Известие

Collapse
No announcement yet.

искам бизнес съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Незнам с тия бизнеси толкова дето ги въртят и двамата, от къде им остава изобилие от време да се карат..
    Lexus IS200

Comment

• ама брате то не може само работа...да не влезеш да се счепкаш с некои по нета то па живот ли е, влизам нахоквам го и търча по задачи,а той мене в движение докато кара поръчки предполагам,абе на много хора мога да отделя време щом ситуацията го налага.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        ама брате то не може само работа...да не влезеш да се счепкаш с некои по нета то па живот ли е, влизам нахоквам го и търча по задачи,а той мене в движение докато кара поръчки предполагам,абе на много хора мога да отделя време щом ситуацията го налага.
        Чак сега разбирам, че сте си много близки и предпочитате да си избиете натрупаната отрицателна енергия един върху друг, вместо да засегнете други невинни хора.
        Що не вземете да се "вземете" двамката - вие сте си като семейство.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• не сме близки,виждали сме се 2 пъти за общо време 2 та пъти 2 часа,натегна се да ме черпи чай първият път а вторият път понеже имаше дама на масата плати сметката за престиж,аз нямах нищо на против на мене ми хареса постъпката, но не знаех че той ще плаща,всъщност влязох вътре и тръгнах да платя но жената ми каза че е оправена то страшна сметка де 10 лева за 3ма,не може да го преживее явно и го споделя да му олекне,не искам като чете да го подстрекавам или да му развалям вечерта,не сме семейство и не сме еднакви аз като не разбирам от нещо не съм минал от там не почвам да злорадствам или иронизирам а чета мисля и питам така ли е или не е,с сигурност в форума повечето сте с образование над мене някой с опит различен от моя за това първо слушаш някой като ти говори не пишеш излияния след 1 минута.

Comment

ама брате то не може само работа...да не влезеш да се счепкаш с некои по нета то па живот ли е, влизам нахоквам го и търча по задачи,а той мене в движение докато кара поръчки предполагам,абе на много хора мога да отделя време щом ситуацията го налага.
            Понеже виждам, че познаваш много хора, дай с тебе друга далавера да правиме. Имаш ли връзки с хора, от които зависи рекламата на даден продукт?
            Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Понеже виждам, че познаваш много хора, дай с тебе друга далавера да правиме. Имаш ли връзки с хора, от които зависи рекламата на даден продукт?
              Само за бг ли те интересува или може и в италия.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                всеки има връзки,плащаш си по телевизията или в рекламна агенция и вестници и си ти-шегувам се,за какво става въпрос?

Comment

• .....
                  Last edited by Бобби; d.m.y г., 07:47.
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• хубаво излияние разчувства ме Боболино ,ще питам който преценя ако е нещо от което разбирам и имам познати едва ли ще си ти,друг път като си шофьор на пици няма да храниш някой който дава пример с дистрибуция и тн защото не е твоята сфера,равносилно е да ти обяснявам какво е без предни резци горе и долу и какво е усещането при хранене,някак си прочиташ и бързаш да нахраниш някой с ехидни коментари-багажника на 164 ката не е склад?ти от къде знаеш къде имам склад бе?някога водил ли съм те с мене където и да е?моето не било бизнес а било далвера и алъш вериш а твоето какво е?печеш тесто намазано с доматено пюре с съдържание боя,картофено пюре нишесте и с растителен кашкавал и месо слаис шаиби и капаци бракувано и препакетирано Дружба от 100 стоки от Камарко и търчиш да даваш на хората да ядат пици,е това ли е бизнес дето се биеш в гърдите?не ви ли е срам да продавате замразена лазаня и тоя който я реди да не вари корите а да ги топи в топла вода и да си мисли че ще набъбнат при печене после,имате ли картофена болест в брашното отива в тестото знаеш ли колко е лошо?на колко градуса държите брашното?слагай оцет в казана те хората не разбират,мизерници бизнесмени!! мислиш ли че ти е минало времето на 45 да се заяждаш по форума с кой ти падне,защо не пишете с какви фирми работите на рекламните флаери и какво съдържа продукта ви от брашно тип еди кой си млечни продукти и всичко,Боби дори за италианска кухня не ми се спори с тебе защото ако навиеме ръкави ще разцепя от направата на тесто и салца до гарниране и печене,същтото ще ти се случи с спагетите и лазанята,дори не можеш да си представиш че съм сготвил тестово гамата Де Чеко най висок клас в света прави се с минерална вода 15 градуса/дори това имам за алъш вериш/ и за последно виж в темата работа/търси/предлага съм писал на 7 ма страница - 16.10.2011 почти 2 години преди да го водиме тоя спор,да малък съм колкото и да съм малък не се подигравам на хората който се трудят че им капе масло в врата или се занимават с алъш вериш и какво ли не,значи да разнасяш пици и си си сложил гъза под наем си наемник и е бизнес да?а ако работиш за себе си е алъш вериш?
                    Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 09:04.

