Известие

Collapse
No announcement yet.

фолио

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Искрено се забавлявам, когато виждам, как някой се опитва да наложи своя вкус на друг, подкрепяйки това с всякакви аргументи.
    Не разбирам, какъв е проблема, човек да прави това, което ТОЙ намира за добро.
    Защо да не мога и шарена перка да сложа на колата си, ако това не е в конфликт със закона?
    Ако това ви се струва чалгаджийско, или комплексарско, това са си лично ваши възгледи. Говорете си каквото искате, само не ме упреквайте, че по този начин съм ви станал пречка в живота.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

На мен принципно не ми пречи, който каквото иска да си прави със собствената кола. Ако иска и едни бикини да си залепи на стъклата, все ми е тая. Просто се чудя на някой изказвания на колеги.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Искрено се забавлявам, когато виждам, как някой се опитва да наложи своя вкус на друг, подкрепяйки това с всякакви аргументи.
        Не разбирам, какъв е проблема, човек да прави това, което ТОЙ намира за добро.
        Защо да не мога и шарена перка да сложа на колата си, ако това не е в конфликт със закона?
        Ако това ви се струва чалгаджийско, или комплексарско, това са си лично ваши възгледи. Говорете си каквото искате, само не ме упреквайте, че по този начин съм ви станал пречка в живота.
        Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Мръсни долни чалгарски комплексарчета които се правят на интересни с малките си деца,марш веднага на ладичката да си калявате децата.Или както казва Старухата с децата с висше,къде се бутате с глупавите си деца в затъмените автомобили?Като не са ви изправни климатиците....ай сиктир.
        Отправям апел към инжинерите и продавачите на фолиое,спрете да затъмнявате стъклата,децата ни ще станат комплексарчета с основно образование които не ги е пекло слънцето.
        Отивам да махам фолиото и всичките си автомобили,не искам да съм като вас,искам да съм като старухата децата ми да израстнат без фолио и да са с висше.
        Аз пък не мога да разбера, защо си пъхате гагата където не ви е работата - никой не спори с вас, а тези момчета, с които си пишем предполагам, че нямат нищо против диалозите, иначе да са реагирали.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Аз пък не мога да разбера, защо си пъхате гагата където не ви е работата - никой не спори с вас, а тези момчета, с които си пишем предполагам, че нямат нищо против диалозите, иначе да са реагирали.
          Пропуснах първо да поискам разрешение от теб за да напиша мнението си в темата.

Обещавам ти, така повече да не правя.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Не се сдървах да напиша коментар по темата.
            Каква конплексарщина е да си сложиш фолио бе чички-комунисти. Как може да сте такива коне с капаци.
            Имам на 156-та фолио от най-светъл % затъмняване, и нямам в 159-та...има огромна разлика като пътувам с включен климатик.
            Не си давайте комплексираното мнение, че било пернишко, чалгаджийско, селско...защото сте коне с капаци, хора на преклонна възраст, говорейки глупости.

Предимства:
            - предпазва салона, таблото
            - по-ниска темп. в купето
            - ако се счупи странично стъкло, фолиото ще предпази пасажерите на седалката от стъкла.
            - ако е направено качествено, колата изглежда по-добре.

Някой неможел да види три коли напред. Ей на крив х*й, вълната му пречи.

Спрете с глупавите коментари, защото съм сигурен, че ако видим колите на 75% от Вас комунисти, ще са пълна скърб откъм селски вид, тип: виж ми лепенките или спойлера, джантите.

Дръжте се мъшки пу*ки такива.
            Стига изказвания. Има качествено фолио!
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              Каква конплексарщина е да си сложиш фолио бе чички-комунисти. Как може да сте такива коне с капаци.
              Имам на 156-та фолио от най-светъл % затъмняване, и нямам в 159-та...има огромна разлика като пътувам с включен климатик.
              Не си давайте комплексираното мнение, че било пернишко, чалгаджийско, селско...защото сте коне с капаци, хора на преклонна възраст, говорейки глупости.

Предимства:
              - ако се счупи странично стъкло, фолиото ще предпази пасажерите на седалката от стъкла.

Спрете с глупавите коментари, защото съм сигурен, че ако видим колите на 75% от Вас комунисти, ще са пълна скърб откъм селски вид, тип: виж ми лепенките или спойлера, джантите.

Я, се дръж малко по-прилично - никой не може да те спре да си сложиш и прането по прозорците.
              sigpic

Comment

в крайна сметка нищо съществено не казахте...дрънкате си простотии на дебело и никой нито на момчето отговори нито на мен за 3М ....
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Предимства:

Моето скромно мнение е, че фолиото се наложи от мутрите и наркодилърите. Те реално имат нужда от затъмняване на джамците. Понеже те бяха дълго време пример за подръжание, много псевдо мутрагенти си наслагаха и накрая докато се стигне до кварталните гаменчета с голф 2-ки.

Няма цивилизована държава в Европа, където да се слага фолио. Още по- малко затъмнено. А това че ти предпазва салона и таблото са тънки бай- Ганьовски сметки, щото не се знае верно, кога ще насмогнеме да си купиме "нова" стара кола.
                  Lexus IS200

Comment

...
                    Изненадваш ме, неприятно...

Comment

Пичове, ако колата Ви има кожена салон, и е тъмен цвят..ще прегърнете идеята за фолиото.
                      Не говорим за най-тъмно фолио, а за такова с УВ предпазител и леко затъмнение.
                      Правя съпостава с двете си коли, едната с фолио, другата без...еми да ама тази със всички леко затъмнени странични стъкла е много по-прохладно вътре. По рядко мажа кожения салон да го подхранван. По-прохладно като се пътува в слънчево време.

Не виждам нищи мутренско в това да са ти затъмнение стъклата леко.

В САЩ всяка втора кола е с затъмнени стъкла. Сега съм в Майорка на почивка, и също има доста коли с затъмнени стъкла.
                      В Англия също...е не е бг работа, има го по целия свят.

Човека пита за фолио, а Вие го обърнахте на: 'За и против фолиото'. Щом пита иска да знае къде и за колко.
                      Фолиото на Лумар и на 3М е хубаво.

За мен селско е карбоново фолио по капаци, тавани, и такива "тунинг" идеи.

Изказвания от рода на: селско, пернишко, мутренско са в грешка. За мен по селско от бг разпространения тунинг, фолио по капаци...джанти в пет цвята, неоен и шарени светлини, лепенки по колата, изборяващи 10 тунинг марки или пърформанс марки...е това е селско.

Преди 10 год. хората нямаха клматици в домовете си. Сега всеки има, всеки има лаптоп...мутреем, че живеем в друго време, а не с комунистическото мислене!!!

п.с. Олд алфист...много прилично даже се държа! На теб някой каза ли ти: 'що се месиш, не съм те питал дали е хубаво да имам фолио', дай съвет какво да си сложи човека.
                      Аз казах Лумар, 3М са добри марки! С най-светлото фолио на всички странични прозорци, без задно и ше е густо.

п.с.2 и да пази кожения салон, и двете коли са с кожен салон, тази без фолио я мажя на всеки две седмици за да не е сух салона. Вътре винаги е по-топло!
                      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 16:44.
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Моята е с тъмен кожен салон обаче си има фабрична UV защита на стъклата.
                        Lexus IS200

Comment

Тоя "Русия" ще диктува световния ред.
                          Не иска да изчака резолюцията на ООН относно фолиото.

Мое ли за такава тема така да се разпалиш?

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:12 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Моята е с тъмен кожен салон обаче си има фабрична UV защита на стъклата.
                          Топлината е свързана с ИЧ - лъчи.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

Моето скромно мнение е, че фолиото се наложи от мутрите и наркодилърите. Те реално имат нужда от затъмняване на джамците. Понеже те бяха дълго време пример за подръжание, много псевдо мутрагенти си наслагаха и накрая докато се стигне до кварталните гаменчета с голф 2-ки.

Няма цивилизована държава в Европа, където да се слага фолио. Още по- малко затъмнено. А това че ти предпазва салона и таблото са тънки бай- Ганьовски сметки, щото не се знае верно, кога ще насмогнеме да си купиме "нова" стара кола.
                            Защо тогава, масово колите излизат със затъмнени стъкла? Много хора си ги поръчват нови с обикновени стъкла и си ги затъмняват защото излиза по евтино над 1000лв. а като затъмненост и качество са 1/1...така че не знам какъв Бай Ганьо и какви други литературни герои са Ви в главите, но говорите ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Имам преки наблюдения върху Швейцария,Франция и Англия(които са държави по-цивилизовани от нас мисля) и там колите са с масово затъмнени стъкла.Даже в Англия където тази година лятото беше 3 седмици съотношението м/у коли с и без фолио е 50 на 50.

До колегата пуснал темата:ако слагаш фолио то качествено,колегите са посочили какво.Ако мислиш да минеш метър,след година ще избелее обели а и вечерно време ще паркираш назад на късмет .
                              Поздрави!
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

п.с. Олд алфист...много прилично даже се държа! На теб някой каза ли ти: 'що се месиш, не съм те питал дали е хубаво да имам фолио', дай съвет какво да си сложи човека.
                                Би трябвало да си разбрал още от първия пост, че темата е пусната с цел провокация и автора няма интерес какво фолио да си купи, а да създаде интрига.
                                Интригата е създадена и в нея се видя кой, колко струва.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X