Известие

Collapse
No announcement yet.

искам бизнес съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

странно е да обясняваш на някой а той да ти казва че се палиш?какво общо има 164 ката с багажника и и с склад?коментирай да те видя до къде ще стигнеш,що не пишеш нещо в прав текст ми пишеш за води и кладенци какво си сънувал нощтта и го пренесе в форума,за какво развитие говориш нещо ми намекваш че какво че съм малък и дребен ли какво?що ти по голям бизнес ли имаш или си ръка за ръка с играчите,това мога това правя и гледам да се справям,писал си за развитие докато не почнеш да произвеждаш нещо или да внасяш и другите да са зависими от тебе няма развитие,ако има нещо неясно ще помагаме питай по-често.

Comment

Бобката е олигарх, той играе на едро.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Според мен имаше предвид, че сам си за никъде. Сам се ходи само до кенефа и това е. За всичко друго ти трябват хора, с които да работиш за да прокопсаш.

П.С.
        А, ако искаш да се издигнеш на едно по- високо ниво- Тибет. Там отиваш сам и ако успееш да прозреш истините в живота си оставаш там сам до края. Ако не успееш се връщаш след няколко седмици или месеци. Ама това е философска тема вече.
        Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 10:36.
        Lexus IS200

Comment

Аман от ортаци.Никога повече.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Така е след твойте консултаций...разбрах какво е групов секс....

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:57 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            странно е да обясняваш на някой а той да ти казва че се палиш?какво общо има 164 ката с багажника и и с склад?коментирай да те видя до къде ще стигнеш,що не пишеш нещо в прав текст ми пишеш за води и кладенци какво си сънувал нощтта и го пренесе в форума,за какво развитие говориш нещо ми намекваш че какво че съм малък и дребен ли какво?що ти по голям бизнес ли имаш или си ръка за ръка с играчите,това мога това правя и гледам да се справям,писал си за развитие докато не почнеш да произвеждаш нещо или да внасяш и другите да са зависими от тебе няма развитие,ако има нещо неясно ще помагаме питай по-често.
            Изпускаш се....говорим по дадена тема и всеки изразява мнение.....но не за себе си...като тебе...ни в клин, ни в ръкав....аз това, аз онова....кой те пита бе Румба.....ти ще излезеш по голям философ от прасето.......оплете се в мрежите...бягай за риба да успокойш нервата))
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

не си човека който ще ми забрани да пиша за себе си нали?ако искаш опитай,ми приказлив съм си и да не ме питат пък и толкова ти личеше непросветената простотия и плоските сравнения с неуписуеми завоалирани тълкования че трябва някой да ти сподели нещо за домашно да имаш над какво да разсъждаваш,сигурно нещо те гложди че не блесна с нещо добре аз ще питам кажи за пиците върви ли разноса по домовете?
              Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 04:32.

Comment

...
                Last edited by Бобби; d.m.y г., 08:06.

Comment

отново и отново без да знаеш съчиняваш,аз си живея в нас жилището е на мое име,има на 2 места къде да живея и 5 да са имам 1 гъз не мога да си го сложа на всякъде,кой те пита къде живееш и грижиш ли се някой за дом и тн кой го интересува а дали аз не се грижа за нашите?аз съм си го направил както искам ти си го направи както знаеш до сега не показа близки резултати по познаваемост по нищо,нещо почваш да грубееш но си е типично в твой стил,хубаво че познавам личности като теб от време на време да ми дават повърхностни оценки нито ме караш да се замисля не ми дреме нито ще му намачкаш самочувствието по някъв начин.

Comment

отново и отново без да знаеш съчиняваш,аз си живея в нас жилището е на мое име,има на 2 места къде да живея и 5 да са имам 1 гъз не мога да си го сложа на всякъде,кой те пита къде живееш и грижиш ли се някой за дом и тн кой го интересува а дали аз не се грижа за нашите?аз съм си го направил както искам ти си го направи както знаеш до сега не показа близки резултати по познаваемост по нищо,нещо почваш да грубееш но си е типично в твой стил,хубаво че познавам личности като теб от време на време да ми дават повърхностни оценки нито ме караш да се замисля не ми дреме нито ще му намачкаш самочувствието по някъв начин.
                    Ма он пици ли разнася бе мухахаха. Аз си мислех, че е некой, къде си арчи парите събрани в разни ясни му на него далавери и неясни на нас непросветените, и ни се подмива тайно
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Аман от ортаци.Никога повече.
                      В орташките работи има голям смисъл и голяма полза! Те обаче са за по-некадърния ортак. И по-мързеливия.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

като казваш ортаци и си е вярно това,има и някой се намират и става добър екип ама е за относително време,рядко изкарват повече от 5-7 години,или единият се жени и жена му без да разбира почва да дава акъл да го тегли в някаква неясна посока,жените много пречат на бизнеса съм забелязал и има резко опърдяване на дружбата като се намеси жена,на жените им е заложено да щавят мъжете с пари,всяка жена ще те ощави с пари женен неженен дори да се обичате много още повече.

Comment

....
                          Last edited by Бобби; d.m.y г., 08:08.

Comment

Боби явно ми е било наистина доста скучно щом ти отделих толкова време,идвам ти сложна натура спирам да не се затормозиш ще ми тежиш на съвестта,мнението ти не ме храни и не ме крепи в живота твое си е,ще те чакам в друга тема да меташ боб калъч и да гадаеш на речни камъни,до тогава се чувствай в пълна безопастност да споделяш чуто и видяно през очите си,ако не си в правият път пак ще ти пиша предписания,цунки и бъди все така забавен.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              Това ти си ми го споделял....а сега си придобил некви комплекси и си започнал да говориш за твойто Аз........и плетеш нова мрежа...........наблюдавам някаква промяна в теб.....пиши си автобиографията....защо ни занимаваш тука с нея......

---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 13:26 ----------

Да разбирачев....от каквото мога правя пари....е и в момента си почивам в гръцко и пак ми капе някой лев.....а ти винаги мислиш грешно....то виртуално няма как да е....като не ме познаваш....занимавам се и с метали,врати и ковано желязо.....също така и с подръжка на автомобили....но много тънко съм го измислил....не да стоя в канала и да ми капе масло във врата....доволем съм от доходите си и точка.....
                              А ти как си изкарваш хляба ....?
                              Румен съм го виждал 2-3 пъти и имах друго мнение за него....не, че съм го променил......но е на път да се осере...
                              Никак, безработен съм и безпризорен, с две думи "пропадааааам батка". Нали знаеш "по добре отпочинал и гладен, отколкото само гладен".
                              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 00:19.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                Никак, безработен съм и безпризорен, с две думи "пропадааааам батка". Нали знаеш "по добре отпочинал и гладен, отколкото само гладен".
                                Много си оргинален....издържаш се с 15лв. модераторски
                                Развалихте на момчето темата.......за мен ще си останеш най ограниченият модератор съществувал в форума....много си тесногърд..

---------- Post added at 08:15 ---------- Previous post was at 08:09 ----------

Боби явно ми е било наистина доста скучно щом ти отделих толкова време,идвам ти сложна натура спирам да не се затормозиш ще ми тежиш на съвестта,мнението ти не ме храни и не ме крепи в живота твое си е,ще те чакам в друга тема да меташ боб калъч и да гадаеш на речни камъни,до тогава се чувствай в пълна безопастност да споделяш чуто и видяно през очите си,ако не си в правият път пак ще ти пиша предписания,цунки и бъди все така забавен.
                                Излез пред блока на пейките и там пред новодошлите селяни в София.....може да блеснеш с твойте два, три диалекта, който владееш....не ме занимавай с разсъждения тип, ала прасето...разликата е, че то умее да спори....а при теб изплува някаква злоба....незнам защо.....
                                Бъди здрав.....
                                Last edited by Бобби; d.m.y г., 11:18.

Comment

Working...
                                X