Първоначално публикувано от stu
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Западните умиротворители 4"
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеПо добре да се предадем, нали?
Stu съкрщение и умалително на Stupid ли е?
Мисълта беше,че с численоста и техниката им не само 3-та а и цялата БА е била мезе за тях.....ти го разбирай както си искаш.....
Ти в казарма бил ли си?Last edited by Кайо; d.m.y г., 00:09.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Виж сега, спора беше за едни отминали времена, и тогава най близкото бомбоубежище беше в съседният блок, като там си имаше противогази.Сега искрено се надявам да не се случва нищо защото вече имам и деца, а и нещо нямам многа вяра на НАТО.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Занимавате се с простотии. Ако ви е толкова мерак, ще видя да ви намеря разчетите в часове до петия, когато руснаците трябваше да са в Северна България. Южна - мъка ми е за кифлата.
Това си беше блокова политика, в която ролята ни беше като на чепа в тръбопровода. Няма защо да се надценяваме, но няма и никаква причина да се подценяваме.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеНе бе...да се бием до последна капка кръв а останалите да продължат боя...
Stu съкрщение и умалително на Stupid ли е?
Мисълта беше,че с численоста и техниката им не само 3-та а и цялата БА е била мезе за тях.....ти го разбирай както си искаш.....
Ти в казарма бил ли си?
точно на това е умалително, доволен ли си.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеВиж сега, спора беше за едни отминали времена, и тогава най близкото бомбоубежище беше в съседният блок, като там си имаше противогази.Сега искрено се надявам да не се случва нищо защото вече имам и деца, а и нещо нямам многа вяра на НАТО.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеВиж сега, спора беше за едни отминали времена, и тогава най близкото бомбоубежище беше в съседният блок, като там си имаше противогази.Сега искрено се надявам да не се случва нищо защото вече имам и деца, а и нещо нямам многа вяра на НАТО.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЗанимавате се с простотии. Ако ви е толкова мерак, ще видя да ви намеря разчетите в часове до петия, когато руснаците трябваше да са в Северна България. Южна - мъка ми е за кифлата.
Това си беше блокова политика, в която ролята ни беше като на чепа в тръбопровода. Няма защо да се надценяваме, но няма и никаква причина да се подценяваме.за 5 часа интересна картинка могат да заварят,а дали заради нас няма да се скарат с НАТО?гледам от 60 и кусур години големите си седят на гъза само малките се трепят.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеТи как си мислиш?
точно на това е умалително, доволен ли си.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеЧе ме разкри какъв съм глупак, чак и името ми такова.
Поувлякох се.....блатна твар съм аз....
Нямах лоши намерения и чувства.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Груба класация на отраслите по техните големини и стойности, комбинирани с максимата "Създаване на предлагане и търсене"(като не е задължително предлагането за се предложи преди да се създаде търсене).....
1: Петрол - търсенето не е нужно да се съдава, просто да се увеличава, все пак дори и екрана от който четете това изречение надали щеше да съществува ако не беше петрола.......
2 - 3: Наркотици или оръжие - води се спор кое е по печелившо, но понеже пристрастените почти никога не намаляват с по 100 - 200 милиона на ден или дори месец, то проблеми с предлагането и незадоволеното търсене няма в тоя отрасъл, докато за оръжието е нужно от време на време да се създава изкуствено търсене, за да върви и предлагането......
4: Фармация - ами да създадем разни фешън болести, да мутираме щамовете им във всякакви разновидности и да продаваме лекарства и ваксини за тях, който може и да не са толкова ефективни, но все пак нуждата от постоянни клиенти трябва да се задоволява непрекъснато, а дори Луи Пастьор да ни прокълне - на кого му пука......
5:......и т.н.....
Елементарно е, не се иска повече от елементарна логика...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеда намери ги издай военната тайна нали си полагал клетваза 5 часа интересна картинка могат да заварят,а дали заради нас няма да се скарат с НАТО?гледам от 60 и кусур години големите си седят на гъза само малките се трепят.
А тогава войните на двата блока за щастие бяха само виртуални. Може би хората бяха по-умни.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment