If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
#Tonimir - съгласен съм с предложението на колегата.
Дори ако успееш да си намериш от тези "кафеджийските" такива ще си много доволен.
Относно фибрана - Никога не се слага от вън !
А гипсо/картона е много подло решение, защото се получава ТАПА . Имайте в предвид, че мухала е съставен от над 1 000 000 микроби и бактерии, които са много вредни. С този тип вътрешна изолация не давате една секунда шанс на стената ви да диша.
И кварвоцата печка по-добра ли е отколкото конвекторите? Говоря и за двете до 80лв.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
#Tonimir - съгласен съм с предложението на колегата.
Дори ако успееш да си намериш от тези "кафеджийските" такива ще си много доволен.
Относно фибрана - Никога не се слага от вън !
А гипсо/картона е много подло решение, защото се получава ТАПА . Имайте в предвид, че мухала е съставен от над 1 000 000 микроби и бактерии, които са много вредни. С този тип вътрешна изолация не давате една секунда шанс на стената ви да диша.
Я пак кажи от колко бактерии е съставен мухъла
Ужасно отровни мухлясали бактерии.
Хахахахахахах, е не, не мога да спра, ще ме заболи корема.
И викаш фибранът никога отвън, много точно, браво!
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
И кварвоцата печка по-добра ли е отколкото конвекторите? Говоря и за двете до 80лв.
Кварцовите печки не са най-подходящото нещо за дома . В смисъл такъв те излъчват вълната само в определен спектър пред тях ,но извън зоната на излъчване е студено . Или най-простичко казано пред нея е топло на 2 метра от нея е осезаемо по-студено . Това им качество ги прави изключително подходящи за високи помещения като халета , автосервизи , палатките дето ги опъват за пушачите зимата , където се топли само работната зона .
П.С. ако можеш снимай ми помпата в абонатната станция . Да видя каква е пък може да ти върнем доверието в топлофикация .
Е важна печка...все пак бюджета е цеееелииии 120лв. и ще се отоплява една огромна стая и то многочасово....всеки ден.... по целииии 2 часа на ден
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Чакай бре Гиги,помагаме на бат Венци да изхарчи заветните 120 леФчета оптимално.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Обичам Ви всичките И как да не ви обича човек, когато от нуждата за мнение, "кое аджаба е конвекторна печка дали това за 65лв. или за 160лв" и кое ще свърши работа за 2 часа на ден отопление, се стигна до това да си правя вътрешни изолации,да си слагам климатици, да сменям квартирата, да копая дупки или да търся връзка с някоя ядрена електроцентрала... В крайна сметка вече съвсем не съм на ясно що е то конвектор или там каквото беше и ще си купя нещо си за 70лв. пък дано грее някак си без да ми вдига шум....духалката също ще я държа на стенд бай
Радвам се, че все пак научих много други неща Надявам се с моето мнение да не ви секна ентусиазма за писане
Едит::
Мога да правя каквото си поискам в апартамента за сметка на хазяйката. Само че желание за майстори нямам Тамън привърших с последната тераса и изолация отвън, за която от вас разбрах, че нямало смисъл ...
За да сме сигурни, че си научил нещо - дай определение на фенкойл.
Призовавам всички имащи проблеми с климатизацията в жилищата си или на работното място да се обърнат към специалисти, които най-добре ще могат да съобразят индивидуалните особености на всеки един обект към индивидуалните особености на ползващите го.
В енергийната ефективност влизат много фактори като : изолилациони материали, източници на енергия, начин на изпълнение и много други, но съобразени с крайната цена, отнесена във времето за ползване на обекта и стандарта на живот на инвеститора.
Венци, аз за това ти казах, че ако успееш да намериш кварцова с една лампа, ще се преродиш.
Дигаш я над дограмата и след 10 минути ще ревеш.
#Susscrofa - Кое по-точно е лудия смях и подигравка ?!
Ако искаш ще се изразя по-точно - Спирало и гъбовидни микроорганизми.
И викаш фибрана е за външна изолация,а ?
Спори се още фибранът за каква изолация е добър.
В развитите страни не е популярна вътрешната изолация.
Спри да пишеш за вече за микроорганизми, спирали и печурки.
За да избегнеш излагането, просто употребявай "мухъл" или "плесен".
И не се подвеждай по темата за ужасно отровния мухъл.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment