Известие

Collapse
No announcement yet.

"Западните умиротворители 4"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
    Айде сега патриоте, кажи как са щели да ни прегазят за 2часа, и по-добре било ако ни нападнат да се предадем!!!
    Нека аз съм идиот вярвайки в това, че армията е можела да защити България.
    при директен конфликт армията не може да зашити България,България е "пазена" от СССР благодарение на Живков това е,кажи какво искаш да ти изброя?на тебе къде ти е противогаза?имаш ли бомбо убежище?ще имаш ли възможност да стигнеш до него знаеш ли го къде е?ще спре ли танк пред вас да те пази?никой не те напада и никой не се предава,и пак забравяш че Турция е в НОРД АТЛАНТИК ТРЕТИ ОРГАНИЗЕЙШЪН,когато страна членка на НАТО води война другите се намесват ЩЕ ТЕ ШИБАТ ОТ ВСЯКЪДЕ искам да ти кажа в най прост смисъл.

Comment

По добре да се предадем, нали?
      Не бе...да се бием до последна капка кръв а останалите да продължат боя...

Stu съкрщение и умалително на Stupid ли е?
      Мисълта беше,че с численоста и техниката им не само 3-та а и цялата БА е била мезе за тях.....ти го разбирай както си искаш.....

Ти в казарма бил ли си?
      Last edited by Кайо; d.m.y г., 00:09.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Виж сега, спора беше за едни отминали времена, и тогава най близкото бомбоубежище беше в съседният блок, като там си имаше противогази.Сега искрено се надявам да не се случва нищо защото вече имам и деца, а и нещо нямам многа вяра на НАТО.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

просто в него се е вселила фразата -по 5 на шик...за годините за който говорим за конфликти освен Турция изброих още 16 страни членки на НАТО,който трябва да се намесят в конфликта,не знам колко по-просто да го напиша че като не става не става.

Comment

Нямам намерение да се обиждаме, имам добро мнение за теб.

Comment

Занимавате се с простотии. Ако ви е толкова мерак, ще видя да ви намеря разчетите в часове до петия, когато руснаците трябваше да са в Северна България. Южна - мъка ми е за кифлата.
              Това си беше блокова политика, в която ролята ни беше като на чепа в тръбопровода. Няма защо да се надценяваме, но няма и никаква причина да се подценяваме.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                Не бе...да се бием до последна капка кръв а останалите да продължат боя...

Stu съкрщение и умалително на Stupid ли е?
                Мисълта беше,че с численоста и техниката им не само 3-та а и цялата БА е била мезе за тях.....ти го разбирай както си искаш.....

Ти в казарма бил ли си?
                Ти как си мислиш?

точно на това е умалително, доволен ли си.

Comment

Виж сега, спора беше за едни отминали времена, и тогава най близкото бомбоубежище беше в съседният блок, като там си имаше противогази.Сега искрено се надявам да не се случва нищо защото вече имам и деца, а и нещо нямам многа вяра на НАТО.
                  бе то и в нашият блок вратите са метални и се затварят от вътре и ще ни побере целият блок и кво от това?като го срутят ни погребват вътре,не ми се мисли за питейна вода и други нужди,имало е противогази да напукани с талк по тях -мейд ин Казанлък,добре де на турците нямаш вяра ще се биеш с тях до край това го разбрахме,на нас форумците нямаш вяра защото сме национални предатели и те оставихме току що да с ебиеш сам с турците,на нато нямаш вяра на кой имаш?на Волен и Атака?

Comment

Ние си имахме в нашия блок....ПРОПАГАНДА броо....

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Занимавате се с простотии. Ако ви е толкова мерак, ще видя да ви намеря разчетите в часове до петия, когато руснаците трябваше да са в Северна България. Южна - мъка ми е за кифлата.
                      Това си беше блокова политика, в която ролята ни беше като на чепа в тръбопровода. Няма защо да се надценяваме, но няма и никаква причина да се подценяваме.
                      да намери ги издай военната тайна нали си полагал клетва за 5 часа интересна картинка могат да заварят,а дали заради нас няма да се скарат с НАТО?гледам от 60 и кусур години големите си седят на гъза само малките се трепят.

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                        Ти как си мислиш?

точно на това е умалително, доволен ли си.
                        Не, не съм доволен....нито трябва,нито има за какво.

Comment

• Че ме разкри какъв съм глупак, чак и името ми такова.

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                            Че ме разкри какъв съм глупак, чак и името ми такова.
                            Извинявай!
                            Поувлякох се.....блатна твар съм аз....
                            Нямах лоши намерения и чувства.

Comment

• Груба класация на отраслите по техните големини и стойности, комбинирани с максимата "Създаване на предлагане и търсене"(като не е задължително предлагането за се предложи преди да се създаде търсене).....

1: Петрол - търсенето не е нужно да се съдава, просто да се увеличава, все пак дори и екрана от който четете това изречение надали щеше да съществува ако не беше петрола.......
                              2 - 3: Наркотици или оръжие - води се спор кое е по печелившо, но понеже пристрастените почти никога не намаляват с по 100 - 200 милиона на ден или дори месец, то проблеми с предлагането и незадоволеното търсене няма в тоя отрасъл, докато за оръжието е нужно от време на време да се създава изкуствено търсене, за да върви и предлагането......
                              4: Фармация - ами да създадем разни фешън болести, да мутираме щамовете им във всякакви разновидности и да продаваме лекарства и ваксини за тях, който може и да не са толкова ефективни, но все пак нуждата от постоянни клиенти трябва да се задоволява непрекъснато, а дори Луи Пастьор да ни прокълне - на кого му пука......
                              5:......и т.н.....
                              Елементарно е, не се иска повече от елементарна логика....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                                да намери ги издай военната тайна нали си полагал клетва за 5 часа интересна картинка могат да заварят,а дали заради нас няма да се скарат с НАТО?гледам от 60 и кусур години големите си седят на гъза само малките се трепят.
                                Нали се сещаш, че тайни вече нямаме, а и държавата, на която съм се клел, вече я няма.
                                А тогава войните на двата блока за щастие бяха само виртуални. Може би хората бяха по-умни.
                                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                                X