Comment

хубаво излияние разчувства ме Боболино ,ще питам който преценя ако е нещо от което разбирам и имам познати едва ли ще си ти,друг път като си шофьор на пици няма да храниш някой който дава пример с дистрибуция и тн защото не е твоята сфера,равносилно е да ти обяснявам какво е без предни резци горе и долу и какво е усещането при хранене,някак си прочиташ и бързаш да нахраниш някой с ехидни коментари-багажника на 164 ката не е склад?ти от къде знаеш къде имам склад бе?някога водил ли съм те с мене където и да е?моето не било бизнес а било далвера и алъш вериш а твоето какво е?печеш тесто намазано с доматено пюре с съдържание боя,картофено пюре нишесте и с растителен кашкавал и месо слаис шаиби и капаци бракувано и препакетирано Дружба от 100 стоки от Камарко и търчиш да даваш на хората да ядат пици,е това ли е бизнес дето се биеш в гърдите?не ви ли е срам да продавате замразена лазаня и тоя който я реди да не вари корите а да ги топи в топла вода и да си мисли че ще набъбнат при печене после,имате ли картофена болест в брашното отива в тестото знаеш ли колко е лошо?на колко градуса държите брашното?слагай оцет в казана те хората не разбират,мизерници бизнесмени!! мислиш ли че ти е минало времето на 45 да се заяждаш по форума с кой ти падне,защо не пишете с какви фирми работите на рекламните флаери и какво съдържа продукта ви от брашно тип еди кой си млечни продукти и всичко,Боби дори за италианска кухня не ми се спори с тебе защото ако навиеме ръкави ще разцепя от направата на тесто и салца до гарниране и печене,същтото ще ти се случи с спагетите и лазанята,дори не можеш да си представиш че съм сготвил тестово гамата Де Чеко най висок клас в света прави се с минерална вода 15 градуса/дори това имам за алъш вериш/ и за последно виж в темата работа/търси/предлага съм писал на 7 ма страница - 16.10.2011 почти 2 години преди да го водиме тоя спор,да малък съм колкото и да съм малък не се подигравам на хората който се трудят че им капе масло в врата или се занимават с алъш вериш и какво ли не,значи да разнасяш пици и си си сложил гъза под наем си наемник и е бизнес да?а ако работиш за себе си е алъш вериш?
                      Ти туко що ме отказа от пицариите... Дано поне пица Доминос да го правят що годе с качествени продукти, че съм им фен.
                      Lexus IS200

Comment

• мога да те откажа от всичко хранително е без моите артикули разбира се те са недостижими неповторими и бутикови в сравнение с масовката,хубави пици -като идваш от Цариградско или Дружба по Димитър Пешев мисля подскачаша прашна уличка през Горубляне там беше бизнес-бърлогата на наш Боби/ та продължаваш и караш посока центъра на Горубляне 200 метра преди сфетофара от дясно е гумаджийницата на едно рибарче а от ляво срещу него е пица -Попай,правят на място пици и палачинки с неземно качество,цени от 3 лева до 5.50 голямата пица препоръчвам ти Прима Вера и една с бекон не се сещам името,има и семейни на парче,давам ти гаранция че ще се очароваш,за сега от пролетта ми водят класацията,иначе да с помия се работи по заведенията искат шунка от 3.50 и кашкавал от 7 лева ако може,салцата се прави с "доматено пюре",единствените нормални неща са им флаерите по пощтите и картонените кутии за пица.

