Boss...Boss и пак Boss..... Supplier to the Nazi Party
Известие
Collapse
No announcement yet.
Armani vs Boss
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеИмам възможност за единия или другия , за съжаление не мога и двата..... Брат ми каза че арманито е "Циганска мечта" - въпреки че не съм виждал циганин с такъв часовник (то аз циганин не съм виждал с никакъв де.....) За BOSS-а пък никой нищо още не е казал та очаквам вашите мнения..................
Още повече, че си го взимаш, като бижу, а не като часовник. Това налага още по- високи изисквания. Часовникът като бижу ще бъде оценен от човек интересуващ се от часовници, а такъв определено няма да се изкефи на тези 2 марки.
---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:03 ----------
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеЧасовникът е строга индивидуалност. Вземи който ти харесва - ти ще си го носиш.Аз лично никога не бих си купил часовник Армани или Бос, маратонки Ферари или телевизор Адидас. Макар, че веднъж купих часовник Miss Sixty - голям боклук. За мен нещата имат определена стойност/себестойност и тя не идва от 5 буквички за 2 лева.
---------- Post added at 09:09 ---------- Previous post was at 09:08 ----------
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАз лично имам абсолютно семпъл и стилен Тишот, дето струва над 3000 лева, ама го слагам само, когато се налага!Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 11:05.Lexus IS200
Comment
-
Часовници Armani са снабдени с японски механизъм, като асортимента включва кварцови и механични часовници.
Говорим за истински часовници а не ментета...... Арманито е към 500лв боса малко по малко..... едва ли са с китайски механизми за 2лв.....Както и да е, аз май се определих вече кой от двата ще е....................Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЧасовници Armani са снабдени с японски механизъм, като асортимента включва кварцови и механични часовници.
Говорим за истински часовници а не ментета...... Арманито е към 500лв боса малко по малко..... едва ли са с китайски механизми за 2лв.....Както и да е, аз май се определих вече кой от двата ще е....................Lexus IS200
Comment
-
Сори за офтопика ама това със скъпите часовници не го разбирам честно , не и във форума на алфа ......
Както беше казано малко странно е часовник за 3к на ръката на човек на който месечната заплата на дали е толкова..... а има хора които си ги купуват сами.(не визирам колегата а принципно)
Явно е някаква краста - имам един приятел с 3-4 такива от ранга на Кандино......
Мен лично ще ми е малко некомфортно да нося сако за 200 лева и часовник за 2000.....
Просто си размишлявам , само не ме нападайтеAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Също съм фен на часовниците. Според мен избора на часовник е пряко свързан с индивидуалността на притежателя му, така че слагаш и двата и който те грабни повече е ТВОЯ! Ако не се получи така взимаш си единия на принципа ези/тура след време и другият!
И двата часовника са скъпи гривни (бижута) и двата са добри часовници сред гривните (бижутата), така че ....Избери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
....баш тъй...Армани,Бос и тинтири-минтири часовници не правят,ползват или японски или в определени случаи швейцарски механизми,разликата им е в дизайна и цената а дефакто може да са с един и същ механизъм.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Така , поръчах си Арманито , по ми харесва и според повечето мнения .....хм...
А за механизми и т.н по горе писах , че по скоро искам аксесоар а не измервателен уред
Съдейки по моето армани което го имам от 3 години часовника е качествен (никога не е избързвал или изоставал) стъклото няма нито една драскотина , така че мене ме устройва
А и се сетих за една реклама на часовници :
Советские часы "Ракета" - самые быстрые часы в мире!!!!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТака , поръчах си Арманито , по ми харесва и според повечето мнения .....хм...
А за механизми и т.н по горе писах , че по скоро искам аксесоар а не измервателен уред
Съдейки по моето армани което го имам от 3 години часовника е качествен (никога не е избързвал или изоставал) стъклото няма нито една драскотина , така че мене ме устройва
А и се сетих за една реклама на часовници :
Советские часы "Ракета" - самые быстрые часы в мире!!!!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеСори за офтопика ама това със скъпите часовници не го разбирам честно , не и във форума на алфа ......
Както беше казано малко странно е часовник за 3к на ръката на човек на който месечната заплата на дали е толкова..... а има хора които си ги купуват сами.(не визирам колегата а принципно)
Явно е някаква краста - имам един приятел с 3-4 такива от ранга на Кандино......
Мен лично ще ми е малко некомфортно да нося сако за 200 лева и часовник за 2000.....
Просто си размишлявам , само не ме нападайте
Хората са го казали:" На гол тумбак-чифте пищови"
Аз и за това рядко го нося. Само ако нещо ми прещрака ! Иначе едва преди две години разбрах колко струва. Показателно е , че вече седма година работи с оригиналната си батерия и не мърда. Цепи секундата. Няма и драскотина по него, въпреки, че съм го носил първите две години къде ли не.
А със заплатата ми в ония години можех да си купя не един, а три такива часовници. А сега с три заплати-един такъв
Отплеснах се!
Пак казвам, че човек винаги трябва да се съобразява с положението , в което се намира!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Един приятел си взе някакво много рошаво Радо от Америка за около 3 хил лв, ама нашия като пие 2-3 уискита го хвърля по стените да покаже как това е ебаси якия часовник и му реже стъклото с ножТа резултатът от това е, че някакви злата му липсват от верижката, а при последното рязане с назъбен нож останаха някакви следи от метала по стъклото хаха голяма греда
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеМи що не каза от начало,че търсиш аксесоар а не часовник бре?Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Часовника, портофейла се е превърнал в аблосютен аксесоар за всеки мъж. Както и хубава вратовръзка ако работата го изисква.
Аз подкрепям такава покупка. Аз хиляда лева за часовник не давам в никакъв случай. Трябва да съм луд.
Арманито което си поръчах струва луди пари в Бг, аз си го потъчах от САЩ за два пъти по-малко, а е уникален. И механизма си е много качествен. Всеки знае че се прави всичко в Китай, но и там има първо качество!!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment