If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тествах моя радиатор Смядово
За 5 минути вече е загрял на максимална мощност, след което го изключих и поизстина в смисъл, че може да се пипа с ръка за около 10 минути.
ето за това става въпрос http://prodavalnik.com/radiator-elek...-2-5-i31368961
п.п. обавата е случайна и нямам връзка с нея - не е реклама
Огранизирайте си работата така, че използвайки отпуските си, да се изнсете в студените зимни дни някъде в топлите страни - ще ти излезе по-евтино.
Това старуха е особено добра оферта за хора на 55 г, има такива ваканции на добри цениМа аз обичам кисело зеле, сняг, та не бих се отделил за дълго от нашата си кочинка
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Върни се в началото на темата и виж за конвекторите. Има евтини за по 50-60 лв с вентилатор. Пускаш го на макс - 2000 W, с вентилатор, влизаш в банята и като излезеш вече ще се чувства топлото. Спираш вентилатора и настава тишина. Аз съм с китайски Diplomat в спалнята. Три степени, топли безшумно. Качеството не е кой знае какво, но за тези пари толкова.Тия спамери хич не им обръщай внимание. Както във всяка тема се изсипа цялата научна мисъл на форума, а обикновено истината е на първа, максимум втора страница. Тук има специалисти по кораби, космически ракети, молекулярна биология, психолози, а понякога това е един и същ човек.
Изключително опасно е да се отопляваш с "духалка" в спалнята.
Кофти ситуация е когато китайския ти вентилатор откаже, а реотанчето продължи да бачка.
Аз ползвам италианска духалка делонги с керамичен нагревател, купена за 90 лева.
Ползвам я за бързо загряване.
Когато спя и е много студено ползвам маслен радиатор, изключително добър уред. Моят е български.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Кофти ситуация е когато китайския ти вентилатор откаже, а реотанчето продължи да бачка.
Аз ползвам италианска духалка делонги с керамичен нагревател, купена за 90 лева.
Когато спя и е много студено ползвам маслен радиатор, изключително добър уред. Моят е български.
И най-евтината китайска духалка си има защита.
Иначе аз имам духалка Делонги на поне 7-8 години, за бързо загряване става. Ако се отопляваш основно на нея обаче, сметката за тока става сериозна, все пак са по два киловата.
Нещо не си разбрал, което явно не ти пречи . Това е конвектор, който има и вентилатор. За нормалната му работа вентилаторът е излишен, а и дразнещ - поне за мен. Когато си лягам спирам вентилатора. Иначе и аз не харесвам китайски боклуци, но като го купувах мислех, че е български - някак ги свързвах с бойлерите на Елдом със същото име. Не може да сравняваш духалка и конвектор. Топлото от конвектора е много по комфортно заради ниската скорост на въздуха. Няма шум, не ти духа студено ако не си точно пред отоплителния уред. Иначе имам и някаква немска духалка, която отдавна е пенсионирана - просто не понасям шум докато се опитвам да спя.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Не можах да разбера за къша ли става въпрос или апартамент, въпреки споменаването на Топлофикация в началото на темата.
Ако си в къща с двор, най-добре за мен е изграждането на геотермална климатизация, използваща целогодишно температурата на Земята и допълнително принудително загряване/охлаждане за достигане на температурния комфорт, което само добавя или отнема градуси във всяко едно от помещенията
Не можах да разбера за къша ли става въпрос или апартамент, въпреки споменаването на Топлофикация в началото на темата.
Ако си в къща с двор, най-добре за мен е изграждането на геотермална климатизация, използваща целогодишно температурата на Земята и допълнително принудително загряване/охлаждане за достигане на температурния комфорт, което само добавя или отнема градуси във всяко едно от помещенията
Аз предлагам инфрачервени панели.
---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:03 ----------
Нещо не си разбрал, което явно не ти пречи . Това е конвектор, който има и вентилатор. За нормалната му работа вентилаторът е излишен, а и дразнещ - поне за мен. Когато си лягам спирам вентилатора. Иначе и аз не харесвам китайски боклуци, но като го купувах мислех, че е български - някак ги свързвах с бойлерите на Елдом със същото име. Не може да сравняваш духалка и конвектор. Топлото от конвектора е много по комфортно заради ниската скорост на въздуха. Няма шум, не ти духа студено ако не си точно пред отоплителния уред. Иначе имам и някаква немска духалка, която отдавна е пенсионирана - просто не понасям шум докато се опитвам да спя.
Много добре знам какво е конвектор, а и не всички имат вентилатор.
Но за мен по-добрия избор от конвектора е радиатора.
Когато е пуснат вентилатора би трябвало реотаните да са по-загряти.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
)))...Ти с такава ли си..?
Тая зима мисля, да си опъвам палатка на двора и се чудех как да я отоплявам...
Comment