Първоначално публикувано от vaklinator
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отопление през зимата :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИ защо реши, че е пръчка?Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеОт горчив опит приятелю.
Мисля, че нямаш горчив опит, а просто си карък, откъм ел уреди."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИмах и сега имам духалка и радиатор дипломат и са едни от дълго работещите уреди у дома.
Мисля, че нямаш горчив опит, а просто си карък, откъм ел уреди.
Само 5-ци имам от второ тегленеAlfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеИмаш право! Даже и в тиражите на ТОТО игрите съм карък.
Само 5-ци имам от второ теглене
---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:15 ----------
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеБат Венци това е най-големия Боклук на Дипломат който се продава .
Или просто ей така да се "оригнеш" на масата, очаквайки някой да ти каже евала."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАми нито газово котле,нито фибран, нито соларни панели купих....67лв. Гледах и по-скъпите до 120лв. Ама ми се сториха същите евтинийки като качество и изработка... Впечатления скоро
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:17 ----------
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеБат Венци това е най-големия Боклук на Дипломат който се продава .Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Такава бях взел за един клиент беше с толкова объркани кабели нищо не беше свързано както не трябва . Та клиента ми я връща . Трябваше аз да им преправям кабелите . И накрая не мога да кажа , че пак загряват достатъчно бързо и дават 2000 Вата а нагревателя не беше изгорял , термостата работеше .
Накрая като почнах вече да съмнявам в себе си дали съм полуидиот или пълен занесох я обратно в Казичене . Там я отвориха и те каза , че всичко е ОК и ми я дадоха обратно .
Иначе има някаква идея в тях с таймера сама да се пуска и спира .
П.С . Суско това семейна традиция ли ви е с оригването на масата ?
П.П.С Да продължавам ли с един ел.конвектор дето ходи 7 пъти на ремонт гаранционно и след това спря да ходи само и единствено защото му изтече гаранцията .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
П.П.С Да продължавам ли с един ел.конвектор дето ходи 7 пъти на ремонт гаранционно и след това спря да ходи само и единствено защото му изтече гаранцията .Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеТакава бях взел за един клиент беше с толкова объркани кабели нищо не беше свързано както не трябва . Та клиента ми я връща . Трябваше аз да им преправям кабелите . И накрая не мога да кажа , че пак загряват достатъчно бързо и дават 2000 Вата а нагревателя не беше изгорял , термостата работеше .
Накрая като почнах вече да съмнявам в себе си дали съм полуидиот или пълен занесох я обратно в Казичене . Там я отвориха и те каза , че всичко е ОК и ми я дадоха обратно .
Иначе има някаква идея в тях с таймера сама да се пуска и спира .
П.С . Суско това семейна традиция ли ви е с оригването на масата ?
П.П.С Да продължавам ли с един ел.конвектор дето ходи 7 пъти на ремонт гаранционно и след това спря да ходи само и единствено защото му изтече гаранцията .Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеСлед 2-рия път са длъжни да ти върнат парите. Ако си ги поискаш разбира се.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеНа мен хората като ми кажат "искаме да се топлим с нещо за тия пари " аз кво да ги правя тия пари да ги разваля на дребно от инфлационните и да ги запаля ли . Всичко което е качествено е повече пари . НО просто пазара ни е такъв и евтините неща се продават предимно . Всеки гледа цената първо а доста често и единствено и за това такива недоразумения се продават .Lexus IS200
Comment
-
Реотан от 2кВт си е реотан от 2кВТ! Кои каквито ще фантасмагории да раздува и най-скъпият конвектор върши точно същата работа като един читав електрически радиатор.
В този смисъл VFTI е направил абсолютно правилният избор, адакс от 160 лева щеше да го топли по същият начин и да харчи пак толкова ток.Last edited by BLUE1; d.m.y г., 15:34.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеРеотан от 2кВт си е реотан от 2кВТ! Кои каквито ще фантасмагории да раздува и най-скъпият конвектор върши точно същата работа като един читав електрически радиатор.
В този смисъл VFTI е направил абсолютно правилният избор, адакс от 160 лева щеше да го топли по същият начин и да харчи пак толкова ток.Аз от 5-6 години имам 2 духалки в нас- Делонги и Канди. И двете работят без забележки и бяха евтини си спомням. Нео примерно незнам дали бих си купил.
Lexus IS200
Comment
Comment