неделя сутринта преди да го застрелят валеше дъжд и излезе с Ланчията с избушеното гърне от нашият квартал,беше заедно с един човек дето го застреляха та той ни оправя тогава с тях като закъсахме,като бяхме малки идва да ни щавят с неговата бригада заради една тъпотия,познавам цялата бригада лично после даже сме излизали заедно,не е хубаво така да се говори но съм осъзнал че такива са си за там,аз не съм виждал по-зловеща бригада,на насилието се отговаря с насилие и то веднага не след години,на Бойко му свалям шапка и на Цветанов много стегнаха полицията върнаха респекта и,това е мое мнение.е верно гръмнаха един непослушко с гранатомет малко по мутренски ама...нали сме демократи...

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Да ама хората разбират че демокрация означава да правиш каквото си искаш.Демокрацията за тях е слободия.Прост пример - правя забележка на един че и други искат да паркират на паркинга, демек да не заема място за три коли, той ми вика нали е демокрация, ще паркирам както си искам.Ми добре рекох и паркирах зад него.И аз така - където си искам.Не му хареса.Та всеки има шанс да прави нещо но трябва да не пречи на другите.
      Точно това мислене трябва да се промени. Ходи в Германия да паркираш "както си искаш". Свят ще ти се завие после
      Причината според мен е, че след 1989г. на власт си останаха комунистите и пуснаха нарочно разните мутри да вършеят навсякъде. Пък нямаме и традиции в собственото управление, както страните от ЦИЕ.

---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      На Русия за Асад може и да не и пука, но със сигурност и пука за единствената и военна база в средиземно море.
      Тя е затворена отдавна. Сега руските кораби зареждат гориво в Кипър.

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:59 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Ех, адаш!
      Я бяха времена, когато се слушахме и беше интересно.
      Задаваха се правилните въпроси.
      Ето някои от тях, дето ги зададох още в началото:

Какво е БОВ, който се е използувал?
      Кой го е произвел?
      Как е доставено?
      Кой го е пазил?
      Кой и с какво го е гръмнал?

Чак след отговора на тия въпроси може да се сере и пуца по демокрацията или тоталитаризма или каквото и там да е оправдание да се поизбият още малко сирийци!
      Да им се унищожи държавността и да им се изземат ресурсите!
      Да ви е познато?...
      Използвали са съвременна разновидност на Зарин. Произведен от от СССР и доставен на Сирия от СССР. БОВ са съхранявани от сирийската армия, разбира се. Кой друг би могъл да го съхранява.
      Кой го е използвал няма никакво значение.
      2014: Deutschland über alles

Comment

...
        Използвали са съвременна разновидност на Зарин. Произведен от от СССР и доставен на Сирия от СССР. БОВ са съхранявани от сирийската армия, разбира се. Кой друг би могъл да го съхранява.
        Бре... колега, исненадахте ме, това ще да е информация направо от ЦРУ или от експертите на ООН, ако не можете обаче да представите източниците си, твърденията Ви си остават просто...
        Have A Nice Day
        o/_______\o
        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
        []=о===о=[]

Comment

----------

Не знам какво разбираш под "отдавна", но според официално изявление на руското министерство на отбраната, направено в края на юни 2013, базата в Тартус продължава да изпълнява функциите си.

"According to Russia Today, on 26 June 2013, Russian Deputy Minister of Foreign Affairs Bogdanov reported that the facility does not have any strategic military importance and that Russia decided to evacuate all civilian and military personnel from Tartus.[26] This information was denied by the Russian Defense Ministry on 27 June 2013. It was announced through a ministerial statement that "Tartus is still the official base for Russian ships in the Mediterranean and continues to carry out the tasks in the fulfillment of its missions"

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Точно това мислене трябва да се промени. Ходи в Германия да паркираш "както си искаш". Свят ще ти се завие после
            Причината според мен е, че след 1989г. на власт си останаха комунистите и пуснаха нарочно разните мутри да вършеят навсякъде. Пък нямаме и традиции в собственото управление, както страните от ЦИЕ.

