Българите мразят турците , заради Баташкото клане
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Западните умиротворители 4"
Collapse
X
-
Според мен зарина е откраднат от бунтовниците и поради некомпетентност и липса на подходящи условия е смесен в неправилни пропорции.
Друг въпрос е, че е изтрелян в близост от позициите на правителството, за да се създаде илиюзията, че идва от официалните власти.
Каквато и да е истината няма значение вече - омразата, нетъртимостта и разделението е обхванало цялата страна.
Тъй като няма мирно разрешение на проблема, може би най-добре е да настане разрухата и да бъдат обвинени САШ, за да може този народ сам да намери обединението си и да върви напред.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=0f4Xi...ature=youtu.be вижте този документален филмAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеhttp://www.youtube.com/watch?v=0f4Xi...ature=youtu.be вижте този документален филмAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеза филма ли или по темата...защото по темата вече изразих доста мненияAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
А каква е другата гледна точка, на "хората" ядящи органите на врага?
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:39 ----------
не знам дали ти прави впечатление, но всички "бунтовници" са с американски оръжия...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Comment
-
Има теория, че и на гилзите от бомбите е пишело : Made in USA, но сирийците сами трябва да намерят своя път и щом не могат да се помирят, американците присъщи със своята тъпотия ще разрешат въпроса по най-грубия и елементарен начин, използвайки ситуацията за користни цели, от позицията на силата.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
ако визираш ромите няма да се вдигнат,това е прекалено уморително за тях,трябва да става рано да се крие,да стреля вместо да си пее и да си свирука,па да ходи пеша и няма време за далавери и тн не е за тях,помощите на една циганка стигат на месец 1320 лв бяха публикували в Фейсбука за какво да воюват те са по добре от доста страни по света като стандарт месечно,1000 долара помощи приблизително месечно са си пари за целият свят,сложи ток и вода фрии...
Comment
-
Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщениеБългарите мразят турците , заради Баташкото клане
Батащкото клане е водено не от турчин , а от помак.
Тоест от наша кръв!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеА каква е другата гледна точка, на "хората" ядящи органите на врага?
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:39 ----------
не знам дали ти прави впечатление, но всички "бунтовници" са с американски оръжия...
Има ли смисъл чак пък толкова да сме заслепени, че да не виждаме очевидното. Е, имаше и една пушка, която не беше АК, но основно си пуцаха с него. Имаше някои с онази разновидност на АК с дръжката на приклада, те са някакво ЦИЕ производство май. От войската бяха с АК със сгъваем приклад, които се ползват в нашите ВВС.
---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:41 ----------
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеако визираш ромите няма да се вдигнат,това е прекалено уморително за тях,трябва да става рано да се крие,да стреля вместо да си пее и да си свирука,па да ходи пеша и няма време за далавери и тн не е за тях
Иначи за помощите, досега далеч няма 1300 лв., разбира се, но като гледам другаря Дмитриевич как ги ухажва, нищо чудно и да има даде тия пари. Като не гласуват българите за него, поне циганите.
Comment
-
направо е плашещо колко заблудени хора като теб има....M16 и АК47 са доста различни на вид...хубаво е да ги различаваш...никой не ти говори за руския народ и за това че някой го компрометира...хора като теб толкова са зомбирани на тема комунисти, че направо ги съжалявам....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениенаправо е плашещо колко заблудени хора като теб има....M16 и АК47 са доста различни на вид...хубаво е да ги различаваш...никой не ти говори за руския народ и за това че някой го компрометира...хора като теб толкова са зомбирани на тема комунисти, че направо ги съжалявам....
Но не това е важното. Американците ако искат могат да въоръжат всеки с АК. Може и да са го направили, ние няма как да знаем. Това оръжие се продава на всеки, който има пари да го плати.
Мен ме дразни това, че виждаме как стрелят с Калашников и някои хора пак викат американски оръжия. Откъде знаеш, че са дошли от Америка?! Видял си фактурата, че ЦРУ са ги купили и дали на бунтовниците ли?!
Очевидното от филма е само едно - и двете страни стрелят с АК. Всички останали коментари извън този факт са празни приказки.
---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:19 ----------
Зомбиран съм бил. Може и така да е ама поне не съм кьорав.
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение[/COLOR]не знам дали ти прави впечатление, но всички "бунтовници" са с американски оръжия...
Comment
Comment