Известие

Collapse
No announcement yet.

Отопление през зимата :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Баси, докато си избереш духалка ще мине зимата бе човек.
    Споко тя топлофикация ще се грижи за мен

Ама каквито ми колегите в алфа форума, такъв и аз

Боби дай някой "елек" насам. Или ако има останали дай координати да взема един
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• Темата взе да прилича на трагикомедия. Ама Венци е виновен, че не чете.
      Венци пуснали са нови конвектори, безшумни, много евтини и топлят като за 8 киловата. Марката им е "Посланник". Тичай бързо към бакалията докато има ракия и се грей с нея!
      Last edited by vaklinator; d.m.y г., 23:54.
      Alfa 155 2.0TS 8V '93
      sigpic
      VW LADAVAGEN '81
      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• За съжаление и 5-те са ми по направление и нямам останал иначе на драго сърце.

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
          Темата взе да прилича на трагикомедия. Ама Венци е виновен, че не чете.
          Венци пуснали са нови конвектори, безшумни, много евтини и топлят като за 8 киловата. Марката им е "Посланник". Тичай бързо към бакалията докато има ракия и се грей с нея!

Нещата са прости.
          Трябва ми нещо, което да ми ДОЗАТОПЛЯ стаята. Нямам нуждата от огромни, харчещи и тежки радиатори или каквото и да е. Искам нещо което е като духалка, която ми върши перфектна работа, но ме дразни. Нещо леко и на кг. и на размери и на визия и да топли веднага и да е до 2киловата(нямам нужда от повече).

Пробвах с конвектора и ми върши перфектна работа. Дипломата ме притесняваше че е много евтин и може лесно да си замине или запали, а при делонгито имаше едно леко жужене. Проблема с жуженето явно е при мен, защото приятелката нямаше такъв, но не съм казал че не съм претенция. Уча се. Греша, мисля, опитвам се.

Надявам се скоро да взема нещо, което ми отговаря на критериите, а те очевидно са обвързани с вътрешноо ми аз ..

И би трябвало да ми е простено. Ако си избирах нещата без да съм капризен и мислещ странно, просто нямаше да карам Alfa Romeo...

Едит:
          Оки мерси Боби
          by RUBIG service

Comment

• Аз съм втора година с това. Припуква докато стопли но иначе е абсолютно безшумно. Има си термостат, влача си го след мен с кабела из цялата стая. Сложил съм му часовник и съм го направил да се вкл 2 часа преди да се прибера и да кажем изкл. към 1:00 след полунощ. Сутрин се пали примерно два часа преди да стана от леглото... и така. Май не ми е правил повече от 40-50 лв в най-студеният месец на годината. Квартирата която обитавам там където работя, е изложение Юго-Изток, но е ниско и през зимата едва ли я напича за повече от 4 часа, над гаражи е които не са с изолирани тавани, външно е изолирана като, че ли с около 4-5 см стиропор, остъклена тераса със стъклопакет 10-15 мм. вътрешни прозорци също такива, алуминиви жалузни щори. От едната страна топлят денонощно с климатици, от другата досега нямаше никой, тази зима обаче ще има, да видим дали ще се отрази на сметката. Ей такова некво.
            Last edited by fade; d.m.y г., 21:25.
            Have A Nice Day
            o/_______\o
            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
            []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
              Аз съм втора година с това. Припуква докато стопли но иначе е абсолютно безшумно. Има си термостат, влача си го след мен с кабела из цялата стая. Сложил съм му часовник и съм го направил да се вкл 2 часа преди да се прибера и да кажем изкл. към 1:00 след полунощ. Сутрин се пали примерно два часа преди да стана от леглото... и така. Май не ми е правил повече от 40-50 лв в най-студеният месец на годината. Квартирата която обитавам там където работя, е изложение Юго-Изток, но е ниско и през зимата едва ли я напича за повече от 4 часа, над гаражи е които не са с изолирани тавани, външно е изолирана като, че ли с около 4-5 см стиропор, остъклена тераса със стъклопакет 10-15 мм. вътрешни прозорци също такива, алуминиви жалузни щори. От едната страна топлят денонощно с климатици, от другата досега нямаше никой, тази зима обаче ще има, да видим дали ще се отрази на сметката. Ей такова некво.
              То в припукването е чара. Аз много се кефя на печка на дърва, как припуква вечер, като си легнеш.
              Lexus IS200

Comment

• Краййййй..... Днес най-накрая изпитах оновa чувство на облекчение и задоволство, че съм постъпил правилно. Хапи съм

3000вата Airlec на промоция...
                http://vimax.bg/product/1250/konvekt...sic-3000w.html
                Attached Files
                by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                  Краййййй..... Днес най-накрая изпитах оновa чувство на облекчение и задоволство, че съм постъпил правилно. Хапи съм

3000вата Airlec на промоция...
                  http://vimax.bg/product/1250/konvekt...sic-3000w.html
                  Радвам се,че най-сетне ти дойде акъла в главата и си взел нещо свястно. Французите са добри по техниката. Надявам се да е френски тоя конвектор.
                  Между другото Мариян има може би 4 такива в апартамента си. Аз бях възхитен като ги видях там. Питай го за отзиви и мнения.
                  Last edited by vaklinator; d.m.y г., 19:04.
                  Alfa 155 2.0TS 8V '93
                  sigpic
                  VW LADAVAGEN '81
                  CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Working...
                  X