---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:59 ----------

За разлика от твоите врели не кипели много жители в пограничните райони на турция свидетелстват за точно обратното че зарин е доставен на "бунтовниците" именно през турция...и за разлика от маймуната от зад океана на срещата на Г-20 Русия е предоставила доста обширен доклад с данни и изследвания от независими лабораторий който доказва че зарин е употребен от "бунтовниците".
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
              За разлика от твоите врели не кипели много жители в пограничните райони на турция свидетелстват за точно обратното че зарин е доставен на "бунтовниците" именно през турция...и за разлика от маймуната от зад океана на срещата на Г-20 Русия е предоставила доста обширен доклад с данни и изследвания от независими лабораторий който доказва че зарин е употребен от "бунтовниците".
              Дори и така да е, какво от това?! Какво значение има кой пуска зарин когато с него се избиват хора.

Comment

• А кои са бунтовниците и от кои са спонсорирани.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Полският външен министър заяви, че Русия е отговорна за химическите оръжия от съветския период в Сирия и може да окаже влияние на хода на конфликта, предаде „Франс прес".

„Русия подчертава, че е против използването на химически оръжия, но знае, че сирийският арсенал датира от дните на СССР. Съветска технология", каза външният министър на Полша Радослав Сикорски пред журналисти във Варшава.

„Мисля, че ако Русия обяви, че ще осигури контрола върху сирийския арсенал от химически оръжия, това може да има ефект върху това как ситуацията ще се развие", добави той.

В сряда полският премиер Доналд Туск обяви, че Варшава няма да вземе участие във военна интервенция.

„Не съм убеден, че въоръжена атака ще спре престъпленията", каза той.

Comment

• Че те поляци и руснаци отдавна се мразят, как да им вярваш.http://www.moreto.net/novini.php?n=223407

Comment

А кои са бунтовниците и от кои са спонсорирани.
                      Има ли смисъл да коментираме теории и предположения?! Според мен не.
                      Дотук има две версии за това кой финансира бунтовниците - САЩ и Ал Кайда. Руснаците правят здрава пропаганда, че тези са ислямисти. Щатите пък да финансират ислямисти ми се вижда доста странно, особено след случая с талибаните в Афганистан.

Comment

Че те поляци и руснаци отдавна се мразят, как да им вярваш.http://www.moreto.net/novini.php?n=223407

Затова дали руснаци мразят поляци, не знам.
                        Но обратното - със сигурност. И то съвсем основателно.

Поради това аз не бих приел за достоверни каквито и да било факти, изнесени точно от полски източници.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Затова дали руснаци мразят поляци, не знам.
                          Но обратното - със сигурност. И то съвсем основателно.

Поради това аз не бих приел за достоверни каквито и да било факти, изнесени точно от полски източници.
                          Това е поредната пропаганда, поляците не мразят руснаците. Стремеж да противопоставят едни на други. Познавам не малко поляци.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                            Това е поредната пропаганда, поляците не мразят руснаците. Стремеж да противопоставят едни на други. Познавам не малко поляци.
                            Кое точно е пропаганда?
                            Използвах думата "основателно"
                            Чети малко история и ще разбереш.
                            И аз познавам поляци, които изобщо пък не крият тази омраза.
                            А вероятно има и такива, които умеят да прощават.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Че те поляци и руснаци отдавна се мразят, как да им вярваш.http://www.moreto.net/novini.php?n=223407
                              Линкът е интересен, ама Гърция да е "фалирана" заради предполагаеми находища на газ... Доста издиша тази статия, а и Набуко пропадна. Отказаха се да го строят.
                              Тези "находища" в Средиземно море ми изглеждат като изсмукани от пръстите. Ако ги имаше, то Израел вече да ги експлоатира. Евреите да имат газ и нефт под носа им и да не се възползват...
                              Ето още информация за ССА и ислямистите.

Ето за БОВ в Сирия http://frognews.bg/news_58462/Gen_K_...ndiia_Avstriia
                              И за отношенията на бунтовниците от ССА с ислямистите. Май не са особено топли.
                              http://frognews.bg/news_58462/Gen_K_...ndiia_Avstriia

---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                              Да, бе. Много ги обичат. Особено заради катинското клане.
                              Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 18:38.

Comment

• Ти па да не си правил сондажи че знаеш къде има къде няма.
                                Павлине ти още малко ще кажеш че и евреите не мразят германците и с умиление си спомнят за Бухенвалд.

Comment

Working...
                                X