Comment

мога да те откажа от всичко хранително е без моите артикули разбира се те са недостижими неповторими и бутикови в сравнение с масовката,хубави пици -като идваш от Цариградско или Дружба по Димитър Пешев мисля подскачаша прашна уличка през Горубляне там беше бизнес-бърлогата на наш Боби/ та продължаваш и караш посока центъра на Горубляне 200 метра преди сфетофара от дясно е гумаджийницата на едно рибарче а от ляво срещу него е пица -Попай,правят на място пици и палачинки с неземно качество,цени от 3 лева до 5.50 голямата пица препоръчвам ти Прима Вера и една с бекон не се сещам името,има и семейни на парче,давам ти гаранция че ще се очароваш,за сега от пролетта ми водят класацията,иначе да с помия се работи по заведенията искат шунка от 3.50 и кашкавал от 7 лева ако може,салцата се прави с "доматено пюре",единствените нормални неща са им флаерите по пощтите и картонените кутии за пица.
                          Румба а стига аз съм чревоугодник и не ми е зор как ги правят пиците или каквото и да е ,стига да е вкусно.Преди 2 дни колегата Доко ми вкара една пица в главата,и аз 2 дни бях болен докато не хапнах същата и студен туборг.Пицата е фрути ди маре с миди скариди и така ,после викат че мидите били филтър и чистили морето ,като раците,ако ще и кенефа да чистят,просто не знаеш колко беше готина ,тази пица.Здравословно хранене ,не ми е зор,ти си над 100 кила ,и ще умреш заедно с мене,без значение дали си ял здравословно,или като мене.Ако говориме за вкус ,там ти давам право градината,си е градина,и вкусовете,са натурални,и неповторими.За другото е пей сърце,и наи чистото прасе да ядеш пак ,ще гепиш подагра,или холестерин,ако си чревоугодник.
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• човек лошата храна е вредна и ти трябва да имаш личен избор дали да го ядеш или не,България е на 1во място по инфаркти инсулти и сърдечно съдови заболявания,тия неща се натрупват в организма ти и те запушват,тялото ти не функционира нормално от знаеш какво следва лош полов живот отпадналост умора нетрудоспособност лекари хапчета операция и смърт,от миди и от умрели раци се правят животинските мазнини и маргарина който е канцерогенен,най много натравяния има точно с пици с морски дарове.

Comment

човек лошата храна е вредна и ти трябва да имаш личен избор дали да го ядеш или не,България е на 1во място по инфаркти инсулти и сърдечно съдови заболявания,тия неща се натрупват в организма ти и те запушват,тялото ти не функционира нормално от знаеш какво следва лош полов живот отпадналост умора нетрудоспособност лекари хапчета операция и смърт,от миди и от умрели раци се правят животинските мазнини и маргарина който е канцерогенен,най много натравяния има точно с пици с морски дарове.
                              Знам всичко е така ,ма като цигарите ,се...са,алкохола и прочие ,всичко това е по силно от мене.И при положение ,че всичко това е и приятно,аз не се дърпам,а просто се оставям по течението.
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Ади бе, редовно си хапвам миди натюр, с ориз, салата и квот там ми се дояде.Ич даже не съм се натровил, може би щот съм кат гларусите право черво,колкот влезе толкоз излезе и си стоя кожа и кости и само тук таме малко месце колкот да не ми убива.З а мдите само не купувам от улицата, пък в заведенията се кръстим кат атеист и бал съм мамата един път се мре.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X