Известие

Collapse
No announcement yet.

Отопление през зимата :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
    Дано не се скапе до утре, че като виждам каква пръчка /ДИПЛОМАТ/ си е купил ВФТИ....
    И защо реши, че е пръчка?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      И защо реши, че е пръчка?
      От горчив опит приятелю.
      Alfa 155 2.0TS 8V '93
      sigpic
      VW LADAVAGEN '81
      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

От горчив опит приятелю.
        Имах и сега имам духалка и радиатор дипломат и са едни от дълго работещите уреди у дома.
        Мисля, че нямаш горчив опит, а просто си карък, откъм ел уреди.
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Имах и сега имам духалка и радиатор дипломат и са едни от дълго работещите уреди у дома.
          Мисля, че нямаш горчив опит, а просто си карък, откъм ел уреди.
          Имаш право! Даже и в тиражите на ТОТО игрите съм карък.
          Само 5-ци имам от второ теглене
          Alfa 155 2.0TS 8V '93
          sigpic
          VW LADAVAGEN '81
          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Бат Венци това е най-големия Боклук на Дипломат който се продава .
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
            sigpic

Comment

Имаш право! Даже и в тиражите на ТОТО игрите съм карък.
              Само 5-ци имам от второ теглене
              Е, може и аз да съм късметлия с моите уреди.

---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:15 ----------

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
              Бат Венци това е най-големия Боклук на Дипломат който се продава .
              Е това на каква база, на какво проучване го твърдиш???
              Или просто ей така да се "оригнеш" на масата, очаквайки някой да ти каже евала.
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                Ами нито газово котле,нито фибран, нито соларни панели купих.... 67лв. Гледах и по-скъпите до 120лв. Ама ми се сториха същите евтинийки като качество и изработка... Впечатления скоро
                Точно за същото бях ти писал в темата. Ще трябва да свърши работата...

---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                Бат Венци това е най-големия Боклук на Дипломат който се продава .
                Китаец, две зими вече изкара при мен, но не го пускам кой знае колко. Прави това, което трябва.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Такава бях взел за един клиент беше с толкова объркани кабели нищо не беше свързано както не трябва . Та клиента ми я връща . Трябваше аз да им преправям кабелите . И накрая не мога да кажа , че пак загряват достатъчно бързо и дават 2000 Вата а нагревателя не беше изгорял , термостата работеше .
                  Накрая като почнах вече да съмнявам в себе си дали съм полуидиот или пълен занесох я обратно в Казичене . Там я отвориха и те каза , че всичко е ОК и ми я дадоха обратно .

Иначе има някаква идея в тях с таймера сама да се пуска и спира .

П.С . Суско това семейна традиция ли ви е с оригването на масата ?

П.П.С Да продължавам ли с един ел.конвектор дето ходи 7 пъти на ремонт гаранционно и след това спря да ходи само и единствено защото му изтече гаранцията .
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение

П.П.С Да продължавам ли с един ел.конвектор дето ходи 7 пъти на ремонт гаранционно и след това спря да ходи само и единствено защото му изтече гаранцията .
                    След 2-рия път са длъжни да ти върнат парите. Ако си ги поискаш разбира се.
                    Lexus IS200

Comment

Такава бях взел за един клиент беше с толкова объркани кабели нищо не беше свързано както не трябва . Та клиента ми я връща . Трябваше аз да им преправям кабелите . И накрая не мога да кажа , че пак загряват достатъчно бързо и дават 2000 Вата а нагревателя не беше изгорял , термостата работеше .
                      Накрая като почнах вече да съмнявам в себе си дали съм полуидиот или пълен занесох я обратно в Казичене . Там я отвориха и те каза , че всичко е ОК и ми я дадоха обратно .

Иначе има някаква идея в тях с таймера сама да се пуска и спира .

П.С . Суско това семейна традиция ли ви е с оригването на масата ?

Изглежда, че не съм само аз каръка с уредите на дипломат и теси. Уникални боклуци са и двете споменати марки, а за бойлерите им да не споменавам, че протичат понякога още след първата година.
                      Alfa 155 2.0TS 8V '93
                      sigpic
                      VW LADAVAGEN '81
                      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        След 2-рия път са длъжни да ти върнат парите. Ако си ги поискаш разбира се.
                        На мен хората като ми кажат "искаме да се топлим с нещо за тия пари " аз кво да ги правя тия пари да ги разваля на дребно от инфлационните и да ги запаля ли . Всичко което е качествено е повече пари . НО просто пазара ни е такъв и евтините неща се продават предимно . Всеки гледа цената първо а доста често и единствено и за това такива недоразумения се продават .
                        sigpic

Comment

На мен хората като ми кажат "искаме да се топлим с нещо за тия пари " аз кво да ги правя тия пари да ги разваля на дребно от инфлационните и да ги запаля ли . Всичко което е качествено е повече пари . НО просто пазара ни е такъв и евтините неща се продават предимно . Всеки гледа цената първо а доста често и единствено и за това такива недоразумения се продават .
                          Ами ти ако си специалист ще им обясниш, защо е по- добре да дадат 20 лв отгоре и да вземат нещо, с което ще се топлят, а не нещо, което да седи по сервизите.
                          Lexus IS200

Comment

• Реотан от 2кВт си е реотан от 2кВТ! Кои каквито ще фантасмагории да раздува и най-скъпият конвектор върши точно същата работа като един читав електрически радиатор.
                            В този смисъл VFTI е направил абсолютно правилният избор, адакс от 160 лева щеше да го топли по същият начин и да харчи пак толкова ток.
                            Last edited by BLUE1; d.m.y г., 15:34.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Реотан от 2кВт си е реотан от 2кВТ! Кои каквито ще фантасмагории да раздува и най-скъпият конвектор върши точно същата работа като един читав електрически радиатор.
                              В този смисъл VFTI е направил абсолютно правилният избор, адакс от 160 лева щеше да го топли по същият начин и да харчи пак толкова ток.
                              Да, ама на адакса си сигурен, че няма да му се разтопят жичките и че няма да даде на късо Аз от 5-6 години имам 2 духалки в нас- Делонги и Канди. И двете работят без забележки и бяха евтини си спомням. Нео примерно незнам дали бих си купил.
                              Lexus IS200

Comment

• Аз за това съм добавил "ЧИТАВ" пред електрически радиатор